DECESE

 

* Suntem alături de nepoții noștri, Tina, Olimpiu și Carmen Dinoiu, și împărtășim durerea pierderii tatălui, socrului și bunicului 

FLORIAN MOCA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe. Mătușile Olimpia Mateaș și Lucia Calpazidis. (3299)

 

* Sincere condoleanțe și gânduri de alinare nepoților Țicărat Daniel și Gheorghe și familiei, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a mamei. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Mătușa Balint Maria cu familia. (3300)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitului nostru tată, socru şi bunic

FLORIAN MOCA,

în vârstă de 73 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 1 aprilie 2023, ora 13.00, de la Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.

 

COMEMORĂRI

 

* S-a scurs un an de când ai plecat de lângă noi, dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

 

 

 

 

 

EMIL - IONEL AVRĂMUȚ.

Un an precum o iarnă lungă și grea, un an pustiu, fără prezența ta, care mereu ne făcea să zâmbim, chiar și atunci când cerul era cenușiu. Acum închidem ochii și privim în inimile noastre, acolo te găsim și îți mulțumim pentru toate momentele petrecute împreună. Ai fost un om minunat și te vom iubi mereu! Soția Florica, fiicele Raluca și Diana, ginerii Sebastian și Răzvan, nepoțelul Gherasim. (3303) 

 

* S-a scurs un an de zile de când a trecut la cele veșnice cel care a fost 

teolog VASILE BEJAN.

Va rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților. Familia. (3298)

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea ci adâncește și mai mult durerea în sufletele noastre. Tristă rămâne pentru noi ziua de 1 aprilie când în urmă cu 8 ani ne-a părăsit scumpul nostru fiu   

CĂLIN LUNGU

lăsând în urma lui lacrimi nesfârșite și un dor nestins până la sfârșitul vieții noastre. Va avea mereu o lumină aprinsă în inimile noastre, iar candela neuitării va veghea odihna lui veșnică. În veci nemângâiați mama și tata, Rodica și Mihai Lungu, Alexandra și Ilinca, fiicele, Oana soția, nepoatele Cezara și Dania, nepotul Vlad, cumnatul Dan. (3301) 

 

* Nimeni nu poate șterge durerea și lacrimile adunate în sufletele noastre, când în urmă cu 6 săptămâni moartea nemiloasă te-a luat de lângă noi, draga noastră mamă, noră, soră, cumnată și mătușă,

DANIELA INDRIEȘ.

Parastasul va avea loc sâmbăta, 1 aprilie, ora 8.30, la Biserica “Buna Vestire” din Oradea, Piața Rahovei, nr. 2. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiul Andrei, sora Rodica, cu familia și Cornelia.

 

* S-au scurs 6 săptămâni de lacrimi și durere de când a plecat dintre noi pentru totdeauna bunul nostru soț, tată, socru, bunic și străbunic 

VICTOR DEAC.

Nu te vom uita niciodată. Parastasul va avea loc duminică, 2 aprilie 2023, ora 11.45, la Biserica “Coborârea Sfântului Duh Mângâietorul” din cartierul Ioșia Nord. Soția Maria, fiica Ramona cu familia, fiii Ciprian și Cristian și fiica Georgeta cu familia. (3296)

 

* Un an de tristețe de când a plecat dintre noi draga și iubita noastră soție, mamă și bunică

MARIA CÂMPAN.

Vom păstra mereu în sufletele noastre chipul ei blând și iubitor. Odihnească-se în pace. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 2 aprilie 2023, la biserica din satul Roit. În veci nemângâiați soțul Gheorghe, fiicele Elena și Tațiana cu familiile și fiul Constantin. (3288) 

 

* Păstrându-i neștearsă amintirea aducem un pios omagiu de prețuire, dragoste și recunoștință veșnică la împlinirea a trei ani de la despărțirea de dragul nostru soț, tată, bunic și străbunic

DIMITRIE CACIORA,

un suflet nobil, plin de bunătate și înțelepciune, un chip blând și iubitor, mereu implicat în viața noastră. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Floare, fiul Dumitru cu soția Lucia, nepoata Cristina cu soțul Bogdan și fiicele Daria și Andreea și nepotul Octavian cu soția Andreea. (3290)   

 

* Chiar dacă au trecut 3 ani de când ai părăsit această lume draga mea mami 

LENUȚA FAZECAȘ

sunt momente când aș dori ca Dumnezeu să te aducă măcar o oră înapoi și să te îmbrățișez. Odihnește-te în pace suflet drag. Fiica Lenocica. (3297) 

 

* Durere și tristețe, amintiri dragi și un dor mare este tot ce mi-a rămas de când în urmă cu 7 ani a plecat la cele veșnice scumpul meu soț 

GHEORGHE CATRINA.

Îți voi păstra vie amintirea chipului tău drag. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 1 aprilie 2023, ora 9.00,  la Biserica Albastră, Rogerius. Soția Lenuța. (3293)