DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea către viața veșnică a mult iubitei noastre mame, soacre și bunici,

ANA-LUCICA ȘUTEU,

(71 ani). Copiii ei iubiți Alexandra și Lucian, nora dragă Dana și mult iubita nepoţică, Ana Maria. Este parte din sufletul nostru, îi vom păstra o vie amintire. Drum lin spre lumina lui Dumnezeu, alături de iubitul soț,

ALEXANDRU,

(împreună, mereu, 52 de ani, împreună și în viața veșnică). Priveghiul va avea loc luni, 1 noiembrie, ora 17.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea marți, 2 noiembrie, ora 13.00, Capela Hașaș, la Cimitirul Municipal Oradea. (4007)

 

* Cu adâncă tristețe în suflet îmi iau rămas bun de la cel care a fost soțul meu iubit

IOAN-VIOREL PETRILA,

din Ceica, un om de aleasă omenie, bun, iubitor și credincios. Dumnezeu să te odihnească în pace. Soția Irina. (4021)

 

* Ai plecat de lângă noi când nici nu ne așteptam, ușor ca și o adiere de vânt. Îți mulțumesc, dragul meu tată,

IOAN-VIOREL PETRILA

pentru tot ce ai făcut pentru mine în această viață, pentru numele pe care ți-l port și de care sunt mândră. Ai fost și vei rămâne mereu ”icoana sfântă” a sufletului meu. Drum lin spre cer, suflet cald și iubitor. Fiica Irina. (4022)

 

* Cu tristețe și imensă durere ne despărțim de buna și iubita noastră soție, mamă și bunică

FLOAREA BULZAN.

Bunătatea și dragostea ta, grija permanentă și neobosită cu care ne-ai înconjurat vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. Lumina veșnică să te însoțească spre ceruri, iar bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă în Împărăția Sa! Slujba de înmormântare va avea loc luni, 1 noiembrie 2021, ora 12.00, la Capela Hașaș, Oradea. Te vom iubi mereu! Soțul Nicolae, fiica Nicoleta, ginerele Raul și nepotul Răzvan. (4018)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Bulzan Nicolae, în marea durere pricinuită de pierderea soției dragi. Dumnezeu să o odihnească. Sincere condoleanțe. Colectivul S.C. Drumuri Orășenești S.A. (4015)

 

* Ne despărțim cu durere și tristețe în suflet de cuscra noastră dragă

FLORICA BULZAN.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i vegheze liniștea de veci. Suntem alături de copiii noștri, Nicoleta, Raul, Răzvan și de cuscrul Nicu. Cuscrii Dorina și Octavian Gligor. (4017)

 

* În aceste momente de grea încercare, a trecerii fulgerătoare în neființă a scumpei lor mămici, bunici și soacre,

FLORICA BULZAN,

suntem alături de dragii noștri Nicoleta, Raul și Răzvan Gligor. Bunul Dumnezeu să-i ierte greșelile și să-i dea odihnă veșnică. Odihnește-te în pace, tanti

FLORICA!

Cu adâncă considerație, cumnații Adela, Claudiu, Ianis și Enya. (4016)

 

* Suntem alături de colega noastră, Gligor Nicoleta și îi transmitem gânduri de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe în aceste momente grele când se desparte de mama sa dragă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegele din Departamentul Financiar Contabil și Audit Intern din cadrul Universității din Oradea.

 

* Cu mare durere și tristețe în suflet ne depărțim de dragul nostru frate și cumnat

TRAIAN VIDICAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sora Maria și cumnatul Florian Negruț. (4019)

 

* Ne luăm rămas bun de la unchiul nostru drag

TRAIAN VIDICAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoții Ica și Dan Opriș, Dorin și Mariana Negruț. (4020)

 

* În aceste momente de durere şi tristeţe suntem alături de familiile Florin şi Emil Ciora, când se despart de cel care le-a fost tată şi socru de excepţie şi un bunic iubitor,

col. (r.) EMIL CIORA,

ofiţer financiar de înaltă calitate, un camarad extraordinar, care a dovedit în activitatea şi viaţa sa multă competenţă, omenie, generozitate, bunătate sufletească, altruism şi mult respect pentru semenii săi. Bunul Dumnezeu să-i ierte păcatele şi să-i aşeze sufletul în ceata drepţilor, iar familiei îi transmitem întreaga noastră compasiune şi sincere condoleanţe! Fam. gl. bg. (r.) dr. Vasile Creţ. (4027)

 

* Sufletul nobil al unuia dintre bravii noştri camarazi, după o scurtă şi grea suferinţă s-a ridicat la cer, părăsind pentru totdeauna această lume, distinsul domn,

colonel (rtg.) ec. EMIL CIORA.

În toată activitatea sa de ofiţer financiar a dovedit mult profesionalism, competenţă, altruism, loialitate, integritate, încredere, sobrietate, fiind apreciat de toţi cei care l-au cunoscut. A îndeplinit funcţii de înaltă răspundere pe linie militară printre acestea numărându-se cea de şef de Secţie Financiară la U.M. 02387 (D.M.I.) Oradea, şef Compartiment Financiar la U.M. 01340 Oradea (M.U.), ofiţer controlor la Secţia Audit Intern nr. 4 din Cluj-Napoca, iar pe linie civilă după trecerea în rezervă, funcţia de director administrativ la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Avram Iancu” Oradea. În toate funcţiile îndeplinite a fost apreciat cu calificative de foarte bine şi excepţional. A fost un familist convins, un camarad de excepţie, părinte şi bunic desăvârşit, un soţ devotat. Ne rugăm bunului Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar familiei greu încercate îi transmitem sincere condoleanţe, păstrîndu-i o vie amintire în sufletele noastre. În numele membrilor A.N.C.M.R.R. „Gl. TRAIAN MOŞOIU” – FILIALA BIHOR, col. (rtg.) Ursu Anghel. (4024)

 

* Ne-a părăsit mult prea devreme colegul, prietenul şi camaradul de excepţie

colonel (rtg.) ec. EMIL CIORA,

un om de o probitate excepţională, care s-a bucurat de preţuirea şi respectul nostru, ca un coleg şi prieten deosebit. Bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în linişte şi pace! Sincere condoleanţe familiilor Florin Ciora şi Emil Ciora. Familia Tudor Alexandru. (4025)

 

* Sincere condoleanţe, un gând de mângâiere şi compasiune pentru familia colegului nostru,

DUMITRU MOISAN,

acum când el a încetat din viață și a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul grupului de firme Readymix România.

 

Familia îndurerată mulțumește tuturor celor care l-au condus pe ultimul drum cu prezența, sau cu gândul, pe

prof. ing. CONSTANTIN BUTIŞCĂ,

dragul și bunul nostru soț, tată, socru și bunic mult iubit!

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi sufletele pline de durere anunţăm că se împlinesc 6 săptămâni de când scumpul meu fiu şi iubitul meu frate,

CĂLIN NICOLAE POPOVICIU,

a plecat în veşnicie, departe de casă. Să îi fie ţărâna uşoară! Mama Florica şi sora Angela cu familia, din Spania. (4026)