DECESE 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a dragei noastre mame, soacre, bunici și străbunici

FLOARE POPA,

în vârsta de 82 ani. Înmormântarea a avut loc luni, 29 iunie 2020, ora 12.00, la Capela Hașaș. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* „Am avut de lume parte, astăzi drumul mă desparte.

Trupu-mi merge în mormânt, sufletul în cerul sfânt."

SIMUȚ SEBASTIAN-FLORIN,

KOLLAR ZOLTAN,

CHIRILĂ ANA,

PENZES MIKLOS,

TARNOK ERZSEBET,

LADNAI KATALIN,

GAVRIȘ IOAN,

FARAGO VIORICA,

SAS JOZSEF-ATTILA,

PAȘC MARIA,

FOLDES IRMA,

BUDURA VASILE,

BLAGA AURICA,

TORONTALI JOZSEF,

NEMEȘ MARIN-LIVIU,

BACUȘ MAGDALENA,

PALATIN MARGARETA,

FABIAN ANA,

POPA FLOARE,

BALOG DEMETER,

IVAN IREN,

ID. DOBROVOLSZKY GEZA,

DEAC-DRAGOMIREȘTI EUGENIA,

RUFF VERONIKA.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare

Non-Stop "La Capătul Drumului" S.R.L.

 

* O ființă dragă nouă a luat calea spre cer. Îndoliați în suflete și plini de tristețe ne despărțim de scumpa noastră soție, mamă și bunică,

LENUȚA COTRĂU.

Dormi în pace, suflet blând! Nu te vom uita niciodată! Slujba religioasă va avea loc miercuri, 1 iulie 2020, ora 13.00, în loc. Dobrești. Soțul Ioan, fiii Cosmin și Dorel, nurorile Mia și Cătălina, nepoatele Ioana și Bianca.

 

* Cu nemărginită durere în suflete anunțăm încetarea din viață a celui care a fost soț, tată și bunic

TEODOR VARI.

Amintirea ta va rămâne în inimile noastre. Înmormântarea va avea loc miercuri, 1 iulie 2020, ora 11.00, din Capela Hașaș. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Familia Vari.

 

* Cu deosebită tristețe în suflet ne despărțim de cumnata și mătușa noastră

FLOARE SFĂT.

Vei rămâne veșnic în sufletul nostru! Cumnata Negrău Florica, Emilia, Gabriel și Maria.

 

 

* S-a mai dus un an, al optulea, de când soţia, mama şi bunica dragă,

CATIŢA BUZ,

a plecat fulgerător dintre noi pe drumul veşniciei. Regrete şi un dor nestins avem şi acum, pentru că timpul nu va putea şterge amintirea unui chip blând şi suflet cald, care ne-a înconjurat mereu cu multă dragoste. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Profund îndureraţi soţul Ghiţă, fiul Horia cu soţia Loredana şi nepoţelul Patric-George, fiica Anda cu soţul Nicu.

 

 

* În tot ce e frumos în această lume, regăsim cele mai dragi ființe din familie, fără de care e greu să mergem pe cărarea vieții. Retrăim astăzi aceeași durere ca în urmă cu cinci ani, când nemiloasa soartă ne-a despărțit de:

NELU,

stâlpul familiei, un soț minunat, bunic inegalabil, blând și iubitor. Ce greu e fără tine, dragul nostru Bubu!

INA

plecată mult prea devreme pe tărâmul veșniciei. A fost și este îngerul nostru păzitor, MAMA și FIICA, care nu poate fi uitată niciodată. A lăsat în urmă tot ce e mai frumos și mai scump: viața și cei doi băieți. Dragă Ina, ne lipsești azi, mâine și-n tot restul vieții, dar rămâne cel mai frumos basm ale cărui pagini cu amintiri vor fi răsfoite de câte ori ne va fi dor de MAMI.

CĂTĂLINA

sora și mătușa noastră, cu suflet mare și plin de afecțiune și dragoste. Bunătatea ta va rămâne veșnică în inimile noastre.

Dragii noștri, ne este tare, tare dor de voi și vă datorăm neuitarea. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să vindece cât poate din nepotolita noastră durere și să ne ajute ca valea lacrimilor și paharul supărărilor să se mai depărteze de la noi. Recunoștință tuturor celor care le vor păstra o clipă de aducere aminte! Robert, Raul și Varvara Păcurar.

 

 

* Amintiri dureroase, gânduri dragi și un dor imens este tot ce ne-a rămas la împlinirea a 3 ani de când ai plecat dintre noi, dragul nostru soț, tată, socru, bunic și străbunic,

IOSIF BONDAR,

din localitatea Cefa. Este nespus de greu fără tine pe zi ce trece. Ne rugăm bunului Dumnezeu necontenit pentru liniștea sufletului tău. Tot ce-ți putem oferi, de acum și pentru totdeauna, sunt rugăciuni, flori și candele la mormântul tău. Profund îndurerate, soția Florica, fiicele Rodica și Lucica, cu familia. (4121)

 

* L-am pierdut, acum 17 ani, pe cel mai deosebit și cinstit soț și tată,

IOAN VESA,

din Urviș. Dumnezeu să odihnească sufletul lui bun! Nu-l vom uita niciodată! Soția Ana Vesa și fiul Nicolae cu familia.