DECESE

 

„E trist si dureros, cand pleaca

La ceruri cel ce te-a iubit.

Ai vrea ca timpul sa se-ntoarca,

Sa simti ca nu te-a parasit.”

GHILEA MARIA

ILLE ELISABETA

BRĂDEANU OLGA

RIF PETRU

BEJAN MARIANA

OLAH ANA

DUD JOLANKA PIROSKA

FEKETE ERIKA

SZALKAI EDIT

HULEA FLORIAN

VARGA-KLEMENT MARIA

SZABO MARIA

MURVAI MARIA

OPRIȘ AURICA

VARGA ISTVAN

POPA VIOREL PARTENIE

LOVAS MARIA

 

Sincere condoleante familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop, „La Capatul Drumului” SRL.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet, tristețe și dor, comemorăm împlinirea a 40 de zile de când a plecat mult prea devreme dintre noi iubita noastră mamă, soacră și bunică,

LUCIA ZGÎRD.

Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină, suflet frumos! Fiul Răzvan, soția și copiii.

 

* Mama

LUCIA ZGÎRD,

te voi păstra mereu în inima mea ca pe cea mai iubită și dragă ființă. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Chipul tău frumos, dragostea și bunătatea cu care m-ai înconjurat vor rămâne mereu în sufletul meu. Fiul Bogdan Lucian Zgîrd.

 

* AUREL PANTEA

s-a născut și a crescut în România, unde a lucrat timp de 24 de ani ca medic veterinar de circumscripție, medic veterinar vamal și medic veterinar  control alimente la un mare abator din vestul României, abatorul Oradea.  Circumstanțele politice și economice din România deveniseră tot mai grele.  A existat un deficit de alimente, iar Aurel Pântea, ca medic șef de abator, era presat de autorități să accepte vânzarea de carne de la animale bolnave și infectate atât în ​​România, cât și în străinătate. Refuzând să se supună, a fost în repetate rânduri amenințat de autorități cu închisoarea, ca fiind „dușman al poporului”.

A venit în Suedia ca refugiat politic, la 45 de ani, în 1988. Aici a lucrat mai întâi la curățenie, apoi ca măcelar în abatorul de carne de porc de la Skanek, în Kävlinge.  A studiat la seral suedeza și engleza și apoi a fost admis la Facultatea de Medicină Veterinară la cursuri de zi în Uppsala. Și-a luat diploma de medic veterinar suedez în 1997, la vârsta de 55 de ani.  După aceea, a fost angajat din nou la Skanek, ca medic veterinar de inspecție și, în același timp, a deschis o mică clinică veterinară în Kävlinge, unde a lucrat până în decembrie 2022.

 AUREL a fost o persoană generoasă și sociabilă, cu un cerc mare de prieteni. Îi plăcea să călătorească, iar sensul său în viață era să-i susțină, să-i apere pe cei slabi, să îndrume și să-și facă familia fericită. Pe 16 ianuarie 2023, inima lui nu a mai rezistat să lupte și a cedat. S-a stins în Spitalul Universitar din Lund, înconjurat și plâns de familie. Soția Natalia cu copiii Adrian și Julia și nepoții Constantin, Sebastian și Natalie se simt orfani.   

 

* La ceas de grea încercare și durere, deplângem trecerea la cele veșnice a fratelui și cumnatului drag

IOAN HIRȚE.

Vei rămâne veșnic în amintirile noastre! Odihnește-te în pace! Fratele Mihai și cumnata Floare. (2942)

 

* Cu durere în suflete, îl conducem pe ultimul drum, mult prea devreme, pe unchiul nostru 

IOAN HIRȚE.

Întreaga noastră compasiune mătușii Stela și verișorului Călin. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Nepoata Angela cu soțul Ovidiu și copiii Celia și Alexandru și nepotul Claudiu Hirțea. (2941)

 

* Suntem alături de familie și împărtășim durerea ei în aceste momente de grea încercare când se despart de dragul lor

IOAN HIRȚE.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să îl așeze între Aleșii Săi, iar familiei îndoliate să îi dea liniște sufletească. Sincere condoleanțe! Familia Mircea și Cornelia Gordan. (2945)

 

* Transmitem un ultim și pios omagiu în amintirea celui care a fost    

IOAN HIRȚE.

Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Vasile Blaga cu familia. (2948)

 

* Regret dispariția verișorului meu

IOAN HIRȚE

și împărtășesc durerea familiei îndoliate. Sincere condoleanțe. Ioan HIRȚE.

 

* Lacrimi de tristețe și durere sufletească se împletesc cu gânduri de recunoștință pentru tot ceea ce ai făcut pentru noi, pentru bunătatea, generozitatea și căldura cu care ne-ai înconjurat în toți anii petrecuți împreună.  Îți mulțumim și te vom iubi mereu, dragul nostru

BALAJ GHEORGHE,

soț, socru și bunic desăvârșit. Dumnezeu sa te odihnească în pace și lumină veșnică! Înmormantarea va avea loc marți, 31.01.2023, ora 14.00, la Capela Hașaș. Vei rămâne veșnic în gândurile noastre! Soția Maria, nepoții Sebastian, Diana și Marius, nora Mariana.

 

 

* Suntem alături de finii noștri, Hulea Alin și Hulea Florin, de nașa Doina, la greaua încercare a pierderii tatălui, soțului, bunicului și socrului drag, nașul nostru  

FLORIAN HULEA,

din Copăcel. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Nașii, familia Huniadi Aurel.

 

* Ne exprimăm profunda compasiune și transmitem sincere condoleanțe colegei noastre Hulea Florina și familiei, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea socrului, tatălui și bunicului drag,  

FLORIAN HULEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul S.C. Plastor Trading S.R.L. (2947)

 

* Aducem un ultim omagiu unchiului nostru

CORNEL MĂTIUȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoatele Doina, Leia, Carmen, Corina cu familiile lor. (2949)

 

* Împărtăşim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere şi alinare colegei noastre, Monika Serban şi familiei sale, în aceste momente de durere pricinuite de trecerea în nefiinţă a mamei sale dragi. Sincere condoleanţe! Colectivul S.C. MONITA S.R.L.

 

* Am primit cu tristețe vestea trecerii în neființă a celui care a fost nepotul și verișorul nostru,

EUGEN SPRIVAC,

din Beiuș. Dumnezeu să îi așeze sufletul în ceata drepților. Sincere condoleanțe întregii familii. Familia Ionuțiu Gheorghe (din Salonta).

 

* Suntem alături de familia Sprivac în durerea pricinuită de moartea tatălui lor,

EUGEN SPRIVAC,

 Dumnezeu să îl odihnească în pace. Sincere condoleanțe! Verișorii Tavi și Liviu Ionuțiu, cu familiile lor.

 

 

 

COMEMORĂRI

* Azi se împlinesc 8 ani de când cel care a fost 

AUREL MARIAN

născut în Șerghiș, a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Viorica, fiul Aurel, nora Florina, nepoatele Iasmina și Sonea. (2906)