DECESE 

 

* A trecut în nefiinţă

ANA RAŢIU,

71 de ani, mamă, soţie şi bunică. A fost un exemplu de înţelepciune, dăruire şi căldură sufletească. Îi aduc un ultim omagiu soţul Adrian, fiul Cristian, nora Ioana şi nepoţii Anamaria şi Andrei. Vei rămâne mereu o rază de lumină în amintirea noastră! (943)

 

* Un călduros omagiu celei care a fost

ANA RAŢIU,

răpusă după o lungă suferinţă. Cuscra Horga-Almăşan Raveca şi întreaga familie Jiman Andrei şi Anamaria o conduc pios pe ultimul drum şi-i doresc odihnă veşnică. Fie-i ţărâna uşoară! (942)

 

* Suntem alături de familia dr. Cristian şi Ioana Rațiu, în durerea pricinuită de decesul mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Anca şi Florin Blaga.

 

* Suntem alături de Sorin-Călin Gal, din Abram, la despărţirea de iubita sa mamă,

REGHINA GAL,

care ne-a fost colegă şi respectiv educatoare. Etelca Bota cu fiicele: Codruţa, Ramona şi Adina. Odihnă veşnică! (944)

 

* Dragul meu soț,

FLORIAN UŞVAT,

ai plecat de lângă mine, lăsându-mă cu sufletul sfâșiat de durere. Îl voi conduce pe ultimul drum, azi, 3 martie, ora 13.00, în Cimitirul din Băile Felix. Drum lin printre stele și Dumnezeu să vegheze la pacea sufletului tău. Soția Ana, în veci nemângâiată. (955)

 

* Suntem alături de voi, Ani, Claudia şi Laviniu, în aceste momente grele, la pierderea soţului şi tatălui vostru drag,

FLORIAN UŞVAT.

Suntem trişti şi supăraţi pentru că am mai pierdut încă un prieten drag al familiei noastre. Sincere condoleanţe! Familia Chivari Ioan, Ionuţ, Alina şi Cristi. (958)

 

* Un gând de alinare şi mângâiere transmit distinsei mele colege, Ana Uşvat, la pierderea soţului drag,

FLORIAN UŞVAT.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Fam. dr. Mihailov Mariana. (945)

 

* Suntem alături de distinsa familie Rus Claudia şi George, în aceste momente grele, la pierderea tatălui şi socrului drag. Dumnezeu să-l odihnească! Raluca şi Răzvan Dima. (946)

 

* Vestea trecerii fulgerătoare la cele veșnice a bunului prieten,

FLORIN UȘVAT,

m-a întristat profund. Bunul Dumnezeu sa-i dea odihnă veșnică. Familiei îndurerate sincere condoleanțe! Prof. Cornel T. Durgheu.

 

* Un gând de alinare şi mângâiere transmitem fostei noastre şefe Ana Uşvat, la dureroasa despărţire de soţul drag,

FLORIAN UŞVAT.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei! Fostele colege Blaj Florica şi Tonţ Olimpia de la Spitalul Clinic Municipal Dr. „Gavril Curteanu” Oradea. (941)

 

* Suntem alături de prietena noastră Ani şi copiii ei, Claudia și Laviniu, la despărțirea prematură de soțul și tatăl lor,

FLORIAN UŞVAT.

Ne rugăm pentru iertarea și odihna lui veșnică! Rodica și Florian Dacin. (952)

 

* Un sincer gând de alinare pentru prietena și colega mea Ușvat Ana cu familia, la marea durere pricinuită de pierderea soțului drag,

FLORIAN UŞVAT.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Nicoleta Ciordaș. (949)

 

* Suntem alături de familia Ușvat, în acest moment dureros pricinuit de pierderea soțului, tatălui și bunicului drag, cel care a fost,

FLORIAN UŞVAT.

Sincere condoleanțe! Virgil și Ingrid Pop. (950)

 

* Suntem alături de colega noastră Ana Ușvat, în aceste momente grele, pricinuite de pierderea fulgerătoare a soțului,

FLORIAN UŞVAT.

Sincere condoleanțe! Colectivul Centrului Medical „Arsmed”. (951)

 

* Am aflat cu tristețe de moartea neașteptată a celui care a fost șef serviciu R.U. la Consiliul Județean Bihor,

FLORIAN UȘVAT.

În acest univers al tristeții, ne rămân stelele amintirilor. Odihnească-se în pace! O lumânare aprinsă și gândurile noastre de mângâiere pentru voi, Ani, Claudia și Laviniu cu familiile. Sincere condoleanțe! Livia şi Nelu Gherman.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre, doamna judecător Claudia Rus și ne exprimăm profunda compasiune, în aceste momente de tristețe și suferință, când se desparte de tatăl drag. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Curții de Apel Oradea. (954)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe colegului nostru, Rus Gheorghe, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatalui socru. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

 

* Au trecut peste 50 de ani de când relația de respect dintre un elev și profesor din Liceul Economic s-a transformat în una de prietenie sinceră. Cărările vieții ne-au purtat în aceași direcție, devenind colegi de muncă în cadrul Consiliului Județean Bihor. Nu-mi vine să cred că despre

FLORIN UŞVAT

se vorbește la trecut. L-am cunoscut ca fiind un OM cinstit și drept, perseverent și meticulos în întreaga sa activitate. Nu voi uita niciodată momentele noastre de destăinuire în fața unei căni de ceai. Comentam sutele de cărți citite, făcându-ne recomandări reciproce, fiind conștienți de faptul că menirea cărților este de a forma oameni nu numai biblioteci. La despărțirea din urmă cu câteva zile am auzit pentru ultima oară, urarea lui preferată: ”Să-ți dea Dumnezeu sănătate pentru toată viață”. Nu credeam că astăzi îi vor adresa cuvintele de despărțire: ”Odihnește-te în pace

FLORINE”.

Sincere condoleanțe familiei. Constantin și Elena Suciu. (959)

 

* Suntem alături de colegul şi prietenul nostru, Dănuţ Popa şi familia acestuia, acum când îl conduc pe ultimul drum pe tatăl drag. Odihnească-se în pace! Ansamblul “Nuntașii Bihorului”. (956)

 

* Un gând de alinare și mângâiere dragului nostru, Dănuţ Popa şi familiei acestuia, la despărţirea de tatăl drag. De acum vor fi doar amintiri! Dinu, Dana, Tudor şi Raluca Avram. (957)

 

* Suntem alături de familia Popa Cornel, Tania și Răzvan, la trecerea în neființă a celui care a fost tată, socru și bunic,

CORNEL POPA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Lannert. (962)

 

COMEMORĂRI

 

* O lumânare, o floare și foarte multe lacrimi pe tristul vostru mormânt, la trecerea celor 17 ani de când fiica mea,

DELIA,

a plecat la ceruri și 16 ani de la despărțirea de soțul meu,

ROMICĂ,

lăsându-mă singură, dar nedespărțită de mormântul lor trist și rece. Odihniți-vă în pace, dragii mei! Mama, respectiv soția, Maria Bălănescu. (916) 

 

* 27 de primăveri au trecut de când tu, dragul nostru copil și frate,

BRUNO DÉRÉR

la doar 16 ani, grăbit, luând forma unui înger, te-ai ridicat sus, sus spre Cerul Sfânt. De atunci, gingașe flori, candele ce-și picură cu tristețe lacrima și rugăciuni rostite în șoaptă la mormântul tău ne amintesc de tine, ne amintesc de noi. Dormi în pace, copil minunat ce ne-ai dat sens vieții! Mama Liliana, tata Ferenc și sora Beatrice cu familia. (947) 

 

* Ziua de 3 martie ne aduce aminte cu tristeţe de plecarea dintre noi a dragului nostru soţ, tată şi bunic,

DUMITRU MIHUŢA.

Amintirea ta va rămâne veşnic în sufletele noastre şi nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică! Familia îndurerată. (943)

 

* Străbunică, bunică și mamă,

EUGENIA MAGHIAR

născută Crauciuc la 18 august, în anul 1935 de iertare a Domnului, în satul Tamba vecin cu memorabilul Flămânzi, a plecat de lângă noi prea devreme la 3 martie, în anul 2020 de uitare a Domnului, cu stoicismul ei caracteristic.

Buna Jenii, Jenii, Jeni, Mamă, azi se împlinește un an de când ai plecat.

Te iubim și ne este tare dor de tine!

Eliza, Adam, Iulia, Leo, Vlad, Oana, Anca, Mărioara, Mihaela și Ducu.

Dumnezeu să ne ierte. (948)

 

* Se împlinesc 5 ani de când cel pe care l-am iubit atât de mult, soțul, tatăl, socrul și bunicul nostru drag,

GHEORGHE ABRUDAN,

a plecat de lângă noi. Pentru bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat, păstrăm în inimile noastre chipul său blând și presărăm din buchetul neuitării lacrimi și flori pe tristul său mormânt. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Florica, copiii Geanina și George, cu familiile lor. (364)