DECESE

 

* Cu inimile îndurerate şi pline de tristeţe ne despărţim de cel care ne-a fost cel mai bun soţ, tată şi socru,

ŞTEFAN GALLOVITS,

care ne-a părăsit la doar 62 de ani. Slujba de înmormântare are loc azi, 3 august, ora 13.00, de la Capela Haşaş din Cimitirul Municipal. Soţia Aurelia, fiica Bianca şi ginerele Andrei. (1891)

 

* Colectivul de la Agenţia Metropolitan Life este alături de familia Gallovits, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a celui care a fost pentru noi atât un coleg cât şi un prieten bun şi drag,

ŞTEFAN GALLOVITS.

Drum lin spre îngeri, PIŞTI! (1890)

 

* Suntem alături de Reli și Bianca, acum când se despart de iubitul lor soț și tată,

ȘTEFAN GALLOVITS,

plecat mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște. Verișoara Gabriela Rugea cu soțul Ioan, fiicele Anca și Claudia cu soțul Adrian.

 

* Suntem alături de familia îndoliată, în momentele grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a dragului nostru fin şi prieten,

ŞTEFAN GALLOVITS.

Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Fam. Rozsa Emma, Lajos, Attila şi Tomi. (1888)

 

* Cu inima îndurerată ne luăm rămas bun de la tine, dragul nostru prieten,

PISTI GALLOVITS.

Vom păstra mereu în suflet momentele minunate pe care le-am trăit împreună. Suntem alături de voi, Reli şi Bia şi vă împărtăşim tristeţea în aceste clipe grele. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace şi lumină! Anca Bibarţ cu familia.

 

* Cu tristeţe nemărginită ne luăm rămas bun de la prietenul şi colegul nostru,

GALLOVITS ŞTEFAN,

plecat mult prea devreme la cele veşnice. Dumnezeu să-i aşeze sufletul de-a Dreapta Sa, iar familiei să-i dea mângâiere şi putere pentru a trece peste dureroasa pierdere a soţului, tatălui şi socrului drag. Colectivul AJF Bihor şi CJA Bihor.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru

TEODOR MIHUȚ

în vârstă de 72 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 4 august, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Soția Lenuța, fiul Ovidiu.

 

* Suntem alături de cumnata și nepotul nostru la durerea pricinuită de trecerea în neființă a fratelui și cumnatului nostru  

TEODOR MIHUȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fratele Adrian și cumnata Marioara. 

 

* A plecat dintre noi un suflet nobil, o inimă curată şi plină de iubire, cel care a fost fratele, unchiul şi cumnatul nostru drag,

TEODOR MIHUŢ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să deschidă cerurile şi să primească sufletul său în Lumina Împărăţiei Sale. Suntem alături de cumnata şi mătuşa Lenuţa, nepotul şi verişorul nostru Ovidiu. Sora Ani, cumnatul Victor, nepoţii Marius şi Teodora cu familiile. (1886)

 

* Suntem alături de familia greu încercată de durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț și tată iubitor 

TEODOR MIHUŢ

om de aleasă omenie. Dumnezeu să-l ierte. Suntem alături de fina Lenuța și fiul Ovidiu. Nașa Viorica și fiicele Dorina și Teodora cu familiile lor. (1896)  

 

* Suntem alături de Adina şi Cristi, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a scumpei lor mame,

ELENA BALACIU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fostele colege: Nely, Lenuţa şi Kati. (1885)

 

* Ne luăm azi adio de la buna noastră colegă,

ELENA BALACIU.

Îţi mulţumim pentru atmosfera plăcută ce ne-ai creeat-o de atâtea ori cu felul tău vesel de a fi. Odihnă veşnică alături de ai tăi cei dragi. Ciuclea Floare, în numele fostelor colege din clasa asistente de ocrotire, promoţia 1961. (1892)

 

* O rugăciune, flori şi gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum, familiei îndoliate, la despărţirea de colegul nostru,

dr. MARCEL MATIUȚA.

Dumnezeu să îl odihnească în pace. Colegiul Medicilor Bihor, Președinte, Dr. Carmen Pantiș.

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de preţuire, tristeţe şi aducere aminte la împlinirea celor 49 de ani, respectiv 30 ani, de la plecarea dragilor mei părinţi,

AURICA HĂLMĂGEAN

şi

MIHAI HĂLMĂGEAN,

născuţi în comuna Gepiu. Pentru dragostea, ocrotirea cu care m-aţi ajutat vă datorez neuitarea cât voi trăi. Mulţumesc celor care le vor păstra o clipă de aducere aminte. Dormiţi în pace, alături de sfinţii îngeri. A voastră fiică, Florica, în veci nemângâiată. (1598)

 

* În amintirea doamnei 

OTTILIA FERENCZI

decedată în data de 4 august 2021. Cu inima frântă, cu ochii în lacrimi, ne gândim la iubita noastră soție, mamă, bunică, soacră, care a trecut de un an din rândurile celor vii, dar înțelegem mersul soartei omului: nu ne-ai părăsit, doar ne-ai depășit! Vei rămâne veșnic în inimile noastre! ”Dacă veniți la mormântul meu, un sigur fir de floare va fi suficient, pe care îl veți așeza pe mormânt. Dacă veți citi numele meu pe catafalc, veți lăcrima, iar eu poate o să simt acolo jos! Mi-aș fi luat rămas bun, dar atunci puterile mele nu mi-au permis, doar inima mea a șoptit: Dumnezeu să vă mângâie, să fie cu voi!” Soțul, fiica, fiul, nora, ginerele și nepoții.