DECESE

 

* Suntem alături de colega noastră Adela Platona, în aceste momente de suferință pricinuite de despărțirea de mama ei. Colegii BRD Corporate Bihor.

 

* Suntem alături de Platona Viorel la marea durere pricinuită de decesul soției sale. Sincere condoleanțe din partea familiei Platona Paul și Elena.

 

* Ne luăm un ultim rămas bun de la fratele şi unchiul nostru drag

ing. EMIL NEAGA.

Dormi în pace! Tiba Virginia, Mircea şi Alexandru cu familiile.

 

* Cu multă durere în suflete ne despărțim de cel care a fost paraclisier al bisericii noastre, un om de mare cinste și omenie,

DUMITRU LUNCAN.

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Sa împreună cu drepții, iar pe cei îndurerați să îi întărească întru nădejdea Învierii celei de obște și a iubirii milostive a Preasfintei Treimi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate, din partea preotului paroh Filaret Fiț, împreună cu pr. Florin Cserna, pr. Gheorghe Măluțan, diac. Sorin Paina, dar și din partea membrilor Consiliului Parohial al Parohiei Ortodoxe Ioșia Sfântul Nicolae și a tuturor ostenitorilor de la biserica noastră.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragei noastre,

TOTH GIZELLA

(fostă contabilă la I.C.R.A.), în vârstă de 74 de ani. Înmormântarea va avea loc joi, 30 martie, la ora 15.00, la Capela Steinberger. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia îndurerată.