DECESE 

 

* Un gând de mângâiere pentru dna Jenica, Marius, Gherta și Ioana, când se despart de dragul lor

PETRICĂ PLAȘTIN,

fost contabil șef, OM de excepție la ICSM Vașcău. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Familia Radu Rengle. (112)

 

* Sincere păreri de rău la plecarea în veșnicie a bunului prieten,

PETRI PLAȘTIN,

din Vașcău. Familiei, întreaga mea compasiune. Prof. dr. Cornel Durgheu și familia. (113)

 

* Regretăm plecarea din această lume a unui suflet cald și distins,

prof. VOICHIȚA ARDELEAN.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească! Vecina Lenuța Copil și familia Copil Ovidiu. (3820)

 

* Cu tristețe și durere în suflet, anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame, soacre și bunici

CORNELIA POP,

în vârstă de 73 ani. Dumnezeu să-i vegheze odihna veșnică! Fiica-Camelia Vancea, ginerele Cristian și nepoata Roxana. (3807) 

 

* Pe 28 mai s-a stins din viață draga noastră mamă, bunică și soacră,

profesor CORNELIA POP.

O vom iubi mereu și va rămâne veșnic în sufletele noastre! Fiul Pop Mircea, nora Florica și nepoții Ianis și Alex. (3808)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la prietena și vecina noastră,

prof. CORNELIA POP

cu care am împărtășit de atâtea ori bucuriile și neajunsurile vieții. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Fam. Pop Gavril și Doina cu fiul Lucian și nora Ioana. (3827)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Camelia și Mircea și familiile lor, acum când se despart de mama lor dragă,

prof. CORNELIA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sorin și Adriana Sabău. (3828)

 

* În aceste momente de tristețe profundă, suntem alături de familiile Vancea Cristian și Camelia și Pop Mircea și Florica, la trecerea în neființă a celei care le-a fost mamă, soacră și bunică,

CORNELIA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Prof. Taichiș Violeta, părinții și elevii clasei a II-a A de la Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea. (3829)

 

* Suntem alături de domnul dr. ing. Vancea Cristian, șef serviciu administrativ al Universității Oradea, la durerea pricinuită de despărțirea de mama soacră. Dumnezeu să o odihnească în pace. Condoleanțe familiei! Întreg colectivul Biroului întreținere spații interioare al Universității Oradea. (3815)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cel care a fost soț, tată și bunic, un om foarte bun și harnic

VASILE DALE,

din Salonta. Pentru tot ce a făcut pentru noi, nu-l vom uita niciodată. Ne vom ruga lui Dumnezeu pentru sufletul tău. Soția Floarea, fiica Simona, ginerele Marius, nepoata Roxana cu prietenul Alex.

 

* Să aprindem o lumânare și să înălțăm o rugăciune pentru sufletul celui care a fost un bun frate, cumnat și unchi

VASILE DALE.

Amintirea ta o vom păstra mereu în inimile noastre. Îngerii să-ți vegheze drumul lin către Dumnezeu. Gânduri de mângâiere pentru cumnata Florica și nepoata Simona cu familia. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fratele Liviu, cumnata Viorica și nepoții Laura, Liviu, Cosmina și Anais.

 

* Tocmai în Ajunul Praznicului Înălțării Domnului nostru Iisus Hristos la Ceruri, Dumnezeu a hotărât ca fratele, cumnatul și unchiul nostru drag,

VASILE DALE,

să pornească spre drumul lung al veșniciei, lăsând în urmă un gol imens.  Dumnezeu să-i odihnească Sufletul în Grădina Raiului, alături de moșii și strămoșii noștri! Sora Mărioara Nan, cumnatul Ioan, nepoții Marius cu familia și Anca.

 

* În aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în neființă a celui care a fost un bun și drag soț, tată, socru și bunic,

VASILE GHEORGHE DALE,

transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune verișoarei noastre Florica Dale, familiilor Mihoc și Nan. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie! Fam. Chișe Gheorghe și Blidaru Elena. (3830)

 

* Împărtășim durerea familiei vărului nostru

VASILE DALE,

din Salonta, acum la despărțirea de acesta. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Dale Emil și Livia, împreună cu Gabriela și Ioana. (3811)

 

* Un ultim rămas bun fostei mele colege,

MIA TINCĂU.

Fie-ți țărâna ușoară! Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște. Condoleanțe familiei mult iubite! Geta cu soțul Dan Iacobescu. (3810)

 

* Suntem alături de domnul viceprimar Florin Birta, la dureroasa despărțire de fratele său,

CĂTĂLIN BIRTA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Serviciul Tehnic-Direcția Patrimoniu Imobiliar. (3812)

 

* Suntem alături de domnul viceprimar Florin Birta, în aceste momente de grea suferință pricinuită de trecerea, mult prea devreme, la cele veșnice a fratelui drag,

CĂTĂLIN BIRTA.

Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Filiala Bihor a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Ministerul Afacerilor Interne. (3824)

 

*  Suntem alături de prietena noastră Ani Pușkov și fiicele Adina și Sorina, la marea durere pricinuită de moartea soțului și tatălui drag

ANDREI.

Sincere condoleanțe și multă putere să vă dea bunul Dumnezeu! Lenuța Luțaș și familia Dan Florian. (3816)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice, la vârsta de 91 ani, a celei care a fost

farmacist ANA-CLARA SCHLETT.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 30 mai 2020, ora 14.00, la Cimitirul Municipal, Capela Steinberger. Familia dr. Zoltanyi-soră și cumnat. (3821)

 

* Un suflet nobil s-a ridicat la cer, cea care a fost

farmacist ANA-CLARA SCHLETT.

Suntem alături de familia îndurerată și le transmitem sincere condoleanțe. Ghiță și Natalia Rus. (3822)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun de la cea care a fost

farmacist ANA-CLARA SCHLETT.

Dumnezeu s-o odihnească în pace în Împărăția Lui. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Florica și Estera Onița. (3823)

 

* Cu adâncă durere în inimi şi nespusă tristeţe în suflete ne despărţim de draga noastră mamă, soacră şi bunică,

CLARA SILAGHI,

de 82 ani. Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 29 mai 2020, ora 15.00, din Capela Frenţiu. Fiul Iosif, nora Mariana, nepoţii Bianca şi Sergiu.

 

* Te-ai dus la ceruri, scumpă mamă şi soacră, cea care ai fost

MARIA TUDOR.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiica Mihaela Meşter, Gabriela Dănilă şi ginerele Dan Meşter.

 

COMEMORĂRI

 

* Sfârșit de mai... a mai trecut o primăvară tristă, fără frumusețe pentru noi, fiindcă golul din inimile noastre nu-l mai putem umple, iar durerea îl adâncește mereu. Au trecut doi ani de când te-ai înălțat la ceruri, dar amintirea celei mai iubite mamă, bunică și străbunică rămâne mereu vie în inimile noastre. Vor trece anii rând pe rând, dar nu vor putea șterge chipul ființei prețioase pentru noi:

FLOARE CIORDĂRAȘ.

Ai fost o mamă iubitoare

Mi-ai oferit tot ce-am dorit;

Și, înainte de plecare,

Tare greu ne-am despărțit.

 

Vor trece anii neîncetat,

Dar amintirea va rămâne

Și-al tău suflet cald, curat

Va rămâne lângă mine.

 

O inimă, o fiică, un nume

Sunt cuvinte, rostite mereu,

Dar o mamă ca și tine

O găsești tare cu greu

Oricât ai căuta ...

Ea este doar, MAMA MEA!

Rugăciuni, candele și flori sunt tot ce-ți mai putem oferi din adâncul inimilor noastre. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace și liniște în Împărăția Sa Cerească! Profund și veșnic îndurerați: Domnica, Mircea, Decebal, Dia și Horia Cordoș. (3427)

 

* În al vieții amurg

Toate încet se scurg

Lăsând în urma lor

Durere, amintiri dragi și dor.

Cu aceeași durere în suflet și dor nemărginit retrăiesc despărțirea în urmă cu 40 de zile de dragul meu soț

BUJOR POJOGA.

Parastasul va avea loc duminică, 31 mai 2020, la Biserica ”Sf. Nicolae” din comuna Tinca. Bunul Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată. Recunoștință celor ce-i vor păstra veșnică amintire. Soția Cornelia Pojoga. (3806)

 

* Timpul nu poate șterge dorul, amintirile, lacrimile, durerea și tristețea ce s-au așternut în sufletul meu în urmă cu un an, când nemiloasa soartă m-a despărțit pentru totdeauna de iubitul meu soț

FLORIN GRAUR.

Te simt și acum ca o boare protectoare, ca o putere nevăzută ce mă sprijină să nu cad și care mă ajută să mă ridic când mă simt împovărată. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 30 mai 2020, la Biserica cu Lună. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Soția, în veci nemângâiată, Graur Melania. (3417)

 

* Pe 30 mai se împlinește un an de când dragul nostru soț, tată și bunic

TEODOR MOTOȘAN

s-a ridicat la cer. Golul lăsat în urmă nu poate fi uitat. Te vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Motoșan Ileana, fiica Motoșan Claudia cu ginerele și nepoatele Olivia, Sabrina și Gloria. (3420)

 

* La împlinirea unui an de la trecerea în neființă îi păstrăm în suflet amintirea și îi aducem un pios omagiu celui care a fost soț, tată, socru și bunic,

AUREL POPA.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică. Mulțumiri tuturor celor care-i vor păstra un moment de aducere aminte. Mult îndurerata familie, soția Dorina, fiica Claudia, ginerele Călin, nepoatele Daria șli Tina. (3813)

 

* Au trecut 9 ani grei de când sufletul nobil și plin de bunătate al dragului nostru fiu, frate, cumnat și unchi

DORIN BERDIE

s-a înălțat la ceruri lăsând în urma lui multă durere. Aprindem o lumânare și înălțăm o ruăgiune ca Tatăl Ceresc să-i odihnească sufletul blând în Împărăția Sa! Mama Lucica, sora Luminița, cumnatul Viorel și iubitul nepot Andrei. (3818)

 

* O rugăciune de iertare înălțăm la cer, la împlinirea a 9 ani de când ne-a părăsit pentru totdeauna dragul nostru nepot și verișor

DORIN BERDIE.

Vei fi mereu în inima noastră. Dumnezeu să-ți călăuzească sufletul pe calea veșniciei. Mătușile Lenuța, Florica și Nelia cu familiile lor. (3819)

 

* Comemorăm astăzi 19 ani de când a plecat spre veșnicie mult iubita noastră mamă, soacră și bunică devotată,

ANA PANTEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Îi vom păstra vie amintirea și o vom pomeni mereu în rugăciunile noastre! Cu aceeași durere în suflete, fiicele Florica și Mariana cu familiile. (3825)

 

* VIORICA VIDICAN

1940 -2007

Dacă Dumnezeu ți-ar fi hărăzit mai multe zile pe pământ la 1 iunie 2020 ai fi împlinit 80 de ani. Aparent și public, eu, îmi amintesc de tine odată pe an.

Ce neadevăr

Câtă goală minciună

Nu am cum să-mi ”amintesc”

de cineva care clipă de clipă

este în și cu mine. Fără uitare.

Ionel. (3826)