DECESE

* ”Pentru noi rămân o veșnică amintire”

AUREL HENDRE,

SANDOR-MARIUS REZMUVES.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Neputincioși în fața destinului, plecăm frunțile și sărutăm mâinile celei care a fost iubita noastră soție, mamă, soacră și bunică

FLOARE DEBUCEAN,

în vârstă de 74 ani, din Oradea. Prețuirea și recunoștința ta dragă, vor dăinui mereu în inimile noastre. Înmormântarea va avea loc joi, 30 ianuarie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Rugăm pe bunul Dumnezeu să așeze sufletul tău în loc luminat. Soțul Ioan, nora Ofelia, nepoții Oana, Mihai și Alexandru.

 

* Cu mare tristeţe ne despărţim de al nostru tată,

EMANUIL DEMIAN.
Vei rămâne veşnic în sufletele noastre. Înmormântarea are loc azi, 29 ianuarie, ora 13.00, în localitatea Bogei. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familia. (2275)

 

* Suntem alături de familia Gacsadi, la marea durere pricinuită de pierderea dragului lor soț, tată și bunic, colegul și prietenul nostru,

ALEXANDRU GACSÁDI.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Familia Grava Cristian și Adriana. (2196)

 

* Transmitem sincere condoleațe familiei îndoliate, colegilor și prietenilor îndurerați, deopotrivă tuturor celor care păstrează amintirea unui om deosebit, devotat profesiei, principial și onest, dornic de cunoaștere și îndrumare, la trista despărțire mundană a domnului

profesor universitar doctor ing. ALEXANDRU GACSÁDI.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odinească! Cu recunoștință și un ultim omagiu, vecinii copilăriei, blocul A2, prin Asociația de Proprietari ”Unirea”.

 

* O rugăciune, flori și lacrimi sunt tot ce îi mai putem oferi celui care a fost nașul nostru

IONEL VENTER

a cărui suflet s-a înălțat la ceruri. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Gânduri de alinare și mângâiere pentru familia îndurerată. Finii Florin și Gabriela Micuț și Bogdan. (2270)

 

* Împărtășim durerea nașei noastre Catița și a fiului ei Sebastian cu familia, acum când se despart de scumpul lor soț, tată și bunic

IONEL VENTER.

Dumnezeu să-i dea odihna veșnică. Finii Vasile și Maria Gliga, Marius și Teodora Boar. (2271)

 

* Regretăm decesul respectatei noastre vecine

FLORENȚA AVRIGEANU

și transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Vrobel Gheorghe și Elisabeta. (2272)

 

* Un ultim rămas bun de la cel care a fost dragul nostru nepot și verișor

SILVIU-ȘERBAN MIHĂILĂ.

Dormi în pace suflet drag! Unchiul Nelu, mătușa Edith, verișorii Edina, Monica și Dan. (2273)

 

* Tăcere dureroasă și gol sufletesc ne-ai lăsat prin plecarea bruscă din viețile noastre, iubitul nostru nepot,

SILVIU-ȘERBAN MIHĂILĂ.

Ai plecat prea devreme în veșnicie însă vei trăi pentru totdeauna în inimile noastre. Te vom iubi mereu! Ai tăi, unchiul Dan, mătușa Lenuța și verișorul Mihai. (2274)

 

* Suntem alături de colega noastră Gligor  Florentina, la trecerea în neființă a tatălui. Sincere condoleanțe. Colectivul Hotelului Nufărul. (2276)

 

* Suntem alături de Mioara și Șerban la marea durere pricinuită de moartea prematură a soțului și tatălui drag

IOAN BURCA.

Dumnezeu să-l odihnească. Fam. Torj. (2279)

 

* Suntem alături de fina noastră Mihaela și familia sa, la marea durere pricinuită de moartea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nașii, familia Ioan Pituțiu. (2280)

 

* Cu durere anunț încetarea din viață după o lungă și grea suferință a dragii mele soții

ANY CRAINIC.

Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică, să o așeze în rândul celor drepți. Înmormântarea va avea loc în Cimitirul Rulikowski, Capela Hașaș, azi, 29 ianuarie 2020, ora 11.00. Îndureratul soț Petre cu familia.

 

* Suntem alături de colegul nostru Crainic Dorin și familia lui, la greaua încercare pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi. Colegii de la Alpha Bank Sucursala Oradea. (2281)

 

* Suntem alături de prietenul și colegul nostru, ing. Petre Crainic, la marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a soției dragi,

ANA CRAINIC.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Hortenzia și Cornel. (2285)

 

* Cu nemărginită durere anunțăm trecerea în neființă a scumpei noastre fiice și surori, mamă, bunică,

DANA-RODICA BĂLEANU (MICLE),

de 65 ani. Amintirile noastre nu se vor șterge sau umbri niciodată. Înmormântarea are loc azi, 29 ianuarie 2020, ora 11.00, la Cimitirul Ghencea Militar, București. Familia îndoliată: dr. Traian Micle, Adi și Gyuri Farago, Sorana și Smaranda Băleanu. (2282)

 

* Un suflet bun, o inimă curată și plină de iubire ne-a părăsit fulgerător fără a putea măcar să ne luăm rămas bun, draga noastră

DANA BĂLEANU.

Un gând de mângâiere în aceste momente de grea încercare pentru întreaga familie. Vera Indrieș, Oreste și Beby cu familiile. (2280)

 

* Suntem alături de unchiul nostru, dr. Traian Micle, împărtășindu-i durerea nemărginită, în aceste clipe grele când a pierdut-o pe scumpa lui fiică,

psiholog DANA BĂLEANU.

Condoleanțe surorii ei și verișoarei noastre, dr. Adriana Monica Farago, precum și fiicelor din București cu familiile lor. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. dr. Ioan Micle. (2286)

 

* Drum lin, draga noastră verișoară,

DANA BĂLEANU!

Condoleanțe unchiului nostru dr. Traian Micle și familiei sale. Minerva, Loreta, Iacinta, Cecilia și familiile lor. (2287)

 

* Suntem alături de dr. Farago Monica, în aceste momente grele, pricinuite de pierderea fulgerătoare a dragei ei surori. Sincere condoleanțe. Familia Vindis. (2288)

 

* Împărtășim durerea colegei și prietenei noastre, dr. Farago Monica, în aceste momente grele, când se desparte neașteptat de repede de

DANA,

iubita ei soră. Sincerele noastre condoleanțe întregii familii îndurerate. Colectivul Secției de Recuperare Medicală, Reumatologie și Laboratorul de Recuperare Medicală, Spitalul ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. (2289)

 

* A plecat dintre noi la cele veșnice, draga noastră soră, cumnată și mătușă

ANA IAMBOR,

născută Faur. Transmitem un gând de mângâiere și întreaga noastră compasiune nepotului Cristian cu soția Diana. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia dr. Aurel Faur și sora Magdalena. (2283)

 

* Cu durere în suflet anunțăm încetarea din viață a celei care a fost mamă,

ANA IAMBOR,

în vârstă de 79 de ani. Serviciul religios și înmormântarea vor avea loc azi, 29 ianuarie, ora 12.00, la Capela Municipală. Fiul Cristi și nora Diana. (31)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga compasiune pentru sora noastră,

ANA IAMBOR,

la trecerea în neființă. Dumnezeu să o odihnească. Familia Faur Emanuel și soția Florica cu copiii Simona și Felix Faur. (32)

 

* Suntem alături de Marius și de fiul lui, când se despart de cea mai bună soție și mamă,

NATALIA MĂLAN.

Dumnezeu să te odihnească în pace, prietena noastră dragă! Anca Balașco și Alexandrina Pali, cu familiile. (35)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu toate că timpul trece, în ochi avem lacrimi de tristețe, un mare dor de părinții noștri, plecați din această lume la cele veșnice,

mama MARIA FĂȘIE,

decedată în ianuarie 2006,

tata DUMITRU FĂȘIE,

decedat în ianuarie 1993, din satul Șauaieu. Ne amintim cu mult drag de dânșii și-l rugăm pe bunul Dumnezeu să le dea odihnă veșnică, liniștită în Împărăția Sa. Mulțumiri tuturor celor care le vor păstra un moment de aducere aminte. Fiul Ioan cu familia, din Nojorid, fiica Silvia cu familia, din Șauaieu. (2269)

 

* Au trecut patru ani de la plecarea dintre noi a celui care a fost

col. (r) PAVEL NICULICĂ.

Vom păstra neștearsă amintirea lui, mulțumindu-i, cu dragoste și recunoștință, pentru că a existat în viața noastră. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și lumină. Familia. (20)