DECESE

* Suntem alături de colega noastră, Bondar Diana, la marea durere pricinuită de trecerea fulgerătoare în neființă a celei care a fost mama ei,

GETA-ELENA BONDAR.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colectivul Liceului Teoretic ”Nicolae Jiga” Tinca.

 

* Vă împărtășim durerea pricinuită de moartea fulgerătoare a celui care a fost pentru familia dumneavoastră un adevărat ocrotitor,

GAVRIL TOIE.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Florica și Laura. (2867)

 

* Suntem alături de verișorul nostru, Jurcuț Marius și familia, la marea durere pricinuită de moartea celei care a fost

CATIȚA JURCUȚ,

din Topa de Jos. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe din partea familiei Jurcuț Florian și a nepoatei Livia Bandici, cu familia. (2869)

 

* Un gând de compasiune și mângâiere pentru verișoara Donița cu familia, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi,

DOINA DOMBI.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Nepotul Avi Bostan cu familia. (2671)

 

* Suntem alături de doamna Maria Șumălan, la marea durere pricinuită de moartea soțului său drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii din cadrul Consiliului Județean Bihor. (2673)

 

* Împărtășim durerea colegei noastre, Maria Șumălan, în aceste momente grele pricinuite de pierderea soțului ei drag. Sincere condoleanțe pentru întreaga familie. Dumnezeu să-l odihnească! Colectivul Serviciului Administrativ din cadrul Consiliului Județean Bihor. (2674)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de verișoara noastră,

VETURIA BANDUI,

din Chiraleu. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace în Împărăția Sa! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate! Bocra Florica, Bungău Maria, Covaci Cornelia, Florica Baicu și Ioan Baicu, cu familiile. (2859)

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Ioana Mureșan, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Școlii Gimnaziale „Dacia” Oradea. (2680)

 

* Un ultim omagiu celei care a fost distinsa profesoară

ANA SĂNDULESCU,

un om integru, un dascăl devotat și un suflet bun. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Familiei sincere condoleanțe. Prof. Petru Vesa.