DECESE

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemarginită durere şi un gol imens. Sincere condoleanţe colegei noastre Adela Popa Ghițulescu și familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Asociației Caritas Eparhial Oradea.

 

* Cu gânduri de compasiune suntem alături de nepoții noștri Adela și Mihai la despărțirea dureroasă de tatăl, socrul și bunicul lor drag,

 ALEXANDRU JEAN GHIȚULESCU.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Diana și Cornel Sime.

 

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi sufletul îndurerat ne luăm rămas bun de la fratele

LIVIU POPOVICI.

Să-ţi fie ţărâna uşoară! În aceste clipe grele suntem alături de nepoata Livia şi de fiul ei Alexandru. Fratele Traian cu soţia, nepotul Florin cu soţia şi familia, din Franţa. (287)

 

* Cu tristețe ne luăm rămas bun de la verișorul nostru

LIVIU LETEA.

Suntem alături de Olga, Violeta, Livia și Vanesa, la despărțirea de iubitul lor soț, tată și bunic. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Letea Dorin și familia.

 

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet frumos s-a ridicat la ceruri, lăsând în urmă lacrimi și suferință, cea care a fost mamă, soacră și bunică

MARIA VULPĂȘIN,

a încetat din viață, la vârsta de 75 ani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie, ora 13.00, în localitatea Șușturogiu. Familia îndurerată. (280)

 

* Grele sunt momentele când îți pierzi un părinte. Suntem alături de tine, Alin cu soția Ioana și fiul Alexandru și am vrea să-ți putem ușura suferința sufletească, acum când te despărți de mama ta,

MARIA VULPĂȘIN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Socrii Letiția și Ioan Nistor, cumnata Camelia. (281)

 

* Un gând de alinare pentru Alin, Ioana şi Alexandru, la despărţirea de draga lor mamă, mamă-soacră şi bunică

MARIA VULPĂȘIN.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar celor rămaşi să le dea putere să treacă peste aceste momente grele. Mătuşa Ileana şi Lăcrimioara. (284)

 

* Un gând de mângâiere şi întreaga noastră compasiune colegului nostru, Paul Kovacs, la marea durere pricinuită de decesul tatălui drag,

FRANCISC KOVACS.

Sincere condoleanţe întregii familii! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul grupului de firme READYMIX ROMÂNIA. (286)

 

* Durerea nu poate fi exprimată în cuvinte, iar cuvintele nu pot exprima durerea pe care o simțim acum, la ceasul despărțirii de cea care a fost minunata noastră mamă și bunică,

MARIA BLEJAN.

Slujba de înmormântare va avea loc azi, 28 ianuarie 2022, ora 15.00, Capela Frențiu. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fiica Anca și nepotul Dragoș Corcan.

 

* Suntem alături de voi, dragii noștri Anca și Dragoș, în aceste momente în care vă despărțiți de mama minunată și bunica devotată,

MIA BLEJAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Marcela și Cornel Firezar, Ioana și Octavian, cu familiile.

 

COMEMORĂRI

* Cu tristețe și cu durere în suflete comemorãm 40 de zile de la plecarea dintre noi în veșnicie a iubitei noastre

GABRIELA VIORICA SABĂU

soție, mamă, soacră și bunică deosebită. Parastasul va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie 2022, de la ora 9.00, la Catedrala Greco-Catolică Sf. Nicolae din Oradea. Te vom iubi mereu, draga noastră și nu te vom uita niciodatã. Familia îndurerată.

 

* Cu multă durere anunțăm că au trecut patru ani, de când iubitul nostru soț, tată, socru și bunic

LUCIAN TEODOR PRICHICI,

a trecut pragul eternității. Pios omagiu aducem inteligenței, bunătății, dragostei și devotamentului cu care ne-a înconjurat. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, la Mănăstirea „Sfintei Cruci.” Fiei-i memoria binecuvântată! Va rămâne veșnic în inimile noastre. Familia îndurerată. (279)

 

* Au trecut 6 ani de la plecarea dintre noi a celui care a fost

col. (r.) PAVEL NICULICĂ.

Vom păstra neștearsă amintirea lui, mulțumindu-i cu dragoste și recunoștință, pentru că a existat în viețile noastre. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și lumină! Familia. (255)

 

* Au trecut 7 ani de la plecarea în veșnicie a dragului soț, tată, socru și bunic

MARIAN AUREL.

Recunoștința noastră celor care încă nu l-au uitat. Dumnezeu să-l ierte! Familia. (266)

 

* În urmă cu 6 săptămâni, în zi sfântă de Crăciun, Dumnezeu a deschis cerul Său să primească un suflet mare și demn, al celui care a fost soț, tată și bunic

col. (r.) VASILE DOBLE.

Lumina veșnică să-ți lumineze calea către Împărăția Cerului, iar bunul Dumnezeu să te primească în brațele Sale, să-ți mângâie sufletul. Amintirile vor alina veșnic dorul de tine. Nu te vom uita niciodată și vei fi mereu în inimile și rugăciunile noastre. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie 2022, ora 9.00, la Biserica din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Oradea. Veșnic îndurerați: soția Drăguța, fiul Daniel, nora Florina, nepotul Bogdan, fiica Zenaida, ginerele Sorin, nepoata Georgiana și cuscra Torje Maria. (232) 

 

* Se împlinesc 40 de zile de când cea mai scumpă şi dragă mamă, soacră, bunică și străbunică

ECATERINA MURG,

de 86 ani, din Brusturi, a plecat la colindat cu îngerii la ceruri. Parastasul va avea loc la Mănăstirea „Sfintei Cruci” Oradea, sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la ora 8.30. Mulțumim celor care au fost alături de noi la marea durere. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fiicele Marcela și Eugenia cu familiile. (278)

 

* Gânduri pioase, preţuire, neuitare şi rugăciuni pentru odihna veşnică a celui mai iubit soţ şi tată

MARIAN TEUCA,

la împlinirea unui an de la plecarea dintre noi. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie, ora 9.00, la Biserica Albastră. Să-i fie memoria binecuvântată! Familia îndurerată. (282) 

 

* Când cei dragi se sting, nu-ţi mai revii niciodată, înveţi încet să trăieşti fără ei, aşa cum şi noi trăim fără tine, copilul nostru bun şi blând

ROMULUS CRISTIAN,

la 5 ani de la plecarea ta dintre noi. Te plângem toţi, se roagă pentru tine, toţi cei ce te-au iubit şi te pomenesc. Familia îndurerată. (283)

 

* Se împlinesc 3 ani de când ne-a părăsit dragul nostru tată, bunic și străbunic

col. (r.) COSTICĂ POLIACOF.

Dumnezeu să-l odihnească. Fiica Dana și familia. (285)