DECESE

 

* „Ne rugăm bunului Dumnezeu să vă dea odihnă veșnică, iar îngerii să vă vegheze somnul de veci!”

IRINA-DOINA DOMBI,

IOAN RUS,

ALEXANDRU MEMETE,

MARIA-ANA CICORTAȘ,

GAVRIL TOIE.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu durere în suflete anunțăm trecerea fulgerătoare la cele veșnice a dragei noastre verișoare

PAPP KATO ANA.

Înmormântarea are loc azi, 28 februarie, ora 15.00, de la Capela Municipală. Dumnezeu să o ierte și s-o odihnească în pace în Împărăția Sa! Fie-ți țărâna ușoară! Familia Bardoș.

 

* Cu mare durere în suflet anunț încetarea din viaţă a mamei mele

ELISABETA GUG,

(a Florii Ilenii). Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 28 februarie 2020, la ora 13.00, în comuna Brusturi. Fiica Elisabeta și ginerele Cornel Tăut. (2819)

 

* Cu nemărginită durere și tristețe în suflete ne despărțim de buna noastră mamă, soacră și bunică

ELISAVETA GUG,

din Brusturi. Dumnezeu să te odihnească în pace. Fiul Florian, nora Aurelia și nepoții Aurelian și Alin. (2848)

 

* Cu profundă durere în sufletele noastre anunțăm decesul, după o grea suferință, a celui care a fost soț, tată, bunic și socru,

CORNEL TRIFA,

din Tileagd. Stâlpul se va ține azi, 28 februarie, ora 18.00, la Capela din Săcădat. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 29 februarie, ora 13.00, în Săcădat, la Capelă. Dumnezeu să-l ierte și să-i fie țărâna ușoară! Florica-soție, Anda-fiică cu soțul Alex, nepoatele Alexandra, Andra și Ana, Gaidoș Ioan cu familia, cumnat. (2857)

 

* Suntem alături de Florica Trifa și familia, în aceste momente de mare durere pricinuite de trecerea în neființă a soțului drag,

CORNEL TRIFA.

Sincere condoleanțe din partea cumnatului Pavel Hoblea, cu familia. (2847)

 

 * Cuvintele sunt prea puține să exprime durerea imensă din sufletele noastre acum, când ne despărțim de iubitul nostru fiu,

TONI DĂRĂBAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște! Părinții Kati și Mitru. (2815)

 

* Copleșiți de durere anunțăm trecerea fulgerătoare la cele veșnice a iubitului nostru frate, cumnat și unchi,

TONI DĂRĂBAN.

Înmormântarea are loc azi, 28 februarie, ora 14.00 din Capela Steinberger. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fratele Cristi, cumnata Agi și nepotul Robi. (2816)

 

* Suntem alături de Geta Tăut și de întreaga sa familie, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Sincere condoleanțe. Fam. Bene Mircea și Daniela. (2831)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame, bunici și soacre

EVA BUHAȘ,

în vârstă de 79 ani. Sufletul ei bun va fi mereu în amintirea noastră. Îți mulțumim pentru bunătatea și iubirea cu care ne-ai înconjurat până în ultima clipă a vieții. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 29 februarie 2020, ora 13.00, la biserica ortodoxă din Dușești. Familia. (2851)

 

* Sunt alături de colega mea, Buhaș Livia, la despărțirea de mama soacră. Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște. Țigan Rodica. (2830)

 

* Cu inimile zdrobite de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpului nostru soț și tată

ALEXANDRU MEMETE,

de 72 ani. Înmormântarea va avea loc în data de 29 februarie 2020, la ora 12.00, de la capela sătească din localitatea Gepiu Colonie. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace. Vei rămâne mereu în inimile noastre, suflet drag! Soția Paulina și copiii Alexandrina, Paul și Viorel cu familiile lor. (2854)

 

*  Un gând de alinare și mângâiere colegilor mei, Sandi, Paul, Alin și Cristina, în aceste momente grele la despărțirea de bunul lor tată și socru. Dumnezeu să-l odihnească! Carmen Jurca. (2837)

 

* Suntem alături de finii noștri, Sandi și Alin Biț, la despărțirea de tatăl și socrul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Vajai. (2838)

 

*  Sunt alături de familiile colegilor mei, Biț Sandy și Memete Paul, în aceste clipe când se despart de tatăl, soțul, socrul și bunicul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Popovici Șerban cu familia. (2839)

 

* În aceste momente triste, suntem alături de familiile colegilor noștri, Biț Alexandrina și Memete Paul, la marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a celui care a fost tată, soț, socru și bunic. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Sincere condoleanțe întregii familii! Colegii de la S.C. Gavella Com S.R.L. (2840)

 

* Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune Alexandrinei  Biț, la trecerea în veșnicie a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la S.C. Drumuri Orășenești S.A. (2841)

 

* Suntem alături de colegii noștri, Biț Alexandrina și Memete Paul, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui, soțului, socrului și bunicului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul S.C. SME S.A. Oradea. (2842)

 

* Un gând de alinare prietenei noastre, Monica, la dureroasa pierdere a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Dana Gavriș și Anca Hacker. (2850)

 

* Cu adâncă tristeţe şi cu inimile cernite, ne luăm rămas bun de la fostul nostru coleg

TEODOR GLIŢIA.

Dumnezeu să-l odihnească şi să-l aşeze de-a dreapta Sa! Suntem alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe! Conducerea şi foştii colegi de la Liceul Tehnologic nr. 1 Dobreşti. (2853)

 

* Cu deosebită tristețe în suflete ne despărțim de bunul nostru soț și părinte

IOAN RUS,

plecat într-o călătorie spre cele veșnice la vârsta de 86 ani. Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-l odihnească de-a dreapta Sa! Înmormântarea are loc azi, 28 februarie 2020, ora 13.00, la Cimitirul Municipal, Capela Municipală. Fam. Rus Adrian și Gabriela.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâșiate de durere și ochii înlăcrimați, anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care ne-a fost iubită mamă, bunică și soacră,

IRINA-DOINA DOMBI.

Înmormântarea va avea loc în data de 29 februarie, ora 15.00, la Cimitirul Rulikowski, de la Capela Hașaș. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* Un sincer gând de alinare pentru tine, dragă Manuela, la despărțirea de dragul tău tată,

ION STOICESCU.

Dumnezeu să-l ierte! Monica, Elena și Dumitru Cion. (2855)

 

* Dumnezeu să te întărească, distinsă domnișoară doctor Manuela Stoicescu, în marea ta durere a despărțirii de distinsul tău tată

IOAN STOICESCU.

Fie-i țărâna ușoară, alături de soția sa! Prof. Mia Prada. (2856)

 

* Sincere gânduri de regret și alinare d-șoarei dr. Manuela Stoicescu, în aceste clipe grele când se desparte de dragul său tată, distinsul domn

lt. col. ION STOICESCU.

Dumnezeu să-l odihnească și să-l așeze între aleșii Săi! Fam. dr. Pop Ioan. (2863)

 

* Regret profund trecerea în neființă a ccolegului și prietenului meu, cel care a fost,

lt. col. ION STOICESCU,

un ofițer foarte bun, care a servit cu credință și devotament patria și M.A.I., în cadrul căruia și-a desfășurat activitatea toată viața. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Col. (r.) Stanomir Constantin. (2864)

 

* Un gând de alinare și mângâiere colegei noastre Gabriela Bortoș, în aceste momente de grea încercare și mare durere, la trecerea în eternitate a scumpei sale mame. Dumnezeu să o odihneasdcă în pace și să o aibă veșnic în paza Sa. Sincere condoleanțe familiei! Colectivul Complexului ”Termal” Băile Felix. (2849)

 

* În aceste momente pline de tristețe împărtășim durerea și ne alăturăm cu compasiune suferinței prin care trece colega noastră, Bortoș Gabriela, la marea durere pricinuită de decesul mamei sale dragi,

MIA.

Colegii de la Hotelul ”Internațional”, Băile Felix. (2865)

 

* Un gând de alinare și mângâiere colegei mele, Bortoș Gabriela, acum când trece prin această grea încercare pricinuită de moartea mamei dragi. Adriana Haivas, cu familia. (2866)

 

* Regretăm profund încetarea fulgerătoare din viață a vecinului nostru,

GAVRIL TOIE.

Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Asociația de Proprietari Magheru nr. 12. (2862)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Crivaci Cătălin, la marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a tatălui său drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colegii de serviciu de la A.J.F. Bihor - Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice. (2860)

 

* Suntem alături de nașii noștri, fam. Geta și Cornel Tăut, acum când se despart de mama lor dragă,

ELISAVETA GUG.

Sincere condoleanțe. Finii Dr. Corina și Dan Bud, cu fiica Celia. (58)

 

* Cu durere în suflete, ne despărțim de draga noastră nașă,

ELISAVETA GUG,

din Brusturi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Finii Ana și Dumitru Mudura, din Oradea. (59)

 

* Sunt alături de tine, dragă Manuela, în marea durere provocată de pierderea tatălui drag,

ION STOICESCU.

Dumnezeu să-l odihnească alături de iubita ta mamă. Maria Moldovan, cu familia. (60)

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a lui

CORNEL TRIFA.

Alinare și mângâiere să-i dea Dumnezeu fiicei sale Anda cu familia și soției Florica. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Gina și Miron Fiter cu familia. (62)

 

* Suntem alături de foștii noștri colegi Ița și Relu în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în neființă a fiului lor,

DANIEL BUD-POPA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Conducerea și salariații Cooperației de Consum din județul Bihor. (63)

 

COMEMORĂRI 

 

* Cu durere și tristețe în suflete comemorăm 7 ani și respectiv 21 ani de la trecerea la cele veșnice a iubiților noștri părinți, bunici și străbunici

LETIȚIA ROȘU

și

TITUS ROȘU.

Pentru bunătatea și dragostea lor le vom păstra veșnică amintire. Bunul Dumnezeu să le vegheze odihna veșnică în Împărăția Sa! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 29 februarie 2020, ora 9.00, la Biserica ”Sf. Trei Ierarhi” din Rogerius. Țuca și Lelu cu familia. (2811) 

 

* În primăvara durerii absolute, în urmă cu 22 de ani, pășea discret în lumea veșniciei, cea care a fost iubita noastră mamă, soacră și bunică,

ELISABETA BALA,

din localitatea Drăgești, lăsând în urmă lacrimi și un dor care și azi ne mistuie sufletele, dar nădăjduim că Atotputernicul îi va dărui pacea și odihna eternă, alături de tatăl nostru,

VASILE.

Îndurerați, fiul Viorel, nora Adina, nepoata Adina, cu soțul Lucian. (2846) 

 

* Păstrăm în suflete aceeaşi tristeţe şi suferinţă ca şi în urmă cu 15 ani, când pe 1 martie 2005 mâna unui criminal a luat viaţa fără motiv fiicei şi surorii noastre dragi,

MARIANA BRIŞAN-NEGRĂU.

Timpul nu va putea şterge niciodată durerea şi golul pe care l-a lăsat în inimile noastre. Rugăm pe bunul Dumnezeu să te aibă în Împărăţia Sa. Mama Iuliana, tatăl Teodor, sora Teodora cu familia.

 

Se împlinesc 15 ani, în 1 martie 2020, de când cineva fără suflet mi-a luat mama de lângă mine şi a trimis-o în mormânt, draga şi scumpa mea mamă,

MARIANA BRIŞAN-NEGRĂU.

Te-am iubit foarte mult, te voi plânge toată viaţa. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică. Cel care îţi duce lipsa, fiul Adrian. (2844)

 

* „Trecut-au anii"... 21 de când

deutschlehrer MARIUS BOLDOR

a intrat în eternitate! Nu te vom uita niciodată! Familia.

 

* S-a scurs un an de când dragul nostru soț, tată și socru,

EMANOIL POPESCU

a trecut la cele veșnice. Parastasul de pomenire va avea loc la Biserica cu Lună, sâmbătă, 29 februarie, ora 9.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Margareta, Felicia și Gabriel. (2789)

 

* Tristă va rămâne pentru noi ziua de 1 martie, când în urmă cu 17 ani s-a înălțat la ceruri sufletul fiului nostru, frate și nepot,

ANDREI CARP,

de 22 ani. Ne rugăm bunului Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace! Mama, tata, Sabrina și mami. (2829)

 

* Au trecut 8 ani de când ne-a părăsit scumpul nostru soț, tată, socru și bunic,

VASILE FILIP,

din Tileagd. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia, veșnic îndurerată. (2861)

 

* Păstrându-i amintirea aducem un pios omagiu de prețuire, dragoste și neuitare, la împlinirea unui an de la plecarea dintre noi a iubitului nostru soț, tată și bunic,

IONEL LUNCAN.

Pentru tot ce a făcut pentru noi îl vom iubi mereu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată. (2822)

 

* Anunțăm parastasul de 6 săptămâni a celei care a fost

FLOARE RAȚ,

de 91 ani, (a Bașului), din Roit. Deși ne-ai îmbărbătat și pregătit pentru despărțire, cu cuvintele că tu nu ai venit pe lume ca să rămâi și noi trebuie să înțelegem, dar durerea ce ai lăsat nu se poate descrie în cuvinte. Te-am iubit și te vom păstra vie în memorie. Fiicele Maria, Rodica, nepoții Ady, Ioana, Petre, Ionuț, strănepoții Alis, Alex, Maia și Noua. (2843) 

 

* S-au scurs patruzeci de zile de la trecerea la cele veșnice a celei care ne-a fost mamă, soacră și bunică

MARIA POPA.

Te vom păstra în sufletele noastre, în gândurile și rugăciunile noastre tot timpul. Drumul spre Raiul Ceresc să-ți fie presărat cu flori. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Parastasul va avea loc în data de 1 martie, la Biserica din satul Chijic. Fiica Dorina și fiul Pavel cu familiile. (2845) 

 

* Se împlinește 1 an de când a plecat dintre noi scumpul nostru soț, tată, socru și bunic,

IONEL RUS.

Parastasul va avea loc sâmbătă, 29 februarie, la Biserica ”Izvorul Tămăduirii” (curtea spitalului). Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet blând și bun! În veci nemângâiați, soția Florica, fiul Florian cu familia și fiul Liviu cu familia. (2852)