DECESE

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea în veșnicie a soției

FLOARE (MINA) PUŞCAŞ.

Slujba de priveghere  are loc  la Capela din Gepiu, astazi, 27 ianuarie, ora 18.00, iar slujba înmormântării va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, Gepiu.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Soțul, profund îndurerat, Gheorghe Pușcaș.

 

 

* Profundă tristețe ne-a cuprins sufletele, mămică dragă,

MARIA IACOB

în noaptea în care ai ales drumul către cer. Lași în urmă un soț care strigă după tine, două fiice care te vor purta în inimă, un ginere care te-a văzut ca pe o mamă și un nepot cu care ai împărtășit cele mai frumoase simțăminte. Iubita noastră aleasă de Tatăl Ceresc, Bunul Dumnezeu să te odihnească în Pacea Sa și să te conducă spre lumină. Soțul Vasile, fiicele Monica și Anca, ginerele Cătălin și nepotul Andrei. Înmormântare are loc azi, 27 ianuarie 2023, de la ora 14.00, la Capela Hașaș din Cimitirului Municipal Oradea. (2925)  

 

* Am primit cu tristețe vestea trecerii din această viață pe neașteptate a celei ce a fost o distinsă mamă, soție și credincioasă a bisericii noastre 

MARIA IACOB.

La acest moment de întristare aducem gândurile noastre de compasiune și consolare doamnei preotese Anca Călinescu și preotului Cătălin Călinescu. Ne rugăm Domnului nostru Iisus Hristos cel înviat din morți să așeze sufletul ei în corturile drepților unde nu este durere, nici întristare, nici suspin ci viață fără de sfârșit. Veșnica ei pomenire din neam în neam. Preoții: Ințe Liviu, pr. Câmpian M., pr. Brie M., pr. Bala I., de la Parohia Ortodoxă „Nufărul”. (2931)

 

* Suntem alături de preotul nostru Cătălin Călinescu, preoteasa Anca și fiul lor Andrei, la trecerea la cele veșnice a celei care a fost soție, mamă și bunică devotată 

MARIA IACOB.

Sincere condoleanțe din partea Consiliului și Comitetului Parohial Oradea Nufărul. (2932)

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere și alinare colegei noastre, profesor Călinescu Anca și familiei sale în aceste momente de durere pricinuite de trecerea în neființă a mamei. Sincere condoleanțe! Colectivul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Hidișelu de Sus. (2933)

 

* Un suflet blând și bun s-a înălțat prea devreme la cer. Am preţuit-o mult pe

MARIA IACOB.

și o vom păstra cu drag în amintirile noastre. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Verișorii Maria și Constantin Bandici, Florica și Florin Sotoc.

 

* Drum bun spre lumină prietena mea dragă,

MARIA IACOB.

Dumnezeu să te odihnească în pace, să-ți dea liniște în loc minunat, iar celor rămași Dumnezeu să le aducă alinare și pace în suflet. Nu te voi uita niciodată, suflet bun! Ica Malița cu familia.

 

* Suntem alături de prietena noastră dragă, Anca Călinescu, acum când o conduce pe ultimul drum pe iubita ei mamă

MARIA IACOB.

Odihnă veșnică! Familia Băliban. (2940)

 

* Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun de la un suflet mult prea bun, un om minunat s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste în Împărăția Sa, soț, tată, socru, bunic 

FLORIAN GAL,

la vârsta de 75 de ani. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 12.00, la Capela Orășenească. Slujba pentru Citirea stâlpilor are loc azi, vineri, 27 ianuarie, ora 17.30, la Capela Orășenească. Drum lin spre Lumină

TUȚI!

Dumnezeu să-l odihnească! Familia veșnic îndurerată. 

 

* Dragul meu prieten Cristi, știu că în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui tău drag, cuvintele sunt de prisos. Suntem alături de tine. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Emi cu familia. (2934)

 

* Amintiri dragi rămân în suflet. Drum lin către lumină, bunul nostru vecin și prieten

FLORIAN GAL.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Suntem alături de voi, Lia, Adi și Cristi cu familiile în aceste triste momente. Fam. Hodișan Viorel și Silvia și fiica Valeria.

 

* Suntem alături de colegul nostru, ing. Galiș Ioan Viorel, șef sistem Criș Negru, în aceste momente grele, la marea durere pricinuită de decesul mamei sale

ELISABETA GALIȘ.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Bihor. (2937)

 

* Am aflat cu tristețe de marea durere și grea încercare sufletească, pentru soția Florica și fiica Teodora, la plecarea spre cele veșnice a distinsului,

TEODOR UIVAROȘAN.

Vă suntem alături cu gând de mângâiere și caldă alinare. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. prof. univ. dr. Cornel T. Durgheu. (2939)

 

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Anca Călinescu și de familia dumneaei, la trecerea în veșnicie a mamei dragi

MARIA IACOB.

Dumnezeu să-i așeze sufletul î­n ceata drepților. Sincere condoleante. Insp. Pr. Prof. Florin Negruțiu și profesorii de religie din Bihor.

 

 

* Scumpul nostru soț, tată, socru și bunic,

IOAN HIRȚE,

și-a sfârșit alergarea pe acest pământ. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pacea Sa și să te conducă în lumină. Trăim cu speranța revederii în ceruri. Îl conducem pe ultimul drum sâmbătă, 28.01.2023, ora 15.00. Slujba de înmormântare va avea loc la Capela Hașaș din Cimitirul Municipal Rulicowski. Familia îndurerată.

 

 

* Profundă tristețe ai lăsat în sufletele noastre, bunicul nostru drag,

IOAN HIRȚE,

în ziua în care ai plecat la ceruri. Ne vor lipsi brațele tale în care ne-ai strâns cu atâta drag, sfaturile, grija ta și felul în care te jucai cu noi. Drum lin în lumină, bunelu`. Nepoții Selena, Alex și Callia.

 

 

COMEMORĂRI

 

* În 26 ianuarie 2022, inima ta a încetat să mai bată. A trecut deja un an fără tine, dar noi încă așteptăm să te întorci acasă. Te purtăm în inimi și în gânduri, scumpul nostru soț, tată și bunic, 

 

 

 

 

 

JEAN GHIȚULESCU.

Te vom iubi mereu, ne vei lipsi veșnic. Dumnezeu să te odihnească în pace! Parastasul de un an va avea loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului, din Rogerius, sâmbătă, 28 ianuarie 2023, de la ora 8.00. Cu recunoștință, mulțumim pe această cale personalului medical care l-a îngrijit și i-a fost alături în ultima lună de viață, în special dnei dr. Bogdana Ulici și dlui. dr. Zaporojan. Soția Ana, sora Mia, copiii Lucian și Adela, nora Ioana, ginerele Mihai și nepoții Sara și Luca, Alex și Vlad.

 

* Au trecut 6 luni de când a plecat pe drumul fără întoarcere dragul nostru soț și tată

TEODOR MIHUȚ.

Ne lipsești foarte mult. Nu te vom uita niciodată. Slujba de pomenire se va face în data de 28 ianuarie 2023, ora 8.30, la Biserica Sf. Andrei. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Lenuța și fiul Ovidiu.

 

* Pios omagiu adus celei care în urmă cu 8 ani ne-a părăsit, scumpa noastră fiică, mamă, soră și mătușă

CORINA BOCHIȘ BRADEA.

Trecerea timpului nu ne alină dorul, durerea și lacrimile amare niciodată. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul tău minunat și bun în cel mai frumos loc din rai. Pe veci nemângâiate mama Viorica, fiica Antonia și sora Diana cu familia. (2903)

 

* Timpul fură oameni dragi dar niciodată amintirea lor! În urmă cu opt ani, Dumnezeu a deschis porțile raiului pentru sufletul bun, minunat al soției, mamei, fiicei, surorii, cumnatei și nurorii 

CORINA BOCHIȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină veșnică! Ne vom ruga pentru sufletul ei în Biserica Ortodoxă Română din Philadelphia-SUA. Familia. (2935)

 

* Când cei dragi se sting, nu-ți mai revii niciodată, înveți doar să trăiești fiecare zi fără ei, dar îi păstrăm undeva în adâncul inimilor noastre pentru totdeauna. Azi se împlinesc șase luni de când cel mai bun soț, tată, socru, bunic

preot GHEORGHE-DUMITRU BALA

a plecat la ceruri, unde s-a întâlnit cu fiica

NATALIA MĂLAN

care își doarme somnul de trei ani. Chiar dacă timpul a trecut cuvintele nu pot exprima durerea și dorul din sufletele noastre când știm că ei ne veghează de sus. Cu ochii înlăcrimați, rostim o rugăciune, aprindem candela neuitării, așezăm florile recunoștinței cu mult drag. Rugăm pe bunul Dumnezeu să le dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Slujba de pomenire va avea loc la Biserica Ortodoxă din Deal Beiuș, în data de 28 ianuarie. Familia îndurerată. (2920)

 

* Moartea poartă cu ea durerea pe care nimeni nu o poate vindeca, prietenia lasă amintiri pe care nimeni nu le poate șterge. Au plecat mult prea devreme din lumea aceasta fina noastră

NATALIA MĂLAN,

în urmă cu 3 ani, iar acum 6 luni l-a chemat la Tatăl Ceresc pe iubitul ei tată și bunul nostru prieten

GHEORGHE DUMITRU BALA.

Le vom păstra veșnică amintire. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Fam. Breg Bianca, Sotoc Gheorghe. (2925)

 

* În 5 februarie se împlinesc trei ani de la plecarea pe drumul veșniciei  a dragei noastre mătuși,

EUSEFINA ELIZ OROS.

Ne-ați lăsat amintiri și un dor nestins în inimi. Dumnezeu să vă aibă în paza Lui. Slujba de pomenire va avea loc în 28 ianuarie la Mănăstirea Sf. Cruci. Iulia, Eric și Patric. (2938)