DECESE

 

* Cu inima frântă, anunț că iubitul meu soț,

ALEXANDRU-JEAN GHIȚULESCU,

a încetat din viață în 26 ianuarie 2022, părăsindu-ne prea devreme. Ne vor lipsi mult grija și dragostea pe care ni le-ai oferit necondiționat. Dumnezeu să-ți așeze sufletul bun spre veșnică odihnă. Îl vom conduce pe ultimul drum pământesc sâmbătă, 29 ianuarie 2022. Slujba înmormântării va avea loc la Capela Frențiu, de la ora 13.00. Mult îndurerata soție Ana.

 

* Copleșiți de durere, ne despărțim pentru totdeauna de dragul și iubitul nostru tată, socru și bunic,

ALEXANDRU-JEAN GHIȚULESCU.

Vom păstra mereu vie iubirea cu care ne-ai înconjurat în fiecare clipă petrecută împreună! Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa și să te odihnească în pace. Fiul Lucian, cu soția Ioana și nepoții Sara și Luca, fiica Adela, cu soțul Mihai și nepoții Alex și Vlad. 

 

* Sunt alături de cuscra mea, Ana Ghițulescu, și de nora mea, Adela, în momentele de grea încercare pricinuite de despărțirea de dragul său soț și tată,

ALEXANDRU-JEAN GHIȚULESCU,

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie. Cuscra Carmen Popa.

 

* Împărtășim durerea voastră, dragă Adela și Mihai, la despărțirea dureroasă de dragul vostru tată și socru,

ALEXANDRU-JEAN GHIȚULESCU,

Dumnezeu să-l odihnească în pace alături de cei buni și drepți. Sincere condoleanțe Rheea, Tudor și Dorin Lucaciu.

 

* Dragii noștri Adela și Mihai, suntem alături de voi la despărțirea de dragul vostru tată, socru și bunic,

ALEXANDRU-JEAN

GHIȚULESCU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar voua să vă aline sufletele. Sincere condoleanțe, Unchiul Răsvan, Tușa Sanda și familia.

 

* Cu nemăsurată tristețe am aflat de moartea ființei dragi,

LIVIU LETEA 

și de aceea simțim nevoia să vă transmitem pe această cale cele mai sincere condoleanțe. Sperăm din suflet că în aceste clipe grele, prezența rudelor și a prietenilor să vă aducă puțină alinare. Odihnească-se în pace! Fam. Hațegan.

 

* Distinsei noastre doamne

dirigintă și prof. OTILIA BĂLAȘ,

recunoștință și  mulțumiri pentru modelul de conduită profesională, umană și familială pe care ni l-a oferit și pe care implacabilul timp nu a putut să-l șteargă!

,,Dragile dvs. Dragi” - cum obișnuiați să ne alintați pe vremea când încă mai eram copii - vă aducem un pios omagiu! Dumnezeu să vă însoțească și în odihna veșniciei! Elevele Liceului Pedagogic ,,I. Vulcan” împreună cu colegul lor, promoția 1987. (268)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim după o lungă suferință de unchiul nostru

GHEORGHE MOCA,

a cărui înmormântare are loc azi, 27 ianuarie 2022, ora 13.00, la Biserica din satul Apateu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nepoata Claudia cu soțul Gheorghe Filimon. (273)

 

* Suntem alături de cumnata și fratele nostru, Claudia și Ghiță Filimon, în aceste momente grele pricinuite de decesul unchiului

GHEORGHE MOCA.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sandu și Cornelia. (274)

 

* Suntem alături de nașii noștri, familia Cornel Porumb, de verișoara Viorica Porumb, de nepoți, la pierderea iubitului lor tată, socru și bunic

PETRU PORUMB.

Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Liviu Brata. (271)

 

* Vestea plecării la cele veșnice a soțului, tatălui, bunicului vostru,

JEAN GHIȚULESCU,

un om deosebit, un suflet mare, ne-a întristat profund. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată. Sincere condoleanțe familiei îndurerate, soției Ani, fiicei Adela și fiului Lucian. Drum lin sufletului tău prietene spre Împăărăția Cerească. Familia văd. Panea Maria. (276)

  

 COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 7 ani presărați cu amintiri dragi, multe lacrimi și durere în sufletele noastre și un dor nestins. Deși trecut un timp, păstrăm vie amintirea unui suflet plin de dragoste și bunătate a celei care a fost iubita noastră fiică, mamă, soră, mătușă,

CORINA BOCHIȘ (Bradea).

Timpul nu va putea șterge din inimile noastre chipul ei drag, frumos și blând, iubirea și dăruirea cu care ne-a înconjurat, pentru că va rămâne o parte luminoasă a sufletului nostru. Odihnă veșnică! Mama Viorica Bradea, sora Diana cu familia.

 

* Tristă, sumbră și plină de lacrimi a fost ziua de 27 ianuarie 2015, când draga noastră soție, mamă, fiică, soră, cumnată și noră

CORINA BOCHIȘ,

a plecat în veșnicie. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Ne rugăm pentru sufletul ei bun, în Biserica Ortodoxă din Philadelphia S.U.A. Familia. (272)

* În urmă cu șase săptămâni s-a retras liniștit, în tăcere, în lumea celor buni și drepți, dragul nostru soț și tată

VIOREL-FLORIAN GLIȚA.

Dorul, durerea și lacrimile sunt în sufletele noastre atât cât vom trăi în această lume. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa! Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 30 ianuarie, la Biserica Ortodoxă din Dragești. Familia îndurerată. (275)

 

* Tristețea, dorul și durerea sunt aceleași ca în urmă cu 7 ani, când a plecat dintre noi iubitul nostru soț și tată

NELU ARDELEAN.

„Ai fost stâlpul casei  noastre, dar ai plecat...triști și singuri ne-ai lăsat.” Nu te vom uita niciodată! Soția și copiii în veci nemângâiați. (270)

 

* S-au împlinit 6 ani de când a plecat dintre noi draga noastră mamă, soacră și bunică,

SAVETA BUDA.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Călin, Daniela și Adrian Buda.