DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărţim de scumpa noastră mătuşă

profesor MARIA MĂRCULESCU,

de 75 ani. Când o fiinţă dragă pleacă la Dumnezeu, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet cât de mult a însemnat pentru noi. De azi înainte te vom căuta doar în inimile noastre de unde nu vei pleca niciodată. Dumnezeu să o primească şi să o odihnească în Împărăţia Sa, iar cei rămaşi, soţul Sandu şi fiica Andreea, nepotul Rareș, să le dea pace în suflet şi mângâiere. Vei rămâne veşnic în inimile noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace! Cumnata Viorica, nepoata Ioana cu soțul Vali și copiii Patrick și Isabella-Maria Filip. (4469) 

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru colega noastră Burta Lucia, acum când își conduce pe ultimul drum cea mai scumpă ființă, MAMA. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Sa, iar Luciei să-i dea putere pentru a o putea pomeni veșnic. Sincere condoleanțe! Colegii din cadrul D.A.J. Bihor și A.D.S. Bihor.

 

* Cu profundă tristeţe anunţăm trecerea în nefiinţă a mult iubitului nostru tată, socru, bunic şi străbunic

ing. VALERIU POPOVICIU.

Înmormăntarea va avea loc sâmbătă 27 noiembrie 2021, orele 14,00, de la Capela Haşaş. Fiicele Adriana și Corina, fiul Valeriu, împreună cu familiile lor. (4473)

 

*  Cuvintele sunt neputincioase pentru a-mi exprima durerea despărţirii de fratele meu drag,

VALERIU POPOVICIU,

OMUL de mare omenie, care şi-a dedicat cu multă iubire întreaga viaţă familiei, iar 40 de ani cu responsabilitate Intr. de Morărit şi Panificaţie Bihor, în calitate de inginer-şef. De acum degeaba îl voi căuta acasă sau la telefon, vocea lui nu o voi mai auzi decât în inima mea. Doamne, Dumnezeule, te rog dă-i odihnă veşnică, iar pentru păcatele săvârşite cu „voie şi fără voie”, iartă-L! Pentru cei îndureraţi, mângâiere! Floarea Băbălai. (4458)

 

* Un gând de alinare pentru Adriana, Corina, Vali şi familiile lor, acum, când se despart de bunul lor tată şi bunic,

ing. VALERIU POPOVICIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mirela şi Marcel Dan cu familia. (4459)

 

* Plini de compasiune şi întristare suntem alături de Adriana, Corina, Vali şi familiile lor, acum, când se despart de bunul lor tată şi bunic,

ing. VALERIU POPOVICIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nepotul Radu şi soţia Angela cu familia. (4460)

 

* Suntem alături de colegii noştri, Popoviciu Valeriu şi Gabriela, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a tatălui şi socrului drag,

VALERIU POPOVICIU.

Odihnească-se în pace! Colectivul Facultăţii de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură. 

 

* Un ultim și pios omagiu de prețuire și un gând de veșnică aducere aminte în memoria fostului meu coleg de facultate, un om de mare omenie, trecut la cele veșnice, lăsând în urmă lacrimi și multă durere

ing. VALERIU POPOVICIU.

Bunul Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa, iar celor rămași compasiune, mângâiere și alinare sufletească să treacă peste marea durere. Traian Pătroc. (4471)

 

* Un suflet bun s-a înălțat la ceruri, decând cu el, în veșnicie, toată iubirea mea pentru un frate, neșterse pagini din copilărie și amintiri-bucăți de suflet-dintr-o frumoasă viață de familie. Îndurerați, îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în Raiul Sfânt, pe fratele și cumnatul nostru

ing. VALERIU POPOVICIU.

Sincere condoleanțe întregii familii îndoliate! Sora Maria și cumnatul Ioan Țarcă. (4474)

 

* Cu deosebită tristețe și regret, ne alăturăm durerii verișorilor noștri, la despărțirea de bunul nostru unchi

ing. VALERIU POPOVICIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nepotul Radu-Cătălin Țarcă cu soția Gabriela și fiii Ianina și Bogdan. (4475)

 

* Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace pe dragul nostru unchi

ing. VALERIU POPOVICIU

”acolo unde nu este durere, nici întristare și nici suspin”! Sincere condoleanțe întregii familii! Nepotul Ioan Țarcă cu soția Naiana și fiul Dan. (4476)

 

* Aducem un ultim omagiu unchiului nostru drag

ing. VALERIU POPOVICIU

acum, când sufletul său bun și drept pleacă pe drumul veșnicie în Împărăția Cerească. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Nepoata Alina Cărăban cu soțul Mihail și fiica Maria. (4477)

 

* Multe mulțumiri aducem tuturor celor care prin prezență, flori și mesaje de condoleanțe ne-au fost alături în clipele grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tată și bunic iubitor

dr. GHEORGHE OROS.

Dumnezeu să-l ierte! Familia îndurerată. (4461)

 

* Un ultim omagiu celui care a fost un om deosebit și un prieten bun

IOAN TRIPON.

Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe familiei! Prietenii de la Clubul ANRODELA. (4452)

 

* Regretăm profund trecerea în lumea nemuririi a dragului nostru cumnat și unchi

IOAN TRIPON

și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dormi în pace, suflet bun și generos! Fam. A. Nandra, C. Nandra și I. Terțan.

 

* Lumina veșnică să-i însoțească sufletul în Împărăția lui Dumnezeu mătușii noastre,

MĂRIOARA LAKATOS.

Un gând de alinare verișorilor noștri Tiberiu și Eugenia cu familiile. Nepoții Margareta, Ghiță, Bianca și Tony. (4453)

 

* Cu durere în suflet, anunţăm moartea fulgerătoare a sorei mele,

CECILIA VOINEA,

de 68 de ani. Nu te vom uita niciodată. Înmormântarea are loc azi, 26 noiembrie, ora 11.00, în Oradea, Cimitirul Rulikovski, Capela Hașaș. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Sora Carmen Dascălu cu soțul și fiica.

 

* Suntem alături de colega noastră, Lavinia Meșter, în durerea pricinuită de pierderea mamei

CECILIA VOINEA.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Echipa Celestica.

 

* Suntem profund îndureraţi de decesul vecinei şi prietenei noastre, doamna

CICI VOINEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanţe familiei! Fam. Popiţa. (4464)

 

* Adunările creștine ale Bisericilor baptiste din Cercul pastoral Salonta formate din membrii Bisericii „BETEL” din Salonta și Mădăras, păstorite de Florin Cociubei și din membrii Bisericilor baptiste din localitățile Mărțihaz, Ianoșda, Homorog - păstorite de Mihai Cociubei, ai Bisericii „Providența” din Tulca păstorită de Gheorghe Chișe, alături de pastorii Petrică Crețu, Gheorghe Cioară, Cristi Vidican, Flaviu Tocai, de pastorul Mircea Badea (președintele Asociației creștine „Peniel” din Tinca) au condus pe drumul către cer pe soții

NICOLAE HULEA,

tată și bunic în vârstă de 80 de ani (decedat vineri, 19 noiembrie 2021) și

FLORICA HULEA,

mamă și bunică, în vârstă de 75 de ani (decedată marți, 23 noiembrie 2021).

„Mamă preaiubită și bunică scumpă, avem credința că te-ai întâlnit cu cel cu care ai fost împreună 56 de ani și pentru care te-ai rugat necontenit - tatăl nostru înțelept și bunicul nostru drag”, a spus în mesajul de rămas-bun pastorul Florin Cociubei, ginerele celor două suflete-pereche care au hotărât să pășească împreună în Cerul veșniciei lui Dumnezeu.

Sufletele neprihăniților,

NICOLAE

și

FLORICA,

au fost însoțite de rugăciunile pline de har ale fiului Aurel, ale fiicei Antoneta, ale nurorii Camelia, ale ginerelui Florin, ale nepoatelor Antonia, Așera, Elisabeta și ale nepotului Dragoș. Mii de inimi din Oradea, Salonta, Ianoșda, Tulca, Tinca, Homorog, Mădăras, Mărțihaz, Hidișelu de Sus, Avram Iancu, Ghiorac și multe alte localități din Bihor au vibrat cu dragoste și compasiune în mângâierea sfântă, pe care Dumnezeu a dat-o familiilor îndoliate și Bisericii Sale răscumpărate.

Dumnezeu să-i odihnească în pace, pe

FLORICA

și

NICOLAE HULEA

 și să poarte de grijă celor ce-i păstrează în amintirea nepieritoare a sufletului credincios. (4457) 

 

* Sincere condoleanţe familiei Bunta Gaspar, de la APIA Beiuş, la decesul tatălui drag. Colectivul APIA Bihor. (4463)

 

* Cu profundă durere în suflet ne despărțim de scumpul nostru tată, socru și bunic

IOSIF COȘTEAN,

din Oradea. Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Ne vom ruga bunului Dumnezeu să-ți dea binemeritata Odihnă. Fiica Rodica și ginerele Dorel Arhip, nepoții Ioana și Sergiu cu familiile. (4468)

 

* Profund îndurerați ne luăm rămas bun de la bunicul și străbunicul nostru drag

IOSIF COȘTEAN.

Dumnezeu a hotărât că a venit momentul să-ţi trăieşti eternitatea lângă buni, soţia ta, pe care ai iubit-o o viață, și mai mult decât atât. Dormi în pace, suflet drag! Nepoata Ioana cu soțul Cosmin și strănepoții Daria și Ștefan. (4467)

 

* Cu sufletele împietrite anunțăm încetarea din viață a fratelui, cumnatului și unchiului nostru

IOAN MIHUȚA

în vârstă de 69 ani. Înmormântarea va avea loc în satul Roit, sâmbătă, la ora 13.00. Dumnezeu să-l așeze într-un loc special. Sora Ambro Viorica, cu soțul Gheorghe și nepoata Laura Ranyak cu familia. (4472)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Trecerea timpului nu poate alina durerea și tristețea din sufletele noastre, nu poate umple golul și dorul pe care l-a lăsat acum un an, despărțirea de dragul nostru soț, tată, socru și bunic

ALEXANDRU CRIȘAN.

Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun și generos în Împărăția Sa! Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 28 noiembrie, la Biserica Ortodoxă din Cefa. Soția Irina, fiul Sorin cu familia. (4454)

 

* În urmă cu 3 ani, la sfârșit de noiembrie, iubitul nostru soț, tată și bunic,

prof. univ. dr. col. (r.) VASILE ANTON,

s-a oprit din drumul pământesc. Dumnezeu ne-a dat prin el un dar neprețuit, iar iubirea ne va ține legați, mereu dincolo de orice hotar. Dorul de zâmbetul lui luminos este tot mai mare, dar trăim credința reîntâlnirii, pentru că şi Hristos a înviat! Recunoștință tuturor celor care își vor aminti de prietenul lor,

LICĂ!

Lumină și iubire de acasă,

TATA!

Dumnezeu să-l aibă în pază! Susana, Alina și Casandra. (4446)

 

* Azi sunt 40 de zile de când

DOINA (DODO)

a plecat într-o lume, poate mai bună, dar o vom păstra în suflete, pentru tot restul vieții. Copiii Lili și Horia cu familiile și sora Nela. Parastasul de pomenire se ține la Catedrala Ortodoxă Sighișoara. (4448)

 

* Clipe de neuitat, amintiri dragi, lacrimi și un dor nemărginit este tot ce ne-a rămas de când în urmă cu zece ani bunul și iubitul nostru tată, socru și bunic

PETRU MOȚ,

din Șerghiș, a plecat din această lume pământească. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar îngerii să-i poarte sufletul bun acolo unde nu este durere, nici întristare, iar neuitarea și dragostea noastră să-i vegheze odihna veșnică. Recunoștință și mulțumiri celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia. (4462)

 

* Au trecut douăzeci și unu de ani de când iubitul nostru soț, tată și bunic

IOAN DOMOCOȘ

a luat calea către Împărăția Cerurilor. Amintirea dragă a chipului și sufletului său sunt mereu vii în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Saveta, fiul Dănuț cu familia, fiica Daniela cu familia. (4470)