DECESE

 

* Mulțumesc tuturor celor care prin prezență, rugăciune, mesaje de mângâiere și gânduri de îmbărbătare, mi-ați fost alături în acele momente grele în care l-am condus pe ultimul drum pe mult iubitul meu soț,

IOAN MATEAȘ.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Soția Olimpia, în veci nemângâiată. (5285)

 

* Suntem alături de colega noastră, Paul Oana și familia ei, în aceste momente triste când se desparte de mama ei dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Profesorii de Educație Fizică și Sport din municipiul Oradea. (5280)

 

* Cu profundă durere în suflet ne luăm rămas bun de la cumnatul nostru

JOSIF VOLNER,

din Pădurea Neagră. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Veres Anti și Gizike. (5286)

 

* Un ultim omagiu la trecerea în neființă a fostei  mele colege de serviciu,

AURELIA SCORȚE,

asistent de ocrotire. Dumnezeu s-o odihnească în pace, să-i fie țărîna ușoară și drum lin spre stele. Condoleanțe celor rămași! Colegul de serviciu, asistent igienă- principal, Gherdan Viorel. (5291)

 

* Cu întârziere am aflat despre trecerea la cele veșnice a celui care a fost un OM minunat,

ing. SILVIU BOCANICIU.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Transmitem condoleanțe familiei îndurerate! Foștii salariați de la AGROSEM Oradea. (5299)

 

* Suntem cu toată inima alături de dragii noștri, Silvia, Alina și Mihai Teușdea, în marea durere pricinuită de încetarea din viață a soțului și tatălui lor drag,

GRIGORE TEUȘDEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie și să-i întărească. Cumnatul Sălăgean Vasile și nepoata Olimpia cu familia. (5298)

 

* Aducem un ultim omagiu celui care a fost dragul nostru coleg,

GRIGORE TEUȘDEA,

la încetarea sa din viață și suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-i așeze sufletul în liniște și lumină! Colectivul S.C. ”OȚELUL MARE” Oradea. (5297)

 

* Suntem cu toții alături de colega noastră, Alina Teușdea, greu încercată de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei tăria să treacă prin această grea încercare. Sincere condoleanțe! Colectivul Farmaciei Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea nr. 1 și 3. (5293)

 

* Cu profund regret anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț și tată drag,

IONEL CIORTIN GANGOȘ.

Înmormântarea va avea loc la Capela Hașaș, luni, 28 septembrie, ora 14.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Floare și fiicele Ana Maria și Roxana. (5300)

 

* Cu lacrimi în ochi și inimi împietrite de durere ne despărțim de iubita noastră mamă, soacră și bunică,

ANA CACUCI.

Vei fi mereu în locul unde nimeni și nimic nu-l poate umbri și tulbura, inimile noastre. ADIO draga noastră! Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Familia adânc îndurerată: soțul Cacuci Florian, fiul Cristian, fiica Narcisa cu familiile.

 

COMEMORĂRI

 

* VIORICA VIDICAN

        1940-2007

Cu imensul regret că oricât ar scârțâi pe hârtie condeiul meu, nici o poezie nu mi te poate readuce în viață și nici o epigramă nu ar reuși a te face – din nou - să zâmbești, pentru cei 47 de ani, cât mi-ai fost soție îi mulțumesc lui Dumnezeu ce minunată pereche mi-a dăruit. Ionel. (5272) ATENȚIE FOTO

 

* S-au împlinit 11 ani de când fulgerător ne-ai părăsit dragul nostru fiu, frate, cumnat, unchi, nepot,

DAN ȘTEFAN,

la numai 24 de ani, a cărui amintire o păstrăm vie în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă binemeritată. Părinții Dorin și Ana, sora Diana, bunica Victoria, fratele Dorin cu soția Mirabela, nepotul Andrei. (5248) 

 

* Durere, tristețe, lacrimi și mult dor simțim de când ai plecat de lângă noi, în urmă cu 6 ani, dragul nostru tată, soț și bunic,

IOAN BONDAR.

Nimic nu poate umple golul imens din sufletele noastre. Îți mulțumim pentru dragostea și grija pe care ni le-ai purtat. Vei rămâne veșnic viu în sufletele noastre și știm că ne veghezi mereu. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace! Te vom iubi mereu! Soția Ghiorghina, nepoții Cassandra și Vlad-Ioan, fiii Adrian și George cu soțiile Laura și Nicoleta. (5282) 

 

* Regretăm nespus de mult faptul că evenimentul din 25 septembrie, care altădată ne aducea multă bucurie în familie, astăzi, nu putem decât să comemorăm cu tristețe 6 luni și jumătate de la plecarea ta la cele veșnice, dragul nostru soț, tată, bunic, unchi și cumnat,

DUMITRU MIHUȚA.

Bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în Împărăția Sa! Familia îndurerată. (5267)

 

* Se împlinesc 35 de ani de când a trecut la cele veșnice

dr. EUGEN CLINTOC,

avocat și profesor. În memoria lui și a soției

LIVIA,

trecută și dânsa la cele veșnice, în urmă cu 27 de ani, comemorarea religioasă va avea loc la Catedrala Greco Catolică ”Sfântul Nicolae”, din Oradea, sfânta liturghie la ora 8.00 și după care se va celebra și un parastas, în 26 septembrie 2020. După oficiile divine se va organiza și o agapă pentru persoanele invitate. Fiul Eugen Andrei Ioan Clintoc și familia. (5129)

 

* Timpul nu poate șterge dorul, amintirile, lacrimile, durerea și tristețea care s-au așternut în sufletele noastre, în urmă cu 6 săptămâni când soarta nemiloasă ne-a despărțit pentru totdeauna de dragul și iubitul nostru soț și tată,

FLORIN ADRIAN IANCU.

Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 27 august, la Biserica Ortodoxă din Cefa. Dorul de tine nu se va stinge niciodată! Soția Ramona și fiul Mihnea. (5295)

 

* Păstrez vie amintirea unui suflet plin de dragoste și bunătate, a celui care a fost ginerele meu,

FLORIN ADRIAN IANCU,

care s-a înălțat la cer, aproape de Dumnezeu. Timpul nu va șterge din inima mea chipul drag, iubirea și dăruirea cu care m-a înconjurat. Odină veșnică! Soacra Bobica Feier. (5296)

 

* Tristețea din sufletele noastre este aceeași ca și în urmă cu 40 de zile, când moartea nemiloasă l-a răpit dintre noi pe dragul nostru fiu

ADRIAN IANCU,

(Cefa). Odihnă veșnică! Veșnic îndurerați, mama și tata.

 

* Cu adâncă durere în suflete îi aducem un pios omagiu fratelui nostru drag,

ADRIAN IANCU,

(Cefa), care în urmă cu 40 de zile și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Dumnezeu să așeze sufletul tău între cei drepți! Veșnic îndurerați, frații Iancu Cristian cu familia și Iancu Marian și Laura.

 

* ”Îmi este dor de-ai mei părinți

Care de mic m-au crescut

Pentru mine ei sunt sfinți,

Mi-au dat tot ce au avut.”

Luna septembrie este și va fi luna cea mai tristă din viața mea. La 29 septembrie 2014, a plecat pe drumul veșnicie draga mea mamă,

IRINA BĂRDAȘ,

(născută Holhoș, în satul Voivozi), fostă învățătoare în satul Șilindru, iar la 5 septembrie 2015, a urmat-o dragul meu tată,

DUMITRU BĂRDAȘ,

(născut în satul Leș), fost șef de gară în satul Șilindru. Deși timpul trece, ochii îmi sunt plini de lacrimi, iar gândul meu este mereu la voi. Fără voi, totul este pustiu și trist. Mă rog lui Dumnezeu să vă dea odihnă veșnică între aleșii Săi! Mulțumiri celor care le vor păstra o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 26 septembrie 2020, la Biserica cu Lună. Veșnic îndurerat, fiul Tică. (5289)  

 

* Ne este greu să acceptăm că au trecut 7 ani de când a plecat pe drumul fără întoarcere dragul nostru soț, tată, socru și bunic inegalabil,

ing. VALER VESA (Pet),

lăsându-ne să-l privim doar prin fereastra amintirilor. Dumnezeu să-i ocrotească în continuare sufletul. Parastasul de pomenire va avea loc la Mănăstirea Franciscană „Maica Domnului” azi, 25 septembrie, după Liturghia de seară, ora 19.00. Mulțumim celor care își vor aminti de el. Familia îndurerată. (ATENȚIE FOTO)

 

* Sâmbătă, 26 septembrie 2020, se împlinesc 7 ani de când a plecat din această lume, lăsându-ne singuri şi îndurerați, iubitul nostru tată și soț,

PETRU VANȚ.

Cât vom trăi nu te vom uita. Te rugăm, de acolo din cer, să ne veghezi. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag! Te vom iubi mereu! Nu te vom uita niciodată! Viorica Vanț și copiii cu familiile. (193) 

 

* Dor, amintiri dragi și o mare durere ne încearcă și acum la împlinirea a 12 ani de la trecerea în neființă a dragului nostru

TEODOR IGNA.
Nu vom uita niciodată bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu să te odihnească în pace dragul nostru! Soția Florița, fiica Marioara și fiul Mitică, cu familiile. (196)