DECESE

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a unchiului nostru

EUGEN SIMOC.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe mătușii Valerica alături de Corina, Cornel și Cristi cu familiile lor. Nepoata Mariana Mălan cu familia.

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a prietenului nostru

EUGEN SIMOC.

Suntem alături de tine Valerica și copiii tăi în această grea pierdere. Fam. Domocoș și Petruț. (3271)

 

* Un ultim adio colegului și prietenului nostru

EUGEN SIMOC,

din partea colegilor de liceu-Gojdu 1955. Condoleanțe încercatei familii. Dormi în pace, prieten drag! (3270)

 

* Un ultim omagiu, vecinului,

EUGEN SIMOC.

Odihna veșnică! Vecinii din bl. A4, B-dul Dacia nr. 41 din A.P. Ambianţa 41.

 

* Cu adâncă durere și tristețe, în prag de mare Praznic Împărătesc, după o lungă și grea suferință, a început drumul veșniciei dragul nostru soț și tată

VALENTIN BLÂNDUL,

inginer CFR. Înmormântarea are loc azi, 25 martie, ora 15.00, din Capela Hașaș, Cimitirul Municipal. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Soția Doina și fiul Valentin. (3274)

 

* Cu nemărginită tristețe și mult respect ne despărțim de fosta noastră directoare adjunctă și colegă

ELEANA ȘIPOȘ.

Cu durere în suflet transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colectivul Școlii Gimnaziale Lucreția Suciu Oradea. (3275)

 

* După o lungă și grea suferință, fosta mea colegă și prietenă

ANA-MARIANA STAMATIU

a plecat în lumea celor drepți. Sincere condoleanțe fiului Dan cu familia. Dumnezeu s-o odihnească în liniște și pace. Pavel Mercea. (3276)

 

* Suntem alături de prietenii noștri Sorina, Mircea și Horia împreună cu familia, acum când se despart de draga și distinsa lor mamă, bunică și străbunică,

GEORGINA SIME.

Dumnezeu să vă ierte și să vă dăruiască odihnă veșnică, doamna Gina, suflet nobil și generos. Sincere condoleanțe întregii familii. Familiile Lucian și Agathe Rotar, Doina și Horea Rusneac și Petru Rotar. (3280)

 

* Cu nemărginită durere în suflete şi lacrimi în ochi ne luăm rămas bun de la mult iubitul nostru soț, tată, socru și bunic,

GHEORGHE ANDRICA.

Pentru dragostea şi grija cu care ne-a înconjurat îi vom păstra veşnică recunoştinţă. Dumnezeu să-i dăruiască pace, linişte şi odihnă veşnică în Împărăţia Sa. Soția Ileana, copiii Ancuța împreună cu Cristian, Ovidiu împreună cu Anca și Bogdan împreună cu Danina, nepoții Andrei,Victor și Alex. Înmormântarea va avea loc duminică, 26 martie 2023, ora 13.00, la Capela Hașaș din Cimitirul Rulikowski, iar stâlpul sâmbătă ora 16.30 la Capela Orășenească. Să îi fie țărâna ușoară! (3281)

 

* Colectivul DPPD din cadrul Universității din Oradea, trasnmite sincere condoleanțe colegului nostru prof. univ. dr. Valentin Cosmin Blândul, la trecerea în eternitate a tatălui drag,

ing. VALENTIN BLÂNDUL.

Totodată transmitem și gândul de solidaritate sufletească și de mângâiere pentru a îndura această despărțire. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică. (3282)

 

 

COMEMORĂRI


 

* Azi 25 martie 2023 se împlinesc opt ani de când iubita și buna noastră mamă, soacră, bunică și strabunică

DOMNICA TANC,

născută PASC s-a ridicat la ceruri. O vom păstra mereu în inimile noastre, iar amintirea ei va rămâne totdeauna vie pentru noi. Dumnezeu să te aibă în paza Sa: fiul Ghiță, nora Camelia și nepoții: Răzvan cu familia, Roxana cu Ionuț, Bogdan cu Anca, Maria, Domnica și Alexandra. Mulțumim tuturor celor care îi mai păstrați o amintire și celor care ați fost alături de noi si ne-ați împărtășit durerea în acele momente grele. (3267)