DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice a dragului meu soț

CISMAȘ PETRU.     

în vârstă de 75 de ani. Înmormântarea va avea loc la Capela Hașaș azi, 25 ianuarie, la ora 11.00. Dormi în pace suflet bun! Soția îndurerată Cismaș Maria.

 

* Dragii nostri Narcis, Ancuța și Daria, suntem alături de voi în aceste momente grele, când mama, soacra și bunica voastră a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să o odihnească în pace! Alături de voi, Karla, Marius și Edi.

 

* Suntem alături de colega noastră, Adina Mihuț și îi transmitem gânduri de mângâiere şi alinare, în aceste momente grele, pricinuite de trecerea la cele veşnice a cumnatului sau

FLORIAN GURĂU.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace, iar pe cei dragi rămași în urmă să îi mângâie și să îi întărească în această grea încercare. Colegii din cadrul FRIGOEXPRES.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, iar noi cu durere în suflet ne despărțim de cel care a fost

IOAN MOGA (FRATELO).

Dumnezeu să-ți așeze sufletul în RAI frate drag! Nu te vom uita niciodată. Fratele Gabi Moga cu familia. (4541)

 

* Împărtăşim marea durere a familiei Sim Petru, Dorin, Ioana şi Ionuţ, când se desparte de cea care le-a fost soţie, mamă şi bunică

FLORICA SIM,

un suflet nobil, o mamă şi bunică iubitoare. Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul drepţilor, iar familiei îi transmitem întreaga noastră compasiune şi sincere condoleanţe. Fam. Vasile Creţ şi fam. Dumitru Lucaciu.

 

* Împărtășesc durerea pricinuită prietenei mele și familiei de decesul soțului și tatălui

DUMA TEODOR!

Sincere condoleanțe! Virginia Tiba.

 

* Suntem alături de familia Dr. Dușe Adrian, în încercarea grea prin care trece, pricinuită de pierderea celei care a fost o mamă și bunică dragă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-i aline pe cei îndoliați! Colectivul Secției Chirurgie II SCJU Bihor.

 

* Suntem alături de doctorul Traian Adrian Dușe în aceste momente deosebit de triste ale despărțirii de mama sa dragă,

FLOAREA DUȘE,

plecată la cele veșnice la vârsta de 89 de ani. Dumnezeu să o odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndurerate. Primăria și Consiliului Local Ștei împărtășesc durerea doctorului Traian Adrian Dușe, care este Cetățean de Onoare al Orașului Ștei, fiind omul care întotdeauna, cu mult profesionalism, și-a pus priceperea în slujba celor suferinzi. Fie ca Bunul Dumnezeu să-i dea multă putere să treacă peste această grea încercare.

 

* Suntem alături de voi, Ileana, Adrian și  Dr. Dușe  Adrian, în  aceste clipe în care o suferință grea s-a așternut în sufletele voastre, prin despărțirea de cea care v-a fost mama și bunică dragă.

Dumnezeu să o odihnească în pace și să vă mângâie sufletele! Verișorii Nuți și Lajos Keizer. 

 

* După o lungă și grea suferință ne despărțim de cea care a fost draga noastră mamă, soacră și bunică,

DAVID ELEONORA,

de 77 ani. Te vom păstra veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Stâlpul are loc azi 25.01.2024, ora 17.30, la Capela Municipală din Oradea, iar slujba înmormântarii va avea loc vineri, 26.01.2024, la Biserica Ortodoxă din sat Hodiș, comuna Holod, de la ora 13.00. Fiul Viorel cu soția Olivia și nepoatele Isabel și Ines.

 

* În aceste momente grele și triste suntem alături de familia dr. Adrian Duse, la marea durere sufletească pricinuită de plecarea la cele veșnice a celei care le-a fost mamă, soacră și bunică. Bunul Dumnezeu sa-i dea odihna binemeritată! Sincere condoleanțe din partea fam. Suciu.

Suntem alături de colegul nostru, distinsul chirurg Adrian Dușe, în momentele triste de despărțire de mama iubită,

DUȘE FLOAREA de 89 ani.

Odihnă veșnică și sincere condoleanțe familiei îndurerate! Medic șef dr Negrău Marcel. Colectivul Clinicii ATI I SCJU BIHOR

 

* Colegiul Medicilor Bihor transmite alese gânduri de condoleanțe și alinare a suferinței cauzate de pierderea iubitei mame a domnului doctor Dușe Adrian,

DUȘE FLOAREA de 89 ani,

din comuna Sârbești. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Președinte CM Bihor, dr. Carmen Pantiș.

 

*Sunt alăuri de colegul meu dr. Adrian Dușe și familia în aceste momente grele în care se desparte de mult iubita sa mamă,

DUȘE FLOAREA de 89 ani,
al cărei suflet se înalță acum în lumina cea fără de sfărșit.

Dumnezeu să o odihnească în veșnicie! Dr. Sanda Comănescu

 

 COMEMORĂRI

 

* S-au scurs deja 7 ani, ani în care durerea și aducerea aminte a fost mereu în sufletele noastre. Te-am pomenit în orice lucru care ne aducea aminte de tine draga mamă, mamă-soacră și bunică

FLOARE BONȚA.

Anii vor trece, durerea se va estompa, dar niciodată nu te vom uita! Bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul tău bun! Veșnic îndoliați, fiul Sandu, nora Simona și dragii tăi nepoți Bogdan și Alexandru. (4548) 

 

* A trecut un an de tristețe de când draga noastră soție, mamă, soacră și bunică

MARIA IACOB

a plecat în lumea umbrelor. Veșnica ei pomenire! Soțul Vasile, fiicele ei, Monica, Ancuța cu soțul pr. Cătălin, precum și adoratul nostru nepot Cătălin. (4545) 

 

* Au trecut 2 ani de când a plecat pe drumul fără întoarcere dragul nostru 

IOAN COZMAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fratele Petre cu familia. (4543)