DECESE

 

* Cu inimile îndurerate, cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet, anunțăm trecerea la cele veșnice a dragei noastre soții, mame și bunici

EUGENIA DACIN,

în vârstă de 74 de ani. Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul blând alături de cei drepți. Înmormântarea are loc în data de 25 ianuarie, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Nu te vom uita niciodată. Soțul Nelu, fiicele Mihaela Prodea și Felicia Rațiu cu familiile lor.

 

 

* Un gând de compasiune și sincere condoleanțe adresăm colegilor noștri Felicia Rațiu și Marin Rațiu acum când sunt greu încercați de plecarea la cele veșnice a celei care le-a fost mamă și soacră dragă. Dumnezeu să le ofere alinare. Departamentul Financiar-Contabilitate din cadrul SC TGIE Oradea.

 

* Suntem alături de voi Dan, Dana și Adriana, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a mamei voastre dragi

LENUȚA BONȚE.

Dorim ca Dumnezeu să vă întărească în aceste momente și să vă dea mângâierea Lui. Fam. Moga Teodor și Silvia. (2904)

 

* Cu multă durere în suflet aduc la cunoştinţă că în ziua de 21 ianuarie 2023 a trecut în nefiinţă iubitul meu tată,

TEODOR UIVAROŞAN,

la vârsta de 86 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 25 ianuarie, ora 13.00, de la Capela Haşaş, Cimitirul Rulikowski. Dumnezeu să te odihneasă în pace şi lumină, tată drag! Nu te voi uita niciodată. Fiica Teodora. (2912)

 

* Cu inima zdrobită de durere mă despart de iubitul meu soţ

TEODOR UIVAROŞAN.

Am fost împreună la bine şi la rău peste 60 de ani, ne-am iubit şi ne-am respectat. O să rămâi mereu în sufletul meu. Dumnezeu să te odihneasă în pace dragul meu! Îndurerată, soţia Floare.  (2913)

 

* Suntem alături de dr. Uivaroșan Teodora, acum când se desparte de iubitul ei tată. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace! Mihaela și Marius Popoviciu. (2908)

 

* Sincere condoleanțe, Teodora! Este greu să pierzi un suflet de aur atât de drag și suntem alături de tine în această încercare atât de grea. Te prețuim foarte mult, Teodora! Luiza și Gigi Demian. (2909)

 

* Suntem alături de colega și prietena noastră, dr. Teodora Uivaroșan, în marea durere a pierderii tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Corina și Virgil Popa. (2910)

 

* Gânduri de mângâiere și alinare distinsei și dragei noastre colege, dr. Teodora Uivaroșan, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în eternitate a tatălui ei drag,

TEODOR UIVAROȘAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Clinicii Medicale Interne 1 - Diabetologie. (2911)

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Teodora Uivaroșan în aceste momente grele pricinuite de decesul tatălui. Familia dr. Prună Camelia. (2914)

 

* Un ultim omagiu celui care a fost,

TEODOR UIVAROȘAN

și un gând de mângâiere colegei noastre dr. Uivaroșan Teodora. Familia dr. Onaca. (2915)

 

* Sincere condoleanțe și un gând de mângâiere pentru dr. Uivaroșan Teodora la despărțirea de tatăl său. Familia dr. Aron Diana. (2916)

 

* Suntem alături de colega noastră dr. Teodora Uivaroșan la suferința pricinuită de trecerea în neființă a tatălui 

TEODOR UIVAROŞAN.

Colectivul Clinicii Medicale Grand Med. (2917)

 

* Sincere condoleanțe și un gând de mângâiere pentru dr. Uivarosan Teodora la pierderea tatălui drag. Colectivul Ambulatoriu Diabet.

 

 

* Cu mare regret și durere în suflet vă informăm că înmormântarea mamei, bunicii, străbunicii

MARIA GHILEA

va avea loc miercuri, 25.01.2023, la ora 12:00, la Capela Hasaș. Veșnic îndurerați, fiul Ghilea Găvrilă cu familia, fiul Ghilea Dumitru cu familia, fiica Butca Maria cu familia.

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe. Suntem alături de Ghilea Gabriel cu familia, Ghilea Ovidiu cu familia, Ghilea Sergiu cu familia, Ferizovic Roxana cu familia și Pop Monica cu familia în aceste clipe de grea încercare și durere pricinuită de trecerea în neființă a celei care a fost bunică și străbunică. Sincere condoleanțe. Colectivul SC Construcții Bihor SA, Colectivul S.C. OVISERGA PREST SRL Oradea.

 

* Suntem alături de voi, Mitru, Sanda și întreaga familie, acum când o conduceți pe ultimul drum pe scumpa voastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

MARIA GHILEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace iar vouă să vă dea putere și alinare! Radu și Florica, Andrada și Tiberiu.

 

 

* În aceste momente de profundă tristețe sunt alături de cuscrii mei Ghilea Găvrilă și Victoria și de familia ginerelui meu Ghilea Gabriel. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă cu pace și lumină, sufletului curat, înobilat de

MARIA GHILEA.

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere și alinare, prietenului și vecinului nostru Dumitru Ghilea și familiei, la despărțirea de mama, soacra, bunica și străbunica lor iubită! Bunul Dumnezeu să o ierte și să-i aseze sufletul de-a dreapta Sa! Sincere condoleanțe! Familia Tudor Prichici.

 

* Ne despărțim cu părere de rău de colega noastră,

DELIA HEPEA POPESCU.

Odihnă veșnică! Și familiei sincere condoleanțe! Foștii colegi de la Recuperare Medicală Spitalul Municipal Oradea.

 

* Cu mare tristețe și adâncă durere în suflet ne despărțim de nepotul și verișorul nostru

VATAMAN GEORGE,

care ne-a părăsit mult prea devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Emilia, fetele Gabriela și Andrea.