DECESE

 

* Suntem alături de stimata și draga noastră nașă Doina Domocoș în aceste clipe grele pricininuite de trecerea la cele veșnice a soțului drag și nașul nostru apreciat 

CORNELIU DOMOCOȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Condoleanțe familiei extinse. Sanda, Bianca și Adrian Mercea.

 

* Sunt alături de Doina și fiul Dacian cu familia, la pierderea soțului și tatălui

ing. CORNELIU DOMOCOȘ.

Odihnă veșnică. Maria Bala. (4946)

 

* Suntem alături de voi Doina și Dacian cu familia, cu un gând de mângâiere, acum la plecarea în veșnicie a soțului, tatălui și bunicului drag 

CORNELIU DOMOCOȘ.

Sincere condoleanțe întregii familii îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Viorica Negruțiu cu familia. (4939)   

 

* Cu multă durere în suflet ne despărțim de nepotul, verișorul și unchiul nostru drag,

ing. CORNELIU DOMOCOȘ.

Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică! Sincere condoleanțe soției Doina și copiilor Monica și Dacian. Tușa Valeria Domocoș, verișorii Mihaela și Virgil cu familiile. (4945) 

 

* Profund îndurerați anunțăm trecerea la cele veșnice a celei ce ne-a fost mamă, bunică și străbunică 

SILVIA-ANA NEGREA.

Înmormântarea are loc azi, 25 aprilie 2024, ora 13.00, la capela și cimitirul din Băile 1 Mai. Drum lin spre stele! Fiica Ioana cu soțul Nicolae Orăvicean și nepoții Tudor și Vlad Orăvicean. (4940)

 

* Cu durere în suflet și profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a bunicii noastre  

SILVIA-ANA NEGREA.

Pentru cei care își doresc să-și ia rămas bun, înmormântarea are loc azi, 25 aprilie 2024, ora 13.00, la capela și cimitirul din Băile 1 Mai. Odihnă veșnică! Nepoții Antonia Iacob și Voicu Negrea cu tatăl lor. (4941)

 

* Împărtășim durerea familiei

prof. director AUREL-TRAIAN HORGOȘ

la adormirea sa întru Domnul. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Cu regrete, colegii de la Școala Specială nr. 3, din Oradea, în numele cărora semnează doamna prof. Aurora Demian. Cu recunoștință, semnează Minodor-Octavian Cioban și familia sa, în numele discipolilor. (4944) 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu profundă durere în suflete, în preajma Sfintelor Sărbători de Paști, comemorăm trecerea a 14 ani de la plecarea la cele veșnice a iubitei noastre soții, mame, soacre, bunici și străbunici

AURORA PĂTROC.

Pentru grija, bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat în timpul vieții îi datorăm respectul nostru și veșnică recunoștință. Bunul Dumnezeu să-i dăruiască liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa. Familia îndurerată. (4942)

 

* Păstrăm în sufletele noastre aceeași durere care ne-a cuprins în urmă cu 14 ani, când ne-am despărțit pentru totdeauna de draga și iubita noastră bunică,

AURORA PĂTROC.

Chipul tău drag și sufletul tău bun vor rămâne veșnic în amintirea noastră. Nu vom uita niciodată clipele petrecute împreună. Iubitele tale nepoate, Simona, Carmen și Diana. (4943)