DECESE

 

* Suntem alături de mătușa Angela și verișorii Călin și Cristi cu familiile, acum când îl conduc pe ultimul drum, pe cel care a fost un exemplu demn de OM, cu suflet mare

TIBERIU PERȚE.

Ne vom aminti mereu de el. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nepoata Bobica cu fiicele Florina și Marieta cu familiile. (3497)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Perţe Călin, la trecerea în nefiinţă a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească! Colectivul Direcţiei Regionale Vamale. (3506)

 

* În aceste momente de grea încercare sufletească sunt alături de buna şi draga mea vecină, Angela Perţe şi familiile fiilor ei, Călin Perţe şi Cristian Perţe, acum când se despart cu nemărginită durere de nepreţuitul lor soţ, tată, socru şi bunic iubitor cel care a fost

TIBERIU PERŢE,

suflet nobil, modest şi bun, care acum pleacă în eternitate pe drumul fără întoarcere, lăsând în urmă multe lacrimi amare şi o imensă durere. Bunul Dumnezeu să aşeze sufletul lui bun în lumea celor drepţi şi să-i dea odihnă veşnică, iar celor rămaşi dragi lui, putere şi alinare să depăşească aceste momente. Fie-i ţărâna uşoară şi memoria binecuvântată. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Elena Suciu. (3507)

 

* Suntem alături de colega noastră, as. Claudia Csapo, în aceste clipe grele când se desparte mult prea devreme de tatăl ei drag. Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul Medicris. (3498)

 

* Suntem alături de voi, prietenii noștri, Veturia și Sandu, acum la despățirea de fratele, respectiv cumnatul vostru

EMANUEL LENGHEL.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească acolo unde nu este durere nici întristate și nici suspinare. Fam. Andrei și Rodica Vonea. (3499)

 

* Suntem alături de colega noastră, Daniela Sandro, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească! Colectivul Secției Radiologie, SCJU Oradea. (3500)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de verișorul nostru

DUMITRU PRECUP,

un om de aleasă omenie și un tată iubitor. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe și mângâiere famililor fiilor săi. Familia Lucaciu Dumitru și Maria. (3501)

 

* Transmitem sincere condoleanțe familiilor Precup, acum când se despart de cel care le-a fost un tată iubitor,

DUMITRU PRECUP.

Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri. Nepoatele Luminița, Mihaela, Mădălina și Monica cu familiile lor. (3502)

 

* În aceste momente de grea cumpănă împărtășim durerea rudeniilor noastre, familiile Mitică și Ghiță Precup, când se despart pentru totdeauna de cel care a fost verișorul nostru

DUMITRU PRECUP,

om de aleasă omenie, un suflet nobil și un familist convins, care și-a stimat și iubit familia. Bunul Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-l așeze în ceata drepților. Cele mai alese sentimente de compasiune și sincere condoleanțe familiilor îndurerate. Familia Vasile și Maria Creț. (3503)

 

* Suntem alături de tine, Rodica, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a iubitei tale surori. Transmitem întregii familii sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune! Colectivul Şcolii Gimnaziale „Oltea Doamna” Oradea. (3508)

 

* Cu durere în suflet mă despart de iubita mea soție,

MARIA MIȚICA,

trecută la cele veșnice după o lungă și grea suferință. A trăit 80 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, ora 13.00, la Biserica Ortodoxă din Mihai-Bravu. Dumnezeu să o odihnească! Cu durere în suflet, soțul Mițica Vasile. (3509)

 

* Cu inima sfâșiată de durere mă despart de iubita mea mamă,

MARIA MIȚICA,

din Mihai Bravu. Să-i fie țărâna ușoară! Fiica Florica cu familia. (3510)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de iubita noastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

MARIA MIȚICA,

trecută la cele veșnice după o lungă și grea suferință. Dumnezeu să o odihnească! Fiul Vasile, nora Mărioara, nepoții Valentin și Ioana, strănepotul Șerban Alexandru, nepoata Denisa cu soțul Florin și strănepoata Iana-Maria. (3512)

 

* Cu mare durere ne despărțim de iubita noastră bunică și străbunică,

MARIA MIȚICA,

din Mihai Bravu. Nepoata Ioana cu soțul Nelu, strănepoții Mădălina și Raul nu te vor uita niciodată. (3511)

 

 

* Un gând de alinare, mângâiere și sincere condoleanțe familiei îndoliate la despărțirea de dragul lor soț, tată și bunic

TIBERIU PERȚE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Familia Popa Dumitru. (532)

 

 

 COMEMORĂRI

 

* Durere, tristețe, lacrimi și mult dor simțim de când ai plecat de lângă noi, în urmă cu 7 ani, dragul nostru tată, soț, socru și bunic,

IOAN BONDAR.

Nimic nu poate umple golul imens din sufletele noastre. Îți mulțumim pentru dragostea și grija pe care ni le-ai purtat. Vei rămâne veșnic viu în sufletele noastre și știm că de acolo de sus ne veghezi mereu. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, ora 10.00, la Biserica ”Sf. Pantelimon”, Nufărul. Te vom iubi mereu! Soția Gheorghina, nepoții Cassandra și Vlad-Ioan, fiii Adrian și George, cu soțiile Laura și Nicoleta. (3496) 

 

* S-au scurs şase săptămâni de când scumpa mea soţie,

prof. AURORA GÎRBA,

a trecut la cele veşnice. Parastasul de pomenire va avea loc la Biserica „Sfânta Treime” – (Rusă), din Parcul Traian, sâmbătă, 25 septembrie de la ora 9.00. Soţul, veşnic îndurerat. (3510)

 

* În 26 septembrie se împlinește un an de când draga noastră soție, mamă, soacră și bunică,

MARIA FŰRTŐS,

a plecat în Împărăția Cerurilor. Ne este tare dor de tine! Ne este dor de chipul tău frumos și zâmbitor, de sfaturile tale înțelepte și de căldura ta sufletească cu care ne-ai înconjurat. Îți mulțumim în fiecare zi că ai fost în viața noastră și ne-ai purtat de grijă mereu. Am vrea să-ți mai vorbim și să ne vorbești, dar..., răspunsuri găsim doar în inimile noastre, unde trăiești în amintiri pline de lumină și iubire. Dumnezeu să te odihnească în pace, în Împărăția Sa! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 9.00, la Biserica Albastră. Recunoștință celor ce-i vor dărui o rugăciune și o clipă de aducere aminte. Te vom iubi mereu! Pe veci îndurerați, soțul Ödön, fiicele Corina și Simona, ginerii Daniel și Claudiu, nepoții Cosmin, Dacian și Amalia. (3480)

 

* Dor, amintiri dragi și o mare durere ne încearcă și acum la împlinirea a 13 ani de la trecerea în neființă a dragului nostru

TEODOR IGNA.

Nu vom uita niciodată bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul nostru! Soția Florița, fiica Marioara și fiul Mitică, cu familiile. (531)