DECESE

 

* Un ultim omagiu celei care a fos mătușa mea,

MARIA RUSNEAC.

Sunt alături de verișoara Maria Tarț și familia ei în aceste momente grele când se despart de mama, soacra, bunica și străbunica lor. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Nepoata Eva Pleș cu familia.

 

* Vă mulțumim tuturor celor care prin prezență, rugăciune și mesaje de mângâiere, ne-ați fost alături în aceste momente grele, pricinuite de trecerea în veșnicie a iubitului nostru soț, tată, socru și bunic,

GHEORGHE IVAN,

(Tileagd). Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Soția Viorica, fiicele Georgeta și Carmen cu familiile. (5273)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la cea mai devotată mamă și soră

MARIA BOZGA.

A trăi 76 ani. Înmormântarea are loc azi, 24 septembrie, ora 14.00, de la Capela din Santăul Mare. Odihnă veșnică! Fiul Monahul Mihail și cele 4 surori cu familiile. (5254)

 

* Cu inimile pline de durere ne luăm rămas bun de la cea mai bună mamă și bunică, un exemplu de bunătate și corectitudine care ne va îndruma toata viață,

asist. med. AURELIA SCORȚEA - SORUȚA BRAD.

Dumnezeu să o primească în Împărăția Lui, unde o așteaptă o bună parte din cei dragi sufletului ei. Înmormântarea are loc azi, joi, ora 13.00, din Capela Frențiu. În veci nemângâiați, fiica Florina, ginerele Cristian, nepoții Andrei și Francesca.

 

* Suntem răvășiți cu toți la vestea trecerii în veșnicie a vecinei noastre, doamna 

AURELIA SCORŢEA.

Sincere condoleanțe și întreaga compasiune iubitei sale fiice Iulia-Florina cu familia. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Vecinii de pe strada Sovata. (5263)

 

* Suntem alături de familia îndoliată prin plecarea la Tatăl Ceresc a dragei noastre

asistent medical AURELIA SCORŢEA,

tanti SORUȚA.

Maica Sfântă pe care o cinstea în chip deosebit să îi așeze sufletul alături de Sfinții Săi. Eliza Seche și familia. (5266)

 

* Suntem alături de familia Szekereș Cristian, la pierderea soacrei, mamei și bunicii. Sincere condoleanțe. Conducerea Avaco-Ecokapa Group SRL Oradea. (5268)

 

* Suntem alături de familia colegului Szekereș Cristian, la pierderea soacrei, mamei și bunicii. Sincere condoleanțe. Colectivul Avaco-Ecokapa Group Roșiori. (5269)

 

* Întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe familiei Paul Oana, pentru trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Prof. Papagiannis Liana și fam. Prof. Câmpian D. (5275)

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru colega noastră Paul Oana, în greaua încercare pricinuită de pierderea mamei dragi. Sincere condoleanțe întregii familii! Dumnezeu să o odihnească în pace! Catedra de Educație Fizică și Arte de la C.N. „Emanuil Gojdu.” (5276)

 

* Suntem alături de doamna dirigintă Oana Paul, în aceste momente de grea încercare și durere sufletească pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să îi dăruiască alinare! Elevii clasei a IX-a D, C.N. ”Emanuil Gojdu” și părinții. (5279)

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de adâncă prețuire, recunoștință postumă, neștearsă amintire, la împlinirea a 35 ani de la decesul dragului nostru soț și tată

ec. IOAN COFAR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Felicia, fiicele Mihaela și Luciana cu familiile. (4997) 

 

* Tristețea sufletelor noastre este aceeași ca și în urmă cu 6 luni, de când a plecat dintre noi scumpa noastră mamă și mătușe

CAROLINA BRANDABUR.

Parastasul de pomenire va vea loc la Biserica Sf. Nicolae, Oradea, vineri, 25 septembrie, ora 8.00. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Nora Lenuța și nepoata Ioana. (5236)