* Cu nemărginită durere anunțăm trecerea în neființă a scumpei noastre mame, soacre și bunici,

VERONICA PLATONA,

91 ani. O mamă cum n-a mai fost s-a înălțat la ceruri, între îngeri. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de ea, acolo, așa cum a avut și pe pământ. Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată! Nelu, Denisa și Darius. (5650)


 

* Împărtășim durerea și suntem alături de dl. director financiar contabil ec. Cacuci Remus Alexandru, la despărțirea de tatăl socru. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Conducerea Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix. (5646)


 

* Până acum,

pr. LIVIU UNGUR,

s-a rugat pentru noi și mântuirea sufletelor noastre, însă de acum, alături de voi, dragă Lucian și Liviu, ne vom ruga pentru odihna lui lină și viața veșnică! Cu prietenie, Cătă, Ralu și Emilian. (5651)


 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a celui care ne-a fost tată, bunic și străbunic,

col. (r.) ION STOIAN.

Va rămâne veșnic în amintirea noastră! Fiicele Lucia și Dorina, nepoții Adrian și Andreia, Cristi și Dana, Cristina, strănepoții Richard, Alessia și Estera. Odihnească-se în pace! (5652)

 

* Să ai drum lin în zborul tău spre înălțimi cerești. Dumnezeu să aranjeze sufletul tău pe aripi de îngeri în lumină și pace. Cu durere în suflet anunțăm trecerea în eternitate a celui care a fost,

dr. VIRGIL ENĂTESCU,

membru al Academiei de Științe Medicale. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sora Mariana Casian, soțul Victorin și nepoții Sanda și Radu. (228)

 

* Suntem alături de familia Purda Vasile, în aceste momente grele, când o conduc pe ultimul drum, pe mama, soția și verișoara noastră,

MARIA PURDA.

Dumnezeu s-o ierte! Fam. Chiș Teodor și Viorica. (5656)

 

* Împărtășim durerea familiei Purda, în aceste momente grele când o conduc pe ultimul drum pe mama și soția lor,

MARIA PURDA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Fam. Chiș Adrian și Claudia Sundas. (5657)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu tristețe aducem un pios omagiu de dragoste și neuitare generoșilor noștri părinți, bunici și străbunici, la împlinirea a 6 ani de când iubita noastră mamă,

MARIA TECSI,

și bunul nostru tată,

FRANCISC TECSI,

au plecat în veșnicie. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Cu dor, Kati și Feri cu familiile. (5645)

 

* Timpul se scurge nemilos. Cu lacrimi în ochi și tristețe în suflete retrăim momentele despărțirii pentru totdeauna de draga noastră soră, cumnată și mătușă

FLORICA URSACHE.

Pentru sufletul ei bun și iubitor pentru dragostea și bunătatea cu care ne-a înconjurat îl rugăm pe bunul Dumnezeu să o aibă în paza Lui în Împărăția celor buni și drepți. Persoanele dragi nu mor niciodată ele devin amintiri frumoase și de neprețuit. O vom păstra mereu în inimile și rugăciunile noastre! Sora Doina și cumnatul Mihai, nepoatele Ioana cu familia și Codruța cu familia.