DECESE

 

* Un ultim omagiu fostului nostru coleg,

prof. MICLE FLORIAN.

Sincere condoleanțe familiei.  Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii de la LPS Bihorul.

 

* Gânduri de mângâiere și alinare familiei în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a celei ce a fost o bună mamă, soacră, bunică, străbunică și verișoara mea dragă

DREANA FLOAREA HANDRU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și să-i dea odihnă binemeritată. Fam. Handru Ioan, Oradea. (4309)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet frumos s-a ridicat la ceruri, cel care a fost

EMANOIL BOCRA.

Transmitem sincere condoleanțe familiei – surorii Cornelița și fratelui Marinel. Înmormântarea va avea loc la Chiraleu, sâmbătă, 25 noiembrie, ora 13.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Mătușile Maria, Cornelia, Florica și unchiul Nelu. (4308)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de sora și mătușa noastră

FLORICA MAGYAR.

Sincere condoleanțe nepoților și verișorilor noștri Gabi și Ica cu familiile. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sora Maria Hule și nepoții Mariana, Geta, Ioana și Ghiță cu familiile.

 

* Compasiune și sincere condoleanțe. Suntem alături de colega noastră Covaciu Florica în aceste momente de grea încercare și durere, pricinuite de pierderea mamei dragi,

FLOARE MAGYAR.

Colectivul RAR Bihor. (4310)

 

* Suntem alături de draga noastră colegă, Szabo Alexandra, în aceste clipe de profundă durere, la trecerea la cele veșnice a mult iubitului ei tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar mult îndureratei familii să-i dea multă putere. Colectivul Liceului Teoretic German Friedrich Schiller, Oradea.