DECESE

 

* Cu durere în suflet, anunțăm despărțirea de al nostru tată, socru, bunic, străbunic,

DEMIAN FAINA,

de 92 ani. Îți vom fi recunoscători pentru bunătatea cu care ne-ai înconjurat. Înmormântarea are loc azi, 24 iulie 2020, ora 15.00, de la Capela Frențiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiica Rodica, cu familia. (4451)

 

* Cu inimile triste și cu ochii înlăcrimați ne luăm rămas bun de la

ELISABETA SZEKELY,

care la vârsta de 95 ani ne-a părăsit pentru totdeauna. Dumnezeu să o ierte și s-o odihnească în pace. Familia îndurerată. (4454)

 

* În aceste momente de grea încercare şi durere transmitem un gând de alinare şi mângâiere, colegei noastre, Ballo Erika, la pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii de la Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”. (4444)

 

* Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe colegului nostru, Traian Pupăză, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul S.C. Plastor Trading S.R.L. (4446)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de unchiul nostru drag

IONEL BACIU.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace în Împărăția Sa. Nu te vom uita niciodată! Nepoții Bora Corneliu, Bora Gheorghe și Oros Adriana cu familiile lor. (4453)

 

* Suntem alături de colegul nostru Baciu Ionel, în aceste grele momente când se desparte de scumpul lui tată

IONEL BACIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la Ocolul Silvic Oradea, Districtul II Husasău. (4456)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei preot Cornel Baciu-Borz, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui, socrului și bunicului drag

IONEL BACIU.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Octavian Leucuța cu familia. (4455)

 

* În aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei, soacrei și bunicii,

MARIA BULEA

(MIA), transmitem gânduri de mângâiere și alinare familiei Porumb Teodora, Ioan și Claudiu. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia Rusu. (4459)

 

* Regretăm trecerea la cele veşnice a fostului fotbalist,

DUMITRU ILE,

jucător reprezentativ la CF Bihorul Beiuş şi FC Bihor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe din partea colectivului AJF Bihor.

 

* Cu adâncă durere în suflet, ne luăm rămas bun de la fostul mare fotbalist,

DUMITRU ILE,

cel care ne-a încântat de atatea ori prin evoluţiile sale pe gazon. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi să-i mângâie pe cei rămaşi. Fam. Liviu şi Ioan Bondor, din Beiuş.

 

* Ne despărţim cu regrete şi durere în suflet de cel care a fost

DUMITRU ILE,

 fotbalist exponenţial al clubului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei din partea clubului Bihorul Beiuş.

 

* Profund îndureraţi am aflat de moartea fostului mare fotbalist beiuşean,

DUMITRU ILE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanţe  familiei greu încercate din partea clubului Gloria Beiuş.

 

COMEMORĂRI 

 

* Chiar dacă anii au trecut, 15 la număr, sufletele noastre simt și acum durerea și dorul după cel ce ne-a fost drag soț, tată, socru și bunic,

IOAN SILAGHI.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să-i dea odihna veșnică, iar noi, aici pe pământ, promitem că nu-l vom uita NICIODATĂ. Clipele în care ne aducem aminte de tine, dragul nostru, poveștile în care ești mereu prezent, aduc în ochii noștri lacrimi și acum. Te vom iubi mereu! Soția Tatiana, copiii Petrică, Simona și Paula cu familiile lor. (4443) 

 

* Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea ce ne-a cuprins în urmă cu șase luni de lacrimi și tristețe, când a trecut la viața veșnică, prea devreme un suflet curat, plin de dragoste și bunătate a iubitei soții, mamă, fiică, soră, nora, cumnată,

NATALIA MĂLAN.

Fie ca florile și rugăciunile noastre, candela neuitării să-ți vegheze odihna veșnică în Raiul Sfânt. Parastasul va avea loc sâmbătă, 25 iulie, ora 10.00, în cimitirul din Alparea. Familia îndurerată. (4424) 

 

* Au trecut 10 ani de durere și tristețe, de când ne-a părăsit cel care a fost un soț devotat, un tată iubitor și un bunic grijuliu,

FLORIAN TURCUȘ.

A lăsat un gol imens la plecarea lui în veșnicie, pe care timpul nu-l poate estompa nicicând. Ne este tare dor de el și așteptăm clipa revederii în Împărăția Cerurilor. Cu dor și tristețe în suflete, soția Elisabeta, fiica Lidia și fiul Teofil cu familiile. (4439) 

 

* Timpul nu poate șterge dorul, lacrimile și tristețea ce s-au așternut în sufletele noastre, la împlinirea a 40 de zile, de când soarta nemiloasă ne-a despărțit pentru totdeauna de dragul nostru soț, tată, socru și bunic drag

GHEORGHE HOSZU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Viorica, fiicele Claudia și Gina cu familiile lor. (4426)

 

* Cu adâncă durere amintim că s-a scurs un an de la plecarea în veșnicie a mult iubitului nostru soț, tată, socru și bunic,

ec. GHEORGHE BARA.

Nu vom uita niciodată bunătatea, dragostea și grija cu care ne-a înconjurat. Să-i fie memoria binecuvântată! Slujba parastasului va avea loc duminică, 26 iulie, la Catedrala ”Sf. Nicolae”, după slujba de la ora 10.00. Familia. (4457)