DECESE

 

 

* Un gând de alinare și mângâiere colegilor noștri, Mariana, Mitică și Mihai Raț la despărțirea de draga lor mamă, soacră și bunică. Dumnezeu s-o odihnească în liniște și pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegii din cadrul DAJ și ADS Bihor. (3845)

 

* Un  gând de recunoştinţă la trecerea la cele veşnice a celei ce a fost

MARTA RAŢIU

(tanti MARTA). Omenia şi dăruirea sa, va dăinui în amintirea noastră. Mângâiere familiei. Odihnească-se în pace! Viorel Şumălan cu fiicele Luminiţa şi Cristina şi familiile. (3843)

 

* Suntem întristaţi la ceasul plecării dintre noi a colegei

MARTA RAŢIU.

Ne-a fost mereu aproape, iar timpul petrecut împreună va presăra amintiri  de acum înainte. Condoleanţe familiei! Odihneşte-te în pace

tanti  MARTA!

Colectivul farmaciei Valifarm Diosig. (3844)

 

* Profund îndurerați și triști ne luăm rămas bun de la dragul nostru soț, tată și bunic,

EMIL MERLUȘCĂ.

Îl vom păstra mereu în sufletele noastre pentru dragostea și înțelepciunea cu care ne-a înconjurat. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Ceremonia de înhumare va avea loc miercuri, 27 octombrie, ora 11.00, la Capela Hașaș. Stâlpul va avea loc marți, 26 octombrie, ora 18.00. Tincuța, Mihnea, Mihaela și Tudor. (3776)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de fratele și cumnatul nostru,

GHEORGHE PITUȚIU.

A fost un suflet plin de dragoste și bunătate. Dumnezeu să-ți dea odihnă binemeritată! Fratele Ioan Pituțiu cu soția Ana.

 

* Ne luăm rămas bun de la unchiul nostru drag,

GHEORGHE PITUȚIU.

Bunătatea și căldura sufletească cu care ne-a înconjurat, vorba blândă și privirea blajină vor rămâne veșnic în sufletele noastre. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihneasca în pace! Nepoții Nelu și Alina cu familiile.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun și iubitor s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens și o durere nemărginită. Cu inimile cernite de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a mamei, bunicii și soacrei noastre

FLOARE BUZLEA.

Înmormântarea va avea loc duminică, 24 octombrie, ora 13.00, la Capela din Ineu. Veșnic îndurerați: fiul Buzlea Călin, nora Aura și nepotul Cătălin. (3840)

 

* Un ultim și pios omagiu adus cuscrei noastre

FLORICA BUZLEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași alinare și mângâiere sufletească! Cuscrii Cheregi Gheorghe și Aurica. (3841)

 

* Suntem alături de familia Buzlea în aceste momente de grea încercare pricinuite de pierderea celei care a fost mamă, soacră și bunică,

BUZLEA FLOARE.

Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Din partea colectivului Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice.

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de draga noastră nașă și prietenă

MARICICA BOCANICIU.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe cei îndurerați să-i mângâie. Dănuț, tanti Nelly, Diana și Alin. (3842)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de sora și cumnata noastră

MARIA VLAD,

din Tășad, fiindu-le alături finei noastre Felicia și fetelor ei Camelia și Sanda, la despărțirea de mama și bunica dragă. Fie-i țărâna ușoară. Fratele Ghiță cu soția Florica. (3846)

 

* Credincioșii Bisericii Ortodoxe ”Sf. Mare Mc. Gheorghe” din Oradea, preoții slujitori, Consiliul și Comitetul Parohial își exprimă întreaga compasiune față de prietenul și devotatul lor colaborator, paracliserul Cosmin Ștefan Țoca, acum, când se desparte fulgerător de mult iubitul său tată

EMIL ȚOCA,

din Oșorhei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. (3848)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veşnice a unchiului şi binefăcătorului nostru

MARCEL DOCTEUR.

Înmormântarea a avut loc în Israel unde locuia de la începutul acestui an cu iubita sa fiică Adriana care i-a fost alături până la sfârşit. O. Î. P. Cu mult drag şi veşnică recunoştință nepoții Mugurel şi Iosif Puia, Cosmin cu familia, Codruț, Dana.

 

* S-a stins o viață de om, ați pierdut o ființă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. În aceste clipe grele, suntem alături de voi, Iacob, Marius și Loredana cu familiile, la trecerea în neființă a soției, mamei și bunicii

SILVIA HANDRO.

Pe această cale vă transmitem toată compasiunea noastră. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa, oferindu-i odihnă veșnică. Irina Botău cu familia.

 

* Împărtășesc durerea sufletească și transmit un gând de mângâiere și alinare finilor mei, Liliana, Adrian și Maria, la marea durere pricinuită de despărțirea de dragul lor tată, socru și bunic,

NICOLAE BRINDEA.

Drum lin spre lumină. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Condoleanțe întregii familii. Nașa Anca Sabău. (3850)

 

* Tristă, sumbră, plină de lacrimi și durere la aflarea veștii trecerii la cele veșnice a lui

LORI.

A fost un model de bun simț, de căldură, de empatie, un profesionist, un OM minunat. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Cu gândul și sufletul alături de tine, Lucica! Condoleanțe întregii familii. Anca Sabău. (3851)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu durere în suflete ne aducem aminte că se împlinesc 7 ani de la trecerea la cele veșnice a părinților noștri dragi,

MARIA

și

FRANCISC TECSI.

În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace! Cu dor, Kati și Feri cu familiile. (3849)