DECESE

 

* „Sufletele drepților sunt în mâna lui Dumnezeu și chinul nu se va atinge de ele”.

ILEANA PURGE,

VLADIMIR GIULAI,

NICOLAE POPA

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață, după o lungă suferință a scumpului nostru soț, tată, socru și bunic,

NICOLAE POPA,

de 81 ani. Îl vom purta veșnic în sufletele și în gândul nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc în 24  octombrie 2019, ora 15.00, la Cimitirul Rulikowski, de la Capela Hașaș. Soția Ileana, fiicele Luci și Dana cu familiile. (722)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de cel care a fost

NICOLAE POPA.

Dumnezeu să-l odihneasdcă în pace. Fam. Chișvasi Petru și Marian Gheorghe. (720

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de iubitul nostru tată, bunic și socru,

prof. RÂUREL BĂLAN.

Te vom iubi mereu! Daniela, Laura și Dan Lascău. (713)

 

* Suntem alături de colega noastră dir. adj. prof. Lascău Daniela, la dureroasa despărțire de tatăl său drag

prof. RÂUREL BĂLAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe din partea colectivului de cadre didactice de la Liceul Tehnologic Sanitar ”Vasile Voiculescu” Oradea. (737)

 

* Transmitem sincere condoleanțe și compasiune doamnei director adjunct, prof.  Lascău Daniela, în aceste momente de durere pricinuite de decesul tatălui drag 

prof. RÂUREL BĂLAN.

Din partea compartimentului auxiliar didactic și nedidactic al Liceului Tehnologic Sanitar ”Vasile Voiculescu”. (738)

 

* Copleşit de durere, anunţ trecerea la cele veşnice a dragei mele soţii

ILEANA CHIRA,

de 70 de ani. Te-am iubit prea mult şi te-am pierdut, dar vei fi întotdeauna în inima mea. Dumnezeu să o odihnească în pace şi linişte. Stâlpul are loc azi, 23 octombrie, ora 17.00, la Capela Orăşenească, iar înmormântarea joi, 24 octombrie, ora 14.00, din Capela Haşaş. Soţul Grigore. (740)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la draga noastră soră, cumnată şi mătuşă, plecată prea devreme în lumea celor drepţi,

ILEANA CHIRA.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa. Sincere condoleanţe şi mângâiere cumnatului Grigore. Sora Catiţa Trifa cu soţul Viorel şi copiii Bogdan cu familia, Raluca şi Patricia. (741)

 

* Suntem alături de cumnata și mătușa noastră, Catița Trifa, la pierderea grea suferită odată cu trecerea în neființă a surorii sale,

ILEANA CHIRA. 

Sincere condoleanțe familiei! Fam. Trifa, Hulujan și Daroczi. (719)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru prietenul nostru, Grigore, acum la despărțirea de soția sa dragă,

ELENA CHIRA. 

Suntem alături de tine, acum când o conduci pe ultimul drum. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familiile Dumitru Petruș, Florian Herman, Dorin Brândaș, Teodor Rada. (721)

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a vărului nostru

NICU BITEA.

Mângâiere și alinare pentru verișoara noastră Olga și nepoatele Florina și Paula, cu familiile lor. Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică. Verișorii Miron și Gina, nepoții Ciprian și Moni cu familiile lor. (723)

 

* Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi prin prezență, flori sau gânduri în aceste momente grele, la despărțirea de mama noastră. Lorenzina Hoble și Dorel Anton Hoble cu familia. (724)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la mama noastră dragă

ILEANA PURGE,

de 89 ani. Dumnezeu s-o odihnească. Înmormântarea va avea loc în data de 24 octombrie, ora 13.00 de la Capela Gepiu. Ioan Purge și familia îndoliată.

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpei noastre mame, soacre și bunici,

ILEANA PURGE.

Dumnezeu să te aibă în paza Lui. Dormi în pace! Fiica Ica, cu soțul Teodor, nepoata Alina și Călin. 

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de mama, bunica și străbunica noastră

ILEANA PURGE.

Dormi în pace! Fiul Ghiță, nepoții Lavinia, George, Nelu și Ramona, strănepoții Alexia, Amalia și Eric. 

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de soacra și bunica noastră 

ILEANA PURGE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Nora Sanda, nepoții Andra și Sergiu.

 

* Suntem alături de colegul nostru Purge Ioan și împărtășim durerea despărțirii de mama sa. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească. Colectivul S.D.N. Oradea. (733)

 

* Colectivul ”Centrului Medical Crucea Albă Dr. Oros și asociații” este alături de domnul manager conf. univ. dr. Gheorghe Oros, la marea durere pricinuită de trecerea  la cele veșnice a mamei

MARIA ȘIMON.

Dacă se stinge o lumânare o aprinzi din nou, dar dacă se stinge o viață o plângi mereu. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! (726)

 

* În aceste clipe triste, un gând de alinare către domnul manager conf. univ. dr. Gheorghe Oros, la trecerea la cele veșnice a mamei

MARIA ȘIMON.

Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe întregii familii! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Cu prețuire, arhimandrit Mihail Tărău și familia pr. Vasile Dindelegan. (729)

 

* Suntem alături de domnul manager conf. univ. dr. Gheorghe Oros, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi,

MARIA ȘIMON.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Piri Indrieș și familia. (731)

 

* Te-ai stins câte puțin sub privirile noastre plecând prea devreme de lângă noi. Tristă și dureroasă este ziua de 20 octombrie 2019 când ai plecat de lângă noi pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată draga noastră mamă

VIORICA MATEA

Neli și ginerele Nelu împreună cu nepoții Sergiu, Alex și Mădălina.

 

* Cu lacrimi în ochi și sufletele îndurerate ne despărțim de sora, cumnata și mătușa noastră

VIORICA MATEA.

Dumnezeu să te odihnească în pace în Împărăția Sa. Nu te vom uita niciodată. Fratele Dumitru cu soția Rodica și nepoata Alina. (727)

 

* Un sincer gând de alinare pentru îndurerata familie, în aceste clipe de grea încercare. Ne luăm rămas bun de la vecina noastră

VIORICA MATEA.

Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște. Fam. Baba Gheorghe cu Emilia și Mudura Silviu, Geta și George. (728)

 

* Un suflet drag s-a înălțat la ceruri. Durerea este nemărginită, cuvintele sunt de prisos scumpa mea mamă,

MARIA SAVIN.

Dumnezeu să-i așeze sufletul de-a dreapta Sa! Înmormântarea are loc azi, 23 octombrie 2019, ora 13.00, din Capela Hașaș. Fiica Felicia. (730)

 

* Cu gândul și sufletul sunt alături de familia Petcheși acum când îl conduc pe ultimul drum pe cel care a fost soțul, tatăl și bunicul lor drag

ALEXANDRU PETCHEȘI.

Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Condoleanțe sincere și mângâiere celor rămași. Înv. pens. Victoria Ilisie. (736)

 

* Cu durere nemărginită în inimi ne despărțim de fratele meu drag,

VLADIMIR GIULAI.

Nu sunt cuvinte care să poată cuprinde regretul și părerea de rău pe care le lasă în urmă. Cei care vor să-l conducă pe ultimul drum, pot să o facă joi, 24 octombrie 2019, ora 12.00, la Capela Hașaș. Stâlpul se va ține la Capela Orășenească, azi, 23 octombrie 2019, la ora 17.30. Odihnă veșnică și adio iubitul nostru

DUȚU.

Nu te vom uita niciodată. Rodica, Dorel, Flaviu, Dana, Sonia și Giulia.

 

* Cuvintele nu pot cuprinde durerea sfâșietoare pricinuită de plecarea grăbită la cele veșnice a prietenului meu drag 

VLADIMIR GIULAI-DUȚU.

Iubirea, generozitatea, dragostea de lume și de călătorii, energia ta molipsitoare vor dăinui mereu în inima mea. Cei care doresc să-l conducă pe ultimul drum sunt așteptați la Capela Hașaș joi, 24 octombrie, la ora 12.00. Dormi în pace omul meu drag! Livia Mircea.  

 

* Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a soțului meu drag,

profesor RÂUREL BĂLAN,

tatălui și bunicului bun. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Lucry, Dana, George și Vlad. (2506)

 

* Cu nemărginită durere, anunțăm trecerea la cele veșnice a celui mai bun tată, tată-socru și bunic,

prof. RÂUREL BĂLAN.

Slujba de înmormântare se va oficia joi, 24 octombrie, ora 13.00, la Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowsky. Odihnă veșnică. George, Maria, Alexandru-Leru Bălan. (2503)

 

* Regretăm nespus trecerea în eternitate a celui care a fost

prof. RÂUREL BĂLAN.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Ne alăturăm familiei greu încercate cu sincere condoleanțe și gânduri de alinare. Sora Filip Bălan Olga, cumnatul George și nepoata Georgeta. (2504)

 

* Ne despărțim cu multă tristețe de iubitul nostru unchi și naș,

prof. RÂUREL BĂLAN,

un om înzestrat cu cele mai alese calități ale sufletului. Îi vom păstra pururi în amintire iubirea, bunătatea, blândețea, înțelepciunea. Odihnă veșnică în împărăția cerului. Dragilor lui Lucri, Dana, George și Vlad le transmitem toată compasiunea noastră. Liana, Nelu, Dora și Crina. (2505)

 

* Ne despărțim de apreciatul nostru cumnat și unchi,

prof. RÂUREL BĂLAN.

Cumnata Sabina Roman. (2507)

 

* În aceste momente pline de durere, suntem alături de tine, Lucreția, și de întreaga familie, acum când vă despărțiți de soțul, tatăl, socrul și bunicul drag,

RÂUREL BĂLAN.

Dumnezeu să vă întărească și să vă mângâie, iar pe cuscrul meu să-l odihnească în pace. Cuscra Marina cu familia. (2510)

 

COMEMORĂRI

 

* A trecut un an de când cel la care am ţinut atât de mult, soţ şi părinte

TEODOR MOŢIU,

din Talpoş, (fost secretar de Primărie) nu mai e printre noi. Suntem trişti, însă, ne-a rămas amintirea unui soţ, pentru care familia a fost mai presus de orice, unui tată care a făcut totul pentru fiul lui, unui bunic împlinit prin prezenţa nepoţilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soţia Florica, fiul Dorel cu soţia Cristina, nepoţii Ana şi Tudor. (739)