DECESE 

 

* Ieri, a plecat la ingeri cel mai bun, blând și iubitor soț, tată, bunic și socru

GHEORGHE STĂNESCU.

Vei rămâne mereu viu în amintirea și inimile noaste. Slujba de înmormântare va avea loc în data de 24 noiembrie 2022, ora 13.00, la Capela Hașaș. Drum lin spre cer. Familia îndurerată.

 

* Suntem alături de familia Stănescu în aceste momente de grea încercare când se desparte de cel drag

GHEORGHE STĂNESCU.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Familia Birău. (2571)

 

* Sincere condoleanțe familiei la despărțirea de soțul, tatăl, bunicul 

ing. GHEORGHE STĂNESCU.

Dumnezeu să-l odihnească. Asociația de Proprietari Albina. (2570)  

 

* Un ultim și pios omagiu de prețuire și un gând de veșnică aducere aminte în memoria fostului nostru vecin, un om de mare omenie, trecut la cele veșnice, lăsând în urmă lacrimi și multă durere,

ing. GHEORGHE STĂNESCU.

Bunul Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică, iar celor rămași compasiune, mângâiere și alinare sufletească să treacă peste marea durere. Vecinii: Viorica Indrie și Traian Pătroc. (2572)

 

* Drum lin către cer iubitului nostru vecin și prieten 

GHEORGHE STĂNESCU.

Ai fost un om minunat, puternic, curajos și devotat familiei până în ultimul moment al vieții! Nu te vom uita niciodată! Suntem cu tot sufletul alături de întreaga familie. Fam. Verzea Mihail și copiii. (2576)

 

* Suntem alături de colega noastră, Claudia Drimba, în momentele grele ale despărțirii de tatăl său. Sincere condoleanțe. Departamentul de Zootehnie și Agroturism. (2573)

 

*  Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, socru și bunic

DEZSŐ KRAFCSIK,

în vârstă de 81 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 25 noiembrie, ora 14.00, de la Capela Steinberger. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.