DECESE

 

* Cu nemărginită durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice a dragului meu soț

CRĂCIUN POP,

în vârstă de 77 de ani. Stâlpul va avea loc sâmbătă și duminică seara de la ora 18.30. Înmormântarea va avea loc luni, 25 martie, ora 14.00, la Cimitirul Rulikovski. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Soția ta în veci îndurerată, Aurora.

 

* Cu lacrimi în ochi ne despărțim de tatăl, socrul și bunicul nostru drag,

CRĂCIUN POP.

Vom păstra mereu amintirea chipului tău. Drum lin spre cer. Dumnezeu să te aibă în paza Sa. Fiica Ramona cu soțul Octavian și mult iubitul nepot, Andrei.

 

* În aceste clipe grele, mă despart de fratele meu mult iubit

CRĂCIUN POP,

și sunt alături de cumnata mea dragă și de nepoata mea, la această dureroasă despărțire. Dumnezeu să îl ierte și să-l odihească în pace. Dora Cozorici.

 

* În aceste clipe grele suntem alături de mătușa noastră dragă, la despărțirea de mult iubitul ei soț, unchiul nostru

CRĂCIUN POP.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odinească în pace! Nepoata Corina cu familia și nepoata Carmen cu familia.

 

 

* Cu lacrimi în ochi și inimile îndurerate ne despărțim de soțul și tatăl nostru drag,

prof. univ. pictor IOAN AUREL MUREȘAN

în vârstă de 67 de ani. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Înmormântarea va avea loc luni, 25 martie, ora 14.00 de la Capela Orășenească. Nu te vom uita niciodată. Soția Maria, fiii Paul și Teofil. (4825)

 

* Cu sufletele cernite de durere ne despărțim de cumnatul nostru drag,

IOAN AUREL MUREȘAN.

Suntem cu sufletul alături de voi Maria, Paul și Teofil și ne rugăm bunului Dumnezeu să-l ierte iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Cumnații Toni și Rodica împreună cu copiii. (4826)

 

* In MEMORIAM !

OMUL minunat, colegul și prietenul preacinstit, o desăvârșită personalitate culturală,

IOAN AUREL MUREȘAN,

profesor universitar, doctor în artele vizuale, creator de aleasă calitate intelectuală, a început „Călătoria Magică” pentru eternitate.

MURI

o personalitate de referință a picturii românești contemporane, stabilit din tinerețe la Oradea, a înobilat de la începuturi, prin statutul său profesional, activitatea didactică creativă din cadrul Facultății de Arte Vizuale din Oradea. Tragismul creației sale îl revendică. Odihnă veșnică acolo în CEATA MARILOR CREATORI, drag prieten. Familia îndurerată, Maria, Paul și Teofil, vă suntem alături în aceste momente dureroase. Regrete și sincere păreri de rău pentru marea pierdere. Prof. univ. dr. Cornel Teodor Durgheu - artist plastic.

 

* Îngerii să-i însoțească sufletul spre Împărăția Tatălui Ceresc celei care a fost

ANA LEUCE.

Sincere condoleanțe întregii familii. Florentina și Ionel Olah. (4827)

 

* Cu lacrimi în ochi și inimile cernite ne despărțim de fratele și cumnatul nostru drag

GHEORGHE IAS.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de voi, Rodica, Mariana și Marius și familiile voastre. Sincere condoleanțe tuturor. Sora Viorica și cumnatul Grigore Bala. (4828)