DECESE

* Suntem alături de unchiul nostru Popa Petru și de verișorii și verișoarele noastre și familiile lor, din localitatea Șerghiș, județul Bihor, în aceste momente grele când se despart de soția, mama, soacra și bunica lor,

MARIA POPA.

Le dorim sincere condoleanțe. Dumnezeu să așeze sufletul ei în Împărăția Sa! Nepoatele văduva Cionca Ana din Oradea, văduva Pașca Maria din Timișoara, Lokos Viorica din Canada, strănepoata Darie Minodora cu familia din Canada. (3220)

 

* Suntem alături de Vasile Liviu Oraș la trecerea la cele veșnice a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească in pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Prietenii și foștii colegi de la Garda financiară Bihor.

 

COMEMORĂRI

 

 * Se împlinesc doi ani de lacrimi, durere și tristețe de când a trecut la viața veșnică, scumpul nostru frate,

PAVEL (POALI) COSTA.

Din tot ce a fost odată, atât de frumos, au mai rămas doar neprețuite amintiri și un dor imens în sufletele noastre. Vei avea mereu o lumină aprinsă în inimile noastre, suflet frumos și drag, iar candela neuitării să-ți vegheze odihna veșnică în Raiul Sfânt. Nu te vom uita niciodată! Surorile Florica, Lucreția (Cheța), fratele Nelu și nepoții.

 

* Tristă va rămâne pentru noi ziua în care în urmă cu 22 de ani te-ai înălțat la ceruri, în tăcere dragul nostru,

NICOLAE PATER,

din Sânnicolau-Român. Pentru grija, bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat vei rămâne de-a pururi în inimile noastre, păstrându-ți vie amintirea. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Soția Elena, copiii Viorica, Viorel și nepotul Adi cu familia. (2986)