DECESE

* Cu inima zdrobită de durere ne luăm rămas bun de la mami şi buni noastră,

ILEANA BIRTALAN,

care a încetat din viaţă după o lungă şi cruntă suferinţă, la 73 ani. Priveghiul va avea loc marţi, 23 mai, la ora 17, la Capela Steinberger, iar înmormântarea miercuri, 24 mai, orele 13, la Capela Frenţiu, ambele în Cimitirul municipal. Dumnezeu să o ducă în lumină, cu îngerii săi! Fiica, Laura, fiul Ştefan, nora Marga, ginerele Cristian şi nepoţii, Oana, Luca şi Vlad.

 

* Când Dumnezeu a hotărât, te-a luat la El, iar eu, mama ta, cu o durere sfâșietoare privesc neputincioasă adevărul crunt și nemilos a plecării tale în lumea veșniciei, iubitul meu fiu

MIHAI ABRUDAN.

Îmi este foarte greu, dar pentru tot ce ai făcut aici pe pământ îți mulțumesc. Domnul să-ți odihnească sufletul în pace. Vei rămâne de-a pururi viu în inima mea, dragul meu fiu! Înmormântarea va avea loc miercuri, 24 mai 2023,  la Capela Livada, ora 13.00, în satul Livada. Veșnic nemângâiată a ta mamă, văduva Florica Abrudan. (3536) 

 

* Lacrimi și durere purtăm în suflet acum când s-a stins din viață o inimă caldă, un suflet generos, dragul nostru frate și unchi 

MIHAI ABRUDAN.

Pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat, pentru bunătatea și căldura sufletească îți datorăm nemurirea. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.  Sora Cornelia Paina, nepoții Geta, Petrișor cu soția Alina, alături de Rhea și Rareș. (3537)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru frate și unchi 

dr. NICOLAE NEGRUȚIU

medic stomatolog. Condoleanțe sincere soției dr. Irina, copiilor Dragoș și Bogdan din partea surorii și mătușii dr. Lucia Ungurean cu soțul Ghiță, cu copiii dr. Ioana și dr. Ionuț din Germania și Ungaria. Odihnă veșnică, frate drag! (3535)

 

* Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost un soț minunat, un tată și un bunic iubitor

VIOREL POPA.

Priveghiul are loc azi, marți, ora 17.00, la Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc miercuri, 24 mai, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească. Soția Viorica, fiica Liana, fiul Marius și familia. (3538)

 

* Fără cuvinte și cu sufletul plin de durere ne-a lăsat plecarea din această lume a lui 

GHIȚĂ CHEREGI.

Plângem și-l rugăm pe bunul Dumnezeu să-i mângâie pe Melania și Andrei cu familia, iar ție să-ți deschidă ușa de la grădina îngerilor. Sincere condoleanțe din partea familiilor Ardelean și Petca. (3539)

 

* Suntem alături de colegul nostru Ungur Dumitru, la despărțirea de mama sa dragă

DOMNICA UNGUR. 

Fie-i țărâna ușoară. Sincere condoleanțe. Colegii de la ATCOM Bihor. (3540)

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre, Maria Hekler şi ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente de tristeţe şi suferinţă, când se desparte de draga sa mamă. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Curții de Apel Oradea. (3541)

 

* Suntem alături de colega noastră, Maria Hekler, acum când mama sa,

LIVIA ZĂLAR,

a trecut la cele veşnice. Vei rămâne mereu fiica sa iubită, care a fost lângă ea cu sufletul, cu inima şi cu grija, chiar dacă acum

„Sub stele trece apa

Cu lacrima de-o samă,

Mi-e dor de-a ta privire,

Mi-e dor de tine, mamă.”

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei. Colegii din secţia penală a Curţii de Apel Oradea. (3542)

 

* Departe de locurile natale a plecat spre veșnicie prietena noastră dragă, 

DOINA VULPE COZMA,  

născută în localitatea Ghenetea. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Te vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Fam. Dogaru Elena și fiicele Jana și Gabriela. (3543) 

 

* A plecat la ceruri cea mai scumpă mamă,

VIORICA GABOR (IBI),

la vârsta de 89 de ani. A fost nucul meu bătrân la umbra căruia m-am adăpostit de arșita chinuitoare a vieții. Înmormântarea va avea loc la Capela Hașaș, miercuri, 24 mai, la orele 11.00. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fiica îndurerată Gabor Nicoleta.