DECESE

 

* „Ar fi o nebunie, zice Sf. Ioan Gură de Aur, să deplângi pe aceia care se mută de pe pământ la cer, din moment ce crezi că există fericire cerească”.

BRIANA-CARINA MĂRCUȘ,

GABOR SZUCS,

ECATERINA MĂRCUȘ,

TEREZ OLAH,

MARGARETA SZABO,

IRENKE KILALY,

GHEORGHE MOȘTEORU,

MARIA LUNCAN. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu durere adâncă şi nemărginită tristeţe ne despărţim de un suflet bun, care s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâşiate de durere şi cu ochii înlăcrimaţi anunţăm trecerea la cele veşnice, după o lungă suferință, a mamei, soacrei și bunicii noastre dragi

ECATERINA MĂRCUȘ,

în vârstă de 74 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie 2019, ora 13.00, de la Capela Cimitirului din Sântandrei. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, MAMĂ dragă! Noi nu te vom uita niciodată. Fiul Viorel, nora Daniela și nepoții dragi, Ionuț și Darius. (1216)

 

* Cu inimile îndurerate anunțăm trecerea la cele veșnice, într-o tristă zi de toamnă, a iubitei noastre mame, soacre, bunici și străbunici, 

ECATERINA MĂRCUȘ,

în vârstă de 74 ani. Pentru sufletul tău bun vei rămâne veșnic vie în inimile noastre rugând pe bunul Dumnezeu să-ți călăuzească și păzească sufletul în Împărăția Sa cea cerească! Drum lin spre ceruri și odihnă veșnică! Fiica Dorina cu familia. (1217)

 

* Atunci când se stinge o luminița pe pământ,

Se aprinde o steluță în ceruri.

Prof. AURORA COMĂNESCU,

ne-a părăsit în data de 19 noiembrie.

Ai ars până la capăt ca o lumânare,

Topindu-te în căldură și lumină pentru cei din jurul tău.

Drum bun, mămică dragă! Dumnezeu să te aibă în paza Lui! Înmormântarea are loc azi, 22 noiembrie, orele 13.00, de la Capela Hașaș. Fiica Sanda. (1222)

 

* Un gând de alinare doamnei dr. Sanda Comănescu, la despărțirea de mama mult iubită,

AURORA COMĂNESCU.

Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia Vidican.

 

* Aducem un pios omagiu unei distinse doamne a învățământului bihorean

prof. AURORA COMĂNESCU.

Suntem alături de doamna dr. Sanda Comănescu, în aceste momente grele. Fam. Vasile și Gina Tiurbe. (1209)

 

* Ne aplecăm fruntea cu pioșenie, la plecarea spre cele veșnice a dragei noastre profesoare

AURORA COMĂNESCU,

model de educator formator pentru clasă și viață a multor generații de tineri veniți la Școala Pedagogică cu dorința de a duce lumina cărții și dragostea lor către fiii satelor. Dumnezeu să-i dea odihnă și pace în Împărăția Sa! Fiicei, dr. Sanda Comănescu, sincere condoleanțe! Maria Sas și Voichița Gavriș cu familiile. (1210)

 

* Pios omagiu de neuitare doamnei mele profesor, 

AURORA COMĂNESCU.

Sunt alături de fiica, dr. Alexandra Comănescu. Înv. Blaj Floarea. (1211)

 

* Cu gândul și sufletul suntem alături de tine, Sanda, acum când o conduci pe ultimul drum pe scumpa mamă,

AURORA COMĂNESCU.

Multă alinare sufletească pentru tine. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. Dana Mânecuță. (1213)

 

* O rugăciune, flori și lumânări aducem astăzi unui profesor drag, 

AURORA COMĂNESCU

magistrul nostru în științe pedagogice. Veșnică recunoștință și prețuire pentru modul serios în care ne-a format și educat. Gânduri de mângâiere doamnei doctor Sanda Comănescu. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Anul V-A, promoția 1976,  diriginte prof. Gh. Moldovan, Liceul Pedagogic ”I. Vulcan” Oradea. (1219)

 

* Suntem alături de tine, dragă Sanda, în marea durere pricinuită de moartea mamei dragi, 

prof. AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu s-o răsplătească pentru efortul depus în modelarea noastră, a zecilor de generații de elevi. Fam. Rodica și Petrică Popa. (1220)

 

* Dascăl prin excelență și, deopotrivă, părinte pentru mulți elevi, doamna profesoară

AURORA COMĂNESCU

pășește în lumea apostolilor neamului cu sentimentul datoriei împlinite. Sărut mâna DOAMNEI care m-a educat și care mi-a călăuzit anii uceniciei. Păstrez în inima mea acest chip dătător de lumină și optimism. Dumnezeu să-i răsplătească rodnica trudire cu dreapta Sa Împărăție, iar pe fiica Sanda și pe cei dragi ai casei să-i mângâie și să-i ocrotească. Cornel Gârba. (1221)

 

* Un gând de mângâiere și ușurare a suferinței pentru Sanda Comănescu, acum când se desparte de iubita sa mamă,

AURORA COMĂNESCU,

stăruitoare formatoare de dascăli, eminentă prrofesoară și distins intelectual. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată în Împărăția Sa! Fam. Ioan și Ofelia Popa. (1235)

 

* Aflăm cu durere că din pleiada de minunați profesori care au trudit la formarea atâtor generații de învățători, a trecut lin la cele veșnice și distinsa

AURORA COMĂNESCU,

ilustru și strălucit profesor căreia îi păstrăm recunoștință, respect și o frumoasă amintire. Condoleanțe fiicei Sanda, alături de care ne rugăm ca bunul Dumnezeu să o așeze în Împărăția Sa! Clasa V-B, promoția 1975 (diriginte prof. Dumitru Pelle), Liceul Pedagogic ”Iosif Vulcan” Oradea. (1234)

 

* Suntem alături de prietena noastră, dr. Alexandra Comănescu, în aceste momente deosebit de grele pricinuite de despărțirea de iubita sa mamă,

profesor AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Alexandru și Doru Lucaciu. (1245)

 

* Suntem alături de doamna Comănescu, acum când se desparte de mama dânsei,

prof. AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Familia Pescaru. (1226)

 

* Un suflet bun s-a ridicat la cer, o inimă bună a încetat să mai bată. Îmi exprim prrofunda compasiune, în aceste momente de tristețe și suferință, împărtășesc durerea prietenei mele, dr. Sanda Comănescu, la despărțirea de draga ei mamă,

d-na profesor AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Dr. Carmen Pantiș. (1238)

 

* Transmitem întreaga noastră compasiune d-nei dr. Sanda Comănescu, la trecerea în veșnicie a mamei dragi,

profesor AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. prof. Teodor Jurcuț. (1246)

 

* Sincere condoleanțe, Sanda, la decesul scumpei tale mame, distinsa doamnă profesor

AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și s-o așeze la dreapta Sa. Lucian și Mariana. (1228)

 

* Suntem alături de prietena și colega noastră Sanda Comănescu, la trecerea în eternitate a dragei sale mame și a profesoarei noastre,

AURORA COMĂNESCU,

modelator de suflete, minți și caractere a mii de absolvenți ai Liceului Pedagogic Oradea. Dumnezeu să-i răsplătească viața exemplară în interesul desăvârșirii omenești. Familiile prof. univ. dr. Paul Magheru și doctor Maghiar Călin.

 

* „Meseria de profesor este o mare și frumoasă profesiune, care nu seamănă cu nicio alta, o meserie care nu se părăsește seara, odată cu hainele de lucru”.

În cancelaria cerului s-a înălțat un dascăl de o valoare excepțională, care a marcat destinele multor învățăcei, îndrumându-i să aibă încredere în ei și să-și onoreze profesia,

prof. AURORA COMĂNESCU.

Sunt alături de Sanda Comănescu în aceste dureroase momente. Drum lin spre Împărăția Lui Dumnezeu, iubită doamnă profesoară! Maria Duma.

 

* Un ultim omagiu distinsei profesoare

AURORA COMĂNESCU,

Dascăl al multor generații de învățători la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan”. Suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Colegiului Național „Iosif Vulcan” Oradea.

 

* A trecut la cele veșnice, la vârsta de 95 de ani, cea care a fost

dr. MARIA-OLGA FILIP,

medic dermatolog. Și-a dăruit toată viața familiei și profesiei. Existența noastră este limitată de moarte, iubirea însă nu are limite! Te iubim, te prețuim, te vom purta în suflet și în gând pentru totdeauna, draga noastră. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată! Soțul George Filip, fiicele Liana și Pușa, nepoatele Dora și Crina, cu familiile lor. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, ora 13.00, la Capela Hașaș.

 

* Regretăm trecerea în eternitate a cumnatei și mătușii noastre,

dr. MARIA-OLGA FILIP.

Dormi în pace, suflet bun! Cumnata Livia, Dan și Cristi, cu familiile.

 

* Un ultim omagiu distinsei profesoare

AURORA COMĂNESCU

și un gând de alinare pentru Sanda. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Jurca Augustin, din partea absolvenților Școlii Pedagogice Băieți – promoția 1957. (2572)

 

* Sfaturile bune primite în liceu de la cea care ne-a fost

dirigintă, profesoară și „mamă”,

prof. AURORA COMĂNESCU,

ne-au călăuzit pașii pe parcursul vieții. De aceea, acum, la plecarea sa la Tatăl ceresc, ne plecăm genunchii în semn de recunoștință profundă.

Împărtășim cu tine durerea despărțirii de mama ta dragă, iubita noastră Sanda!

Absolvenții anului V A, promoția 1973 a Liceului Pedagogic  Iosif Vulcan Oradea

 

* Pios omagiu de prețuire și iubire la trecerea în veșnicie a distinsei profesoare,

AURORA COMĂNESCU,

de care ne leagă duioase amintiri. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sanda, fiica cea mult adorată, va fi vegheată acum de minunații ei părinți. Sincere condoleanțe. Nina, Oana, Uca, Puiu. (2576)

 

* Regretăm nespus de mult trecerea la cele veșnice a scumpei doamne profesoare,

AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu să o odihnească între aleșii Săi și veșnica ei pomenire. Toată compasiunea noastră Sandei. Mimi și familia. (2577)

 

* Un ultim omagiu și toată compasiunea pentru familia îndoliată la pierderea fiicei dragi,

BRIANA CARINA MĂRCUȘ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei. Colectivul de cadre didactice de la Liceul de Arte Oradea. (2574)

 

* Ne-ai lăsat cu sufletul pustiu și cu lacrimi în ochi, draga noastră colegă,

BRIANA CARINA MĂRCUȘ.

Au fost momente frumoase, ne-ai făcut pe toți să fim mai buni, ne-ai cerut îmbrățișări, câteodată mângâieri. Sunetul divin de clopot ce răsună tainic o să ne amintească de tine, un gând mereu senin. Nu am crezut că vei pleca atât de repede dintre noi. Odihnește-te în pace, drum lin către o lume mai bună. Sincere condoleanțe familiei. Colectivul clasei a X-a C, de la Liceul de Arte. (2573)

 

* În aceste momente grele, împărtăşim imensa durere a familiei, la trecerea, mult prea devreme, în eternitate, a celei care a fost scumpa lor fiică şi prietena noastră,

CARINA MĂRCUŞ.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică, iar familiei mângâiere. Sicere condoleanţe!

CARINA,

nu te vom uita niciodată, rămâi în sufletele noastre pentru totdeauna! Tedy şi Alina Fărcuţa.

 

* Cu nemărginită durere anunț trecerea la Domnul a mătușii mele,

dr. MARIA OLGA FILIP,

la numai o lună de la pierderea fratelui său drag, tatăl meu. Bunătatea d-voastră, mătușă dragă, m-a ocrotit de atâtea ori, fiindu-mi model, așa încât nu vă voi uita niciodată. Mă închin în fața memoriei d-voastră și-L rog pe bunul Dumnezeu să vă primească alături de cei buni și drepți. Prof. George Rîurel Bălan, cu familia. (2578)

 

* Suntem profund îndurerați și ne alăturăm durerii familiei dr. Filip George, prin trecerea în neființă a dragei lor soții, mame și bunici

dr. IULIA FILIP.

Odihnească-se în pace! Lucry, Dana, George și Vlad. (1216)

 

* În aceste momente dureroase, suntem alături de prietenii noștri, Liana și Nelu Bălaj, la pierderea mamei și soacrei dragi. Sincere condoleanțe! Familia Marinescu Nelu, Dagny și Mariana. (1233)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de mătușa noastră,

dr. IULIA OLGA FILIP.

Suntem alături de familiile dr. Filip George și dr. Bălaj Liana. Dana, Laura și Dan Lascău. (1244)

 

* Sincere condoleanțe și întreagă compasiune familiei dr. George Filip și dr. Liana Bălaj cu familia ei, la despărțirea dureroasă de soția, mama, bunica și străbunica,

dr. IULIA FILIP.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Fie-i memoria binecuvântată! Fam. dr. Aurel Faur și fam. dr. Lucian Faur. (1247)

 

* Ai plecat dansând prințesa noastră, te-ai dus fulgerător și neintenționat, copilul nostru drag, scump și iubit. Îți mulțumim că ne-ai ales să-ți fim părinți chiar și pentru o atât de scurtă perioadă de timp, 16 ani, pe acest pământ. Cuvintele sunt de prisos... durerea noastră este sfâșietoare... golul lăsat este infinit... fetița noastră,

CARINA-BRIANA MĂRCUȘ.

Te-am iubit și te vom iubi toată viața noastră... trecerea ta în neființă nu ne va despărți niciodată... doar fizic. Zbor lin, îngerul nostru, Dumnezeu să te aibă în grijă și să-ți dea odihnă veșnică. Azi, 22 noiembrie 2019, la ora 17.30 se oficiază slujba ”Stâlpilor” la Capela Orășenească, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 12.00, la Capela Hașaș. Părinții îndurerați, Octavian Codrin și Teodora.

 

* Acolo unde ești, dragă

CARINA,

să-ți lumineze Dumnezeu calea să poți dansa pentru îngeri, iar noi, bunicii tăi să te urmărim în visele noastre. Bunicii Livia și Gicu. (1223)

 

* Cu durere în suflet mă despart de draga mea nepoată

CARINA.

Chipul tău angelic îl voi păstra mereu în suflet. Drum lin spre îngeri. Tușa Florica Purlea. (1224)

 

* Suntem alături de voi, Teo și Codrin, în această mare durere prin pierderea fiicei dragi,

CARINA.

Tușa Nușica și unchiul Toni. (1225)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune colegei noastre, psiholog Teodora Mărcuș, la durerea pricinuită de decesul fiicei dragi. Conducerea și colectivul Spitalului Clinic C.F. Oradea. (1217)

 

* Cu adâncă durere în suflete, anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame, soacre și bunici,

MARIA LUNCAN,

de 74 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, ora 15.00, la Capela din Sântandrei. Dormi în pace, suflet bun! Familia îndoliată. 

 

* Un gând de mângâiere prietenei noastre Anca Tătăran în aceste momente de adâncă tristețe când se desparte de iubitul ei tată. Sincere condoleanțe.Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică.Cristina,Pr Silviu si Bogdan.

 

COMEMORĂRI

* Lacrimi nesecate și doruri mistuitoare ne copleșesc acum, la 5, respectiv 2 ani, de când dragii noștri părinți, bunici și străbunici,

DUMITRU

 ȘI

VIORICA BONTA,

din Săcădat, s-au mutat la cele veșnice. De acolo, din steaua în care s-au dus, ne veghează și ne dau putere. Au fost îngerii noștri păzitori. Nu vom uita niciodată bunătatea și grija cu care ne-au înconjurat, îmbrățișarea lor caldă și ocrotitoare.

„Adâncă e durerea

Și lacrimi curg mereu

Vă vom păstra în suflet

Vă vom iubi mereu.”

Părintele Ceresc să-i ierte și să-i numere cu drepții în Împărăția Sa. Parastasul și slujba de pomenire vor avea loc duminică, 24 noiembrie, la Biserica Ortodoxă din Săcădat. Fiicele: Adriana și Corina cu familiile. (2565) 

 

* Plecarea ta la cele veșnice, acum 3 ani, m-a îndurerat profund, dragul meu soț

FLORIAN MARINĂU,

de 81 ani. Parastasul de pomenire va avea loc la biserica din Rontău, duminică, 24 noiembrie.

Oricâte zile au trecut

Și câte vor mai trece,

Iubirea mea îți va încălzi

Mormântul trist și rece.

Soția îndurerată. (1208) 

 

* Mereu prezenți în gândurile noastre aducem un pios omagiu de prețuire scumpilor noștri părinți, bunici și străbunici,

înv. LIDIA ROTARU

și

GRIGORE ROTARU,

plecați la cele veșnice în urmă cu 4, respectiv 14 ani. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească în liniște și pace în Împărăția Sa. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, ora 10.00, la Biserica ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”. Copiii Tavi și Radu cu familiile. (1207)

 

* Se împlinesc 6 săptămâni de lacrimi și tristețe, de când scumpa noastră mamă, bunică și străbunică,

LUCREȚIA BRADEA,

din Alparea, a plecat de lângă noi. Ai fost și vei fi mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 24 noiembrie, ora 12.00, la Biserica Ortodoxă din Alparea. Fiica Mariana, nepoții Adi și Cristi cu familiile lor. (1170)

 

* La ceas de pomenire și reculegere ne împreunăm mâinile, ridicăm privirea spre Împărăția Cerurilor, rugându-ne pentru mântuire și odiha veșnică, dragul nostru soț, tată și bunic

LIVIU OROS.

A trecut un an de zile de când sufletul tău nobil, plin de dragoste și bunătate s-a ridicat la cer. Trecerea timpului nu aduce uitare, ci adâncește dorul și durerea din sufletele noastre. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 24 noiembrie, la Biserica din Picleu. Soția, copiii și nepoții, veșnic îndurerați. (1214)

 

* Clipe de neuitat, amintiri dragi, durere, lacrimi și un dor nemărginit este tot ce ne-a rămas de când în urmă cu opt ani, bunul și iubitul nostru tată, socru și bunic,

PETRU MOȚ,

din Șerghiș a plecat din această lume pământeană. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar îngerii să-i poarte sufletul bun acolo unde nu este durere, nici întristare, iar neuitarea și dragostea noastră să-i vegheze odihna veșnică. Recunoștință și mulțumiri celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia. (1227) 

 

* Se împlinește un an de când iubitul nostru,

prof. univ. dr. col. (r.) VASILE ANTON - LICA,

a plecat din această lume. Purtăm în inimă același dor sfâșietor de lumina, bunătatea, căldura, zâmbetul și iubirea lui necondiționată. Dumnezeu să-i aibă sufletul în pază. Parastasul va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, ora 9.00, la Biserica ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, părinte Dan Lele. Recunoștință celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Soția Sana, fiicele Casandra, Alina cu soțul Claudiu, nepoatele Iulia, Alexandra și Lara. (1236)

 

* Aducem un pios omagiu la împlinirea a 6 săptămâni de la trecerea în neființă a dragului nostru unchi,

tehn. silvic IOAN JURCA.

Parastasul va avea loc duminică, 24 noiembrie 2019, la Biserica ”Înălțarea Sf. Cruci”, cartier Zorilor (Oncea), Oradea, str. Morus Thomas. Nepotul Ciupa Iosif cu familia. (1237)

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea, nu poate alina tristețea din sufletele noastre, nu poate umple golul și dorul, pe care l-a lăsat, în urmă cu 40 de zile, durerea despărțirii de draga noastră soție, mamă, soacră, bunică, străbunică,

VIORICA MĂTEA.

Te vom păstra în sufletele noastre, în gânduri și amintiri tot restul vieții. Dumnezeu să te odihnească și să aibă grijă de sufletul tău. Soțul Ioan, copiii Neli cu soțul Nelu, Nelu și Aurel, nepoții Sergiu, Alex, Mădălina, Oana, Paul, Ionuț, Deniz. (1243)