DECESE

 

* Cu nemărginită durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice a dragului meu soț

CRĂCIUN POP,

în vârstă de 77 de ani. Stâlpul va avea loc sâmbătă și duminică seara de la ora 18.30. Înmormântarea va avea loc luni, 25 martie, ora 14.00, la Cimitirul Rulikovski. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Soția ta în veci îndurerată, Aurora.

 

* Cu lacrimi în ochi ne despărțim de tatăl, socrul și bunicul nostru drag,

CRĂCIUN POP.

Vom păstra mereu amintirea chipului tău. Drum lin spre cer. Dumnezeu să te aibă în paza Sa. Fiica Ramona cu soțul Octavian și mult iubitul nepot, Andrei.

 

* În aceste clipe grele, mă despart de fratele meu mult iubit

CRĂCIUN POP,

și sunt alături de cumnata mea dragă și de nepoata mea, la această dureroasă despărțire. Dumnezeu să îl ierte și să-l odihească în pace. Dora Cozorici.

 

* În aceste clipe grele suntem alături de mătușa noastră dragă, la despărțirea de mult iubitul ei soț, unchiul nostru

CRĂCIUN POP.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odinească în pace! Nepoata Corina cu familia și nepoata Carmen cu familia.

 

* Cu lacrimi în ochi și inimile îndurerate ne despărțim de soțul și tatăl nostru drag,

prof. univ. pictor IOAN AUREL MUREȘAN

în vârstă de 67 de ani. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Înmormântarea va avea loc luni, 25 martie, ora 14.00 de la Capela Orășenească. Nu te vom uita niciodată. Soția Maria, fiii Paul și Teofil.

 

* Cu sufletele cernite de durere ne despărțim de cumnatul nostru drag,

IOAN AUREL MUREȘAN.

Suntem cu sufletul alături de voi Maria, Paul și Teofil și ne rugăm bunului Dumnezeu să vă mângâie. Dumnezeu să-l ierte. Cumnații Toni și Rodica împreună cu copiii.

 

* În aceste clipe grele, suntem alături de fratele, Vasile Pop și copiii, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a soției și mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii! Sabina și Andrei Pop.

 

* Suntem alături de unchiul nostru, Vasile Pop și verișorii, în aceste clipe grele de durere pricinuite de trecerea în neființă a soției și mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Dana, Andreea și Claudiu Pop.

 

* În aceste clipe grele, suntem alături de unchiul nostru, Vasile Pop și verișorii, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a soției și mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Dina, Ana și Ovidiu Pop.

 

 

* Despărțirea de cei dragi este foarte grea. Iubita noastră soră și mătușă, cu sufletele cernite de durere ne despărțim pe acest pământ de tine, cea pe care am iubit-o și o vom păstra vie în sufletele noastre

MARIA POP.

Suntem alături de cumnatul și unchiul nostru Vasile și de dragii noștri nepoți și verișori împreună cu familiile lor. Dumnezeu să-ți dea iertare și odihnă veșnică. Fratele Lugoși Gheorghe, nepoatele Geta cu Florin, Georgia, Robi și Ecaterina, Simona cu Dan, Denisa și Dylan. (4822)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de verișorul nostru drag,

FLORIAN SIMUȚ

din Hotar. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa în liniște și pace, familiei îndoliate toată compasiunea noastră. Fam. Filip Dumitru Maria și Lorena. (4823)

 

* Suntem alături de verișorii noștri dragi, Lucian și Lenuța Pop la decesul mamei și soacrei dragi. Sincere condoleanțe familiei. Din partea familiilor Mera, Ionescu și Halasz. (4824)

 

* Cu sufletul zdrobit de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, soacre și bunici,

ANA LEUCE

în vârstă de 80 ani. Înmormântarea va avea loc în loc. Băile Felix, sâmbătă 23 martie, ora 13.00. Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.

 

 

COMEMORARI

 

* Se împlinesc 7 ani de lacrimi și durere de când cei mai dragi părinți și bunici

FLOARE BONȚA 

și 

ALEXANDRU BONȚA,  

au trecut la cele veșnice. Vom păstra veșnic în amintire clipele frumoase petrecute împreună, rugându-ne la bunul Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în Împărăția Sa. Nu vă vom uita niciodată. Fiul Sandu, nora Simona și nepoții dragi Bogdan și Alexandru Bonța. (4816)

 

* Cu nemărginită durere în suflete anunțăm că se împlinesc 6 luni de când iubitul nostru soț, tată și bunic,

EMIL BACIU

a plecat la cele veșnice, lăsând un gol imens în inimile noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Nu te vom uita niciodată. Familia îndurerată. (4814)

 

* Duminică, 24 martie, se împlinesc 3 ani de când cea care a fost mamă și soție,

SIMONA CONDURACHE

a plecat în lumea celor drepți. Vom păstra în gândurile noastre amintirea unui om grijului, vesel, de o bunătate nemărginită și de o noblețe sufletească deosebită. Ne-ai fost echilibru, liniște și sprijin, iar timpul petrecut cu tine rămâne cea mai de preț comoară. Dumnezeu să-ți ofere odihnă veșnică într-un loc luminos și frumos asemenea sufletului tău. Nu te vom uita niciodată! Daria și Daniel. (4819)