DECESE

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost colegul nostru

PETRU FĂRĂGĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul C.N. ”Em. Gojdu”. (4425)

 

* Cu nemărginită durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost

înv. ROZALIA HEILMANN,

născută Filimon, în Sfârnaș, de 89 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 23 iulie, ora 13.00, din Capela Hașaș. Îndurerați: nepotul Victoraș și ginerele Victor Pop Coman.

 

* Cu tristețe în suflete anunțăm oprirea clepsidrei vieții, la 83 de ani, a celei care a fost draga noastră

MARIA NASTA.

O vom însoți cu flori și lacrimi pe ultimul drum pământesc, azi, 22 iulie, ora 13.00, de la Capela Frențiu. Bunul Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Sa! Sora Gabriela, nepoții Florin, Valer, Eugen și Dorin, alături de familiile lor. (4427)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu amintiri frumoase și etern omagiu comemorăm 23 de ani de la plecarea în eternitate a soțului și părintelui drag

prof. GAVRIL BOTA,

din Abram. Familia Bota. (4406) 

 

* Azi se împlinesc 5 ani presărați cu amintiri dragi, multe lacrimi și durere în sufletele noastre și un dor nestins. Deși a trecut un timp păstram vie amintirea unui suflet plin de dragoste și bunătate, a celui care a fost iubitul nostru soț și părinte,

dr. STELIAN MARINEL STANCE,

care s-a înălțat la cer mai aproape de Dumnezeu. Timpul nu va putea șterge din inimile noastre chipul lui drag și blând, iubirea și dăruirea cu care ne-a înconjurat, pentru că va rămâne mereu o parte luminoasă a sufletului nostru. Soția Monica și fiica Karina. (4429)