DECESE

 

* ”Dumnezeu să-i ierte și să-i vegheze în Împărăția Sa!”.

OVIDIU ȚINCA,

ALADAR MOLDA,

ILDIKO BALOGH,

ILEANA LAZAR,

IOSIF SALLAY.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la unicul nostru drag tată, socru, bunic,

OVIDIU ȚINCA,

de 79 ani, din Oradea. Dumenezeu să-i așeze sufletul de-a dreapta Sa. Slujba de înmormântare are loc azi, 22 ianuarie 2020, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Fiii Dan și Vlad, nora Camelia, nepoții Dania, Anabela, Sebastian. Odihnă veșnică!

 

* Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea se desparte de primul ei decan

profesorul universitar OVIDIU ȚINCA,

trecut la cele veșnice în mod neașteptat. Profesorul

OVIDIU ȚINCA

a avut o contribuție decisivă la reluarea învățământului superior juridic și înființarea Facultății de Drept, din Oradea. Personalitate puternică, a modelat colectivul și evoluția facultății și va rămâne în memoria noastră ca o parte a istoriei Dreptului orădean, și nu numai. Contribuțiile sale științifice în domeniul Dreptului European și al Dreptului Muncii vor rămâne referințe ale juriștilor din România. Acum, la despărțire, aducem mulțumiri pentru tot ceea ce a realizat pentru facultatea noastră și ne angajăm că vom continua și dezvolta ceea ce domnia sa a început. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Colectivul Facultății de Drept – Universitatea din Oradea. (2151)

 

* O veste tristă a rupt ziua de luni. Decanul și profesorul

OVIDIU ȚINCA

a fost una dintre persoanele care mi-am marcat cel mai mult atât pregătirea ca student, cât și începuturile carierei didactice. Sunt dator să mulțumesc pentru lucrurile bune preluate de la domnia sa și să le duc pe mai departe. A fost un om cu o personalitate puternică, covârșitoare uneori. Prin contribuția esențială la înființarea și dezvoltarea Facultății de Drept din Oradea, prin contribuțiile științifice din domeniul Dreptului Muncii și al Dreptului European va rămâne partea a istoriei Dreptului nostru. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Cristian Dumitru Miheș. (2152)

 

* Vestea surprinzătoare despre trecerea la cele veșnice a fostului nostru camarad și comandant,

col. (rtg.) OVIDIU ȚINCA

ne-a întristat profund. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Transmitem sincerele noastre condoleanțe familiei! Membrii A.C.M.R.R.-S.R.I. Sucursala Bihor. (2153)

 

* Suntem alături de colegul nostru, dr. Ținca Dan, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a tatălui său. Sincere condoleanțe! Colectivul de chirurgi pediatri, Spitalul Municipal. (2154)

 

* Suntem alături de dr. Ținca Dan, în aceste momente grele cauzate de trecerea la cele veșnice a tatălui său. Sincere condoleanțe! Colectivul Secției Chirurgie Pediatrică Spitalul Municipal. (2155)

 

* Gânduri de alinare se îndreaptă către familia îndurerată de plecarea dintre noi la cele veșnice a celui care a fost

OVIDIU ȚINCA.

Suntem alături de familia îndurerată, iar bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul printre aleșii Săi, să-i dăruiască pace și liniște în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Tulvan Ioan și familia. (2156)

 

* În aceste momente grele, pline de lacrimi în suflete, suntem alături de familia îndoliată, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celui care a fost

OVIDIU ȚINCA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și somn lin în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe familiei îndurerate din partea col. (rez.) Ioan Popovici și familia. (2157)

 

* Un gând de alinare și mângâiere distinsei familii Ținca, în aceste momente de grea cumpănă, când se desparte de cel care a fost

prof. univ. dr. OVIDIU ȚINCA,

un cadru universitar de excepție, un profesionist desăvârșit, un simbol al mediului academic juridic. Exprimăm alese sentimente de compasiune și sincere condoleanțe familiei greu încercate. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fam. prof. univ. dr. ing. Mișu-Jan Manolescu și prof. univ. dr. Adriana Manolescu. (2159)

 

* Regretăm plecarea dintre noi pe drumul fără întoarcere a fostului nostru coleg

OVIDIU ȚINCA,

rugându-L pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în liniște și pace. Familiei îndoliate toată compasiunea noastră cu sincere condoleanțe. Foștii colegi de la Liceul ”Emanoil Gojdu”, promoția 1957. (2158)

 

* Suntem alături de finul nostru, Câmpan Gheorghe, la despărțirea de iubita lor mamă

ELENA CÂMPAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei îndurerate sincere condoleanțe. Familia, primar Purge Ioan și Voichița.

 

* Suntem alături de colega noastră, Elisabeta Blaga, în marea durere pricinuită de moartea tatălui drag. Colegii de la Oficiul Județean de Poștă Bihor. (2150)

 

* Împărtăşim durerea profundă a colegei noastre Blaga Elisabeta, acum când se desparte de tatăl ei drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Oficiului Poştal nr. 1 Oradea.

 

* După o grea suferință fizică și o lungă suferință sufletească,

IOAN HERȚA

și-a găsit liniștea alături de cele mai dragi ființe, soția și fiica,

ANUȚA

și

DANIELA-SPERANȚA.

Înmormântarea va avea loc joi, 23 ianuarie, ora 11.00, din Capela Hașaș. Nepotuol îndurerat, Ionel Herța, vă așteaptă să-l conducem pe ultimul drum.

 

* Suntem alături de colegul nostru Vasile Vișoiu, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag

ION VIȘOIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la Departamentul Vânzări, Plastor S.A.

 

* Un suflet drag s-a înălțat la ceruri. Durerea este nemărginită, cuvintele sunt de prisos, scumpa noastră bunică,

ANA CUCERZEAN.

Te vom păstra veșnic în inimile noastre! Stâlpul are loc azi, 22 ianuarie, ora 17.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc joi, 23 ianuarie, la ora 14.00, din Capela Hașaș. Nepotul Adrian, Mihaela și Nelu.

 

* Cu multă durere în suflete ne luăm rămas bun de la draga noastră bunică,

ANA CUCERZEAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Nepotul Cosmin, Ioana, Alesia și nora Maria.

 

* Nimic nu poate aduce mai multă durere, lacrimi și un gol imens în inima mea, decât pierderea scumpei mele surori,

ANA CUCERZEAN,

în vârstă de 88 ani. Chipul tău blând și sufletul tău mare va rămâne viu pentru totdeauna în inima mea. Nu te voi uita niciodată! Sora ta, Vese Veronica.

 

* Cu lacrimi în ochi și inimile împietrite de durere ne despărțim de iubita noastră mătușă,

ANA CUCERZEAN,

în vârstă de 88 ani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nepoata Viorica cu familia, din Telechiu.