DECESE

 

* Copleșiți de durere,anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre soții,mama și bunică,

FLOAREA POPA,

 de 69 de ani.Te-ai stins puțin câte puțin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi.Te-am iubit prea mult și te-am pierdut, azi nu mai ești unde erai, dar vei fi mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște. Înmormântarea are loc azi, 21 septembrie, în localitatea Felcheriu, nr. 79, ora 13.00. Familia îndurerată.

 

* Este dureros să pierzi ființa dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea ta, dar moartea a fost mai puternică și a smuls-o dintre noi. Te vom păstra în inimile noastre tot restul vieții, mama noastră dragă,

FLOAREA POPA.

Dumnezeu să te ierte și să-ți primească sufletul în gradina Lui. Fiica Monica, ginerele Neluțu și nepotul Alex.

 

* Un suflet mare și blând s-a retras într-o lume mai bună, lăsând în urmă lacrimi amare și un dor nestins. Dumnezeu să te așeze la dreapta sa, mama noastră dragă

FLOAREA POPA.

Fiica Melania, ginerele Dan, nepoții Lavinia și Andrei.

 

* Un gând și o lacrimă de durere la despărțirea de buna și draga mea soție,

FLOAREA POPA.

Dumnezeu să te odihnească în pace. Soțul Dumitru.

 

* Un gând de mângâiere și alinare prietenei noastre Monica și familiei, la despărțirea de draga mamă,

FLOAREA POPA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei greu încercate multă putere să treacă peste această grea pierdere. Familia Dorin și Rheea Lucaciu.

 

* Suntem alături de prietena noastră Monica și familia ei, în aceste momente triste când se desparte de mama ei dragă

FLOAREA POPA.

Dumnezeu s-o așeze de-a dreapta Lui, iar familiei să-i dea alinare sufletească. Sincere condoleanțe. Familia Marcel și Mihaela Meșter.

 

* Împărtășim durerea vărului nostru Dumitru Popa cu familia, la despărțirea de soția, mama și bunica

FLORICA POPA,

din Felcheriu. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Verișoara Anuța cu soțul Mihai și copiii Lucian și Horea Chindlea cu familiile. (5197)

 

 

* Suntem alături de colega noastră Cărbunar Florica în aceste momente grele pricinuite de decesul părinților dragi. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Colectivul Secției Medicină Internă – Spitalul Municipal Oradea.

 

* Îi urăm drum lin printre stele soțului, tatălui și bunicului mult iubit,

OCTAVIAN CHIRODEA.

Înmormăntarea va avea loc în satul natal Ortiteag, marți 22 septembrie ora 13.00. Dumnezeu să-l odihnească. Familia îndoliată.

 

  * Suntem alături de familia Bandici Gheorghe, Livia și Adina la trecerea în eternitate a tatălui, socrului și bunicului drag,

GHEORGHE BANDICI,

Din Vășad. Dumnezeu să-l odihnească și să-i răsplătească viața exemplară. Familiile Magheru Paul, Călin și Igna George.

 

* O ființă dragă nouă a luat calea spre cer, pentru a fi în Împărăția lui Dumnezeu. Cu inimile îndurerate ne-am despărțit pentru totdeauna de scumpa noastră mamă și bunică

ANA BOGDAN.

Veșnică recunoștință pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat. Drum lin iubită mamă. Fiicele Giulia și Alina, ginerii Radu și Adrian, nepoții Rafael, Riana și Patrick. (5186) 

 

* Cu multă durere în suflete anunțăm decesul fulgerător al iubitului nostru tată, socru și bunic

GHEORGHE BANDICI,

din Vășad, în vârstă de 90 de ani. Dragostea și bunătatea cu care ne-a înconjurat nu o să o uităm niciodată. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Fiica Ileana și fiul Ghiță cu familia. (5187) 

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cuscrul nostru drag

GHEORGHE BANDICI.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Familia Jurcuț Florian. (5188)

 

* Suntem alături de cumnatul nostru Ghiță Bandici, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Robert și Neli Gyorodi. (5189)

 

* O durere nemărginită ne-a cuprins acum, când a plecat dintre noi iubitul nostru frate și cumnat

GHEORGHE BANDICI.

Un gând de mângâiere și întreaga noastră compasiune nepoților noștri, Ghiță și Elena, cu familiile lor. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-i așeze sufletul său bun în Împărăția Sa. Familia Bandici Constantin și Maria. (5191)

 

* Suntem alături de familia Constantin și Maria Bandici, la plecarea spre cele veșnice a fratelui și cumnatului drag

GHEORGHE BANDICI,

din Vășad. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere. Fam. Sotoc Florin și Florica, Rădac Rareș, Raluca și Tudor.  

 

* Colectivul și conducerea Facultății de Protecția Mediului din Oradea sunt alături de prof. univ. dr. Bandici Gheorghe în aceste momente grele ca urmare a decesului tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească. Sincere condoleanțe. (5193)

 

* Suntem alături de prof. dr. ing. Bandici Gheorghe, la dureroasa despărțire de tatăl dânsului. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul departamentului Agricultură, Horticultură din cadrul Facultății de Protecția Mediului Oradea. (5194)

 

* Suntem alături de voi Ghiță, Livia și Adina, la trecerea la cele veșnice a tatălui, socrului și bunicului vostru drag

GHEORGHE BANDICI.

Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Sabău Pavel și Cosmin. (5201)

 

* Suntem alături de voi Ghiță, Ileana, Livia și Adina, acum când îl conduceți pe ultimul drum pe iubitul vostru tată, socru și bunic,

GHEORGHE BANDICI.

Dumnezeu să îl odihnească în pace, să îl ierte, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Fam. Venig Adrian. (5221)

 

* Un gând de alinare prietenilor noștri Rodica și Virgil Țigan, la despărțirea de tatăl și socrul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Gheorghe Sabău. (5177)

 

* Un ultim omagiu pentru vecinul nostru,

GHEORGHE IVAN.

Odihnească-se în pace! Familia Fetea Nicolae și Maria.

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la

GHEORGHE IVAN.

Drum lin şi gânduri de alinare familiei îndurerate. Familia Indrieş şi familia Ruff.

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost mamă și soacră,

FLORICA URSACHE,

în vârstă de 81 de ani. Bunul Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în Împărăția celor drepți! Fiul Cătălin și nora Luminița. (5185)

 

* Lacrimile care curg nu pot exprima durerea nemarginită la pierderea celei care a fost draga noastra soră, cumnată și mătușă

FLORICA URSACHE.

După o scurtă dar grea suferință inima ei a încetat să mai bată, la doar câteva zile de când cu aceeași durere în suflet ne-am despărțit de cumnatul și unchiul nostru

CORNELIU.

În balanţă, talerul cu cei peste 60 de ani de conviețuire, la bine și la greu a cântărit mai mult, decât dragostea pentru cei rămași îndurerați. Așa că ai ales să ne părăsești, ca să fiți împreună în lumea celor buni și drepți. Suntem alături de Cătălin și Luminița, care într-un timp atât de scurt au pierdut două ființe atât de dragi. Pentru sufletul tău mare, iubitor și generos, pentru dragostea necondiționată cu care ne-ai înconjurat îți vom păstra veșnica recunoștință. Te vom avea mereu în sufletul și rugăciunile noastre. Dumnezeu să îți odihnească sufletul în pace și liniște în Împărăția Lui! Sora Doina și cumnatul Mihai, nepoatele Ioana cu familia și Codruța cu familia.

 

* Un ultim și pios omagiu în amintirea fostei mele colege 

FLORICA URSACHE.

Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Sincere condoleanțe și gânduri de alinare fiului Cătălin și soției sale în aceste clipe grele. Tatiana Silaghi cu familia.

 

* Un ultim omagiu la trecerea în neființă a fostei noastre colege

FLORICA URSACHE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Suntem alături de tine Cătălin cu soția Luminița, și de sora Doina Nistor cu familia. Fostele colege de la Biroul Plan-I.C.R.A. Oradea: Vaida Ana, Lucaci Ana, Ene Mărioara, Mudura Ana, Pătroc Mioara și Bala Elisabeta. 

 

* Împărtășim durerea bunei noastre colege, Luminița Ursache și a soțului ei, Cătălin, la plecarea la cele veșnice a mamei lor dragi,

FLORICA URSACHE

Bunul Dumnezeu să o așeze în Împărăția Sa! Colectivul Serviciului de Informare Comunitară al Bibliotecii Județene “Gheorghe Șincai” Bihor. (5181)

 

* Ne exprimăm profunda compasiune și transmitem sincere condoleanțe familiei Ursache Cătălin și Luminița, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei lor dragi,

FLORICA URSACHE

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică în Împărăția Sa! Colectivul Bibliotecii Județene “Gheorghe Șincai” Bihor. (5182)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru Crina și Mănel Bercovici, la dureroasa despărțire de tatăl lor,

MANEA BERCOVICI.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândul celor drepți, în loc de odihnă, cu verdeață, de unde au dispărut toate necazurile. Colectivul clasei a XIII-a A reală seral, promoția 1977-1978 își exprimă toată recunoștința pentru bunătatea și dăruirea de care a dat dovadă ca și diriginte și profesor, în decursul a 5 ani de zile  de școală. (185)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a fratelui meu

GHEORGHE CHEREȘ,

în vârstă de 51 ani. Înmormântarea va avea loc luni, 21 septembrie, ora 11.00, din Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sora Elena cu familia. (5196)

 

* Cu mare durere ne despărțim de dragul nostru frate, 

GHEORGHE CHEREȘ.

Vei rămâne veșnic în amintirea noastră. Sora Mărioara cu familia. (5197)

 

* Suntem alături de cumnata noastră Lenuța, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a fratelui drag,

GHEORGHE CHEREȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Adriana, Bianca și Cristi Grava și Eva Chișu. (5192)

 

* După o lungă și nedreaptă suferință inima celei mai dragi soții, care mi-a iertat toate greșelile și mi-a dăruit dragostea necondiționată și trei copii, pe numele său

ILEANA NEGREANU (IȚA),

născută METZINGER, a încetat din viață la data de 18 septembrie 2020. Înmormântarea are loc azi, 21 septembrie, ora 15.00, de la Capela Orășenească. Îi voi păstra dragostea și recunoștința până la sfârșitul zilelor mele. Rămâi cu drag iubita mea! Soțul îndoliat, Tavi. Recunoștință celor care o vor păstra în amintire. (5215)

 

* A fost mama mea iubită! A fost bunica copiilor mei și străbunica nepoatei mele! Ne-a fost exemplu tuturor de dăruire și abnegație, și-a suportat chinul cu foarte multă demnitate. Am îngrijit-o cu toții, i-am susținut moralul și am încercat să-i înveselim zilele cât de mult am putut. Dar inima ei slăbită, în care ne-a cuprins cu multă dragoste pe toți, a încetat să mai bată. Iubita noastră

MICA-IȚA,

pentru copii, pe numele

ILEANA NEGREANU,

îți vom duce dorul și te vom purta de-a pururi în sufletul nostru. Odihnește-te în liniște și pace și să ne vechezi mereu! Fiica Liana, copiii Eric cu fiica Vanessa, fiica Bianca, cu soțul Norbi. (5216)

 

* Cuvintele nu pot exprima, iar timpul nu poate șterge durerea din sufletul meu. Ne-ai lăsat aici, îndurerați și triști, plini de dor, să ne revedem din nou. Te iubesc din suflet iubită

MICA-ILEANA NEGREANU

și am să-ți păstrez amintirea ta în inima și sufletul meu mereu. Îți mulțumesc că ai fost mama mea și îți promit că am să caut mereu să fiu un om bun cum ai fost tu. De acum, cea mai frumoasă stea ne veghează de sus. Rămas bun, iubita mea

ABABU!

Kiki Chirodea și familia, Laur, Lucas și Petra, din Toronto-Canada. (5217)

 

* Regrete au fost multe

Dar amintiri bune și mai multe.

Tu veghezi acum, ca o lumină albă

Noi plângem trist, la cea galbenă.

Lumânări sunt multe,

Lacrimi și mai multe.

Iar la final de zi,

Când totul se va limpezi

Rămâi în inimile noastre,

Până la o nouă îmbrățișare

În lumea celor drepți!

Adio

IȚA

noastră dragă! Nepoții Eric, Bianca și Vanessa. (5218)

 

* Suntem alături de verișorul nostru Tavi Negreanu și familia lui, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soției, mamei și bunicii lor

ILEANA NEGREANU (IȚA).

Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace. Din partea familiei Vasile Frater, Olimpiu și Călin cu familiile. (5202)

 

* Suntem alături de bunul nostru prieten Tavi Negreanu, la dureroasa despărțire de iubita lui soție. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. Aurora și Ovidiu Tărău și Adriana Lipoveanu. (5203)

 

* Sunt încredințată că ai simțit sărutul dat ochilor tăi dragi de sub pleoapele încremenite ce au vegheat la împlinirea noastră și care încă mai strângeau o lacrimă de recunoștință la auzul vocii mele. Mă rog bunului Dumnezeu acum când mă părăsești mult iubitul meu soț

IOAN MATEAȘ

să te așeze la loc de odihnă, zbuciumul din suflet să se aline, iar la vremea rânduită să mă alătur din nou, în veșnicie, ție soțul meu iubit. Dragostea și recunoștința din sufletul meu împovărat și pustiit vor fi făclie aprinsă în drumul spre regăsirea noastră. Lacrimi fierbinți vor curăța calea îngerilor care te vor însoți mereu. Mai cheamă-mă odată ”tati-tati” și pune-ți mâna ta în mâna mea. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și să te ierte. Înmormântarea va avea loc marți, 22 septembrie 2020, Cimitirul Rulikowski. Soția Olimpia în veci nemângâiată. (5204)

 

* Împărtășesc durerea surorii mele Olimpia Mateaș la despărțirea de mult iubitul ei soț

IOAN MATEAȘ.

Grea e crucea ce ți-e dat s-o porți. Știu. Eu și copiii mei cu familiile lor îți vom fi mereu alături. Dumnezeu să-l odihnească. Văduva Lucia Kalpazidis, sora din Grecia. (5205)

 

* Cu tristețe în suflete ne luăm ADIO de la iubitul nostru naș

IOAN MATEAȘ

și suntem alături de nașa noastră Olimpia Mateaș când se desparte de iubitul soț. Sincere condoleanțe. Familia Liviu Ursuț. (5208)

 

* Sincere regrete în aceste clipe de durere încercate de mătușa noastră Olimpia, la trista despărțire de dragul ei soț

IOAN MATEAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Marc Ovidiu, Valeria și Nicușor. (5209)

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru tine draga noastră soră și cumnată Olimpia, acum când te desparți de soțul tău iubit,

IOAN MATEAȘ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Marc Nicolae și Doina. (5210)

 

* Suntem alături de mult iubita noastră mătușă Olimpia Mateaș, la marea durere pricinuită de moartea celui care i-a fost soț

IOAN MATEAȘ.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Nepoții Nicu, Mirela și Vlad. (5212)

 

* Suntem alături de scumpa și iubita noastră mătușă, Olimpia Mateaș, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă, după o lungă și grea suferință, a soțului ei drag

IOAN MATEAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoții Olimpiu, Florentina și Carmen. (5213)

 

* O rugăciune de iertare înălțăm la cer acum când ne-ai părăsit, după o lungă și grea suferință, dragul meu fin

IOAN MATEAȘ.

Fina mea, voi fi mereu alături de tine. Dumnezeu să-l ierte. Văduva Melania Graur. (5222)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la

IOAN MATEAȘ,

frate și cumnat drag, un om minunat căruia îi vom simți lipsa. Odihnească-se în pace. Maria și Gheorghe Pop. (5223)

 

* Dragul nostru unchi

IOAN MATEAȘ,

ne luăm rămas bun de la tine mult prea devreme. Nu există cuvinte potrivite care să exprime profunzimea durerii pe care o simțim. Pentru noi ai fost întotdeauna mai mult decât un unchi toată viața. Ne-ai înconjurat cu o infinită și necondiționată dragoste pentru care cuvintele de mulțumire sunt neputincioase. Te vom purta mereu în sufletele și rugăciunile noastre. Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul în pace și liniște. Nepoatele Olimpia Ban, Nadia Pop și Corina Buz. (5224)

 

* Cu sufletele pline de durere suntem alături de prietena și colega noastră Mihaela și soțul ei Marius în aceste momente cumplite când minunea vieții lor,

EDUARD ARDELEAN

a căpătat aripi și a plecat la ceruri, lăsând un gol imens în sufletele lor. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu voi în aceste momente. Zbor lin înger scump! Colectivul Ela Salon.

 

* Împărtășesc imensa durere a nepotului meu Marius și a soției lui Mihaela, la despărțirea de fiul lor iubit și adorat,

EDUARD-MIHAI ARDELEAN.

Dumnezeu să vă dea putere și credință, iar pe micuțul

EDI

să îl așeze în Împărăția Sa Cerească! Unchiul Petru Rotar. (5198)

 

* Nu există cuvinte de alinare ce pot fi rostite acum, când verișorii noștri, Marius și Mihaela, își conduc pe drumul vieții veșnice unicul și dragul lor fiu,

EDUARD-MIHAI ARDELEAN.

Transmitem sincere condoleanțe întregii familii îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească  în pace, în ceata îngerilor! Verișorul Sorin Rotar cu soția Agathe și fiicele Ecaterina și Andrada și verișoara Doina Rusneac cu soțul Horea. (5199)

 

* Suntem alături de Mihaela și Marius Ardelean în aceste momente de grea încercare, când se despart de fiul lor drag

EDUARD.

Dumnezeu să vă aline suferința, să vă dea puterea de a trece peste această teribilă încercare. Sincere condoleanțe și bunicilor Florica și Aurel Moga. Dumnezeu să-l odihneacă în pace. Fam. Bara Dorin. (5206)

 

* Un sincer gând de alinare pentru prietenii noștri, Mihaela și Marius Ardelean, la marea durere pricinuită de pierderea fiului drag

EDUARD.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Bara Felix. (5207)

 

* Plângeți alături de cei ce plâng... Vom plânge veșnic alături de finii noștri, Mihaela și Marius. Gânduri de alinare acum, când se despart de fiul lor iubit

EDUARD-MIHAI.

Dormi în pace, suflet drag. Nașii. (5211)

 

* Îngerii să vegheze drumul tău către stele dragă

EDI ARDELEAN.

Golul lăsat în urmă nu îl va umple nimeni și nimic niciodată. Ai suferit, ai luptat dar totuși ai plecat. Lupta inegală dintre suferință și speranță s-a sfârșit. Muți de durere ne luăm rămas bun de la tine, copil drag, și rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți mângâie părinții, familia și pe cei apropiați, să îi întărească și să le vindece sufletele zdrobite de durere. Nu te vom uita niciodată, copil gingaș. Singurul loc de unde nu te poate lua nimeni este din inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace și îngerii să te poarte pe brațe. Sincere condoleanțe. Familiile Mihai, Mircea și Viorica Rotar. (5214)

 

* Suntem alături de colega noastră, Morar Adela, în aceste momente de profundă tristețe și suferință pricinuite de trecerea prematură în neființă a scumpei sale mame,

MARIA CIOBAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegii din cadrul ANAF- DRAF 6 Oradea.

 

* Un suflet bun a plecat spre veșnicie

MARIA CIOBANU.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în loc liniștit, iar pe cei dragi să-i mângâie. Nu te vom uita niciodată! Adriana Hollo și Maria Sidea. (5220)

 

* Împărtășesc imensa durere a distinsei familii Ciobanu Petrică, prin trecerea în eternitate a iubitei sale soții și mamă deosebită

MARIA CIOBANU,

vecina noastră mult stimată, trecută fulgerător în lumea unde nu este durere. Fie-i somnul lin și țărâna ușoară, iar familiei mângâiere. Văd. Elly Gavriș. (5219)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice, după o lungă și grea suferință a celei care a fost

MONICA IGNAT.

Înmormântarea are loc azi, 21 septembrie 2020, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Nu te vom uita niciodată. Familia Dejeu.

 

* Profesorii cu daruire pentru meseria lor și care ne devin mentori în procesul dezvoltării intelectuale încă de când suntem în clasele primare vor rămâne în inimile noastre. Astfel a fost și doamna profesoară

MONICA IGNAT,

devotată și cu mult drag să te învețe tainele limbii engleze. Dumnezeu să o odihnească în pace! Andreea Boldica.    

 

* Copleșiți de durere, ne luăm rămas bun acum, la trecerea în eternitate a iubitei și neprețuitei noastre mame, soacre și bunici

văduva LUCREȚIA ERDELI,

de 80 ani, născută în Sânnicolau Român. Înmormântarea are loc azi, 21 septembrie, ora 12.00, din Capela Hașaș. Nu vom înceta să îți cinstim memoria nici o clipă, rămânând un model demn de urmat pentru toată familia. Rugăciunile noastre să îți călăuzească drumul spre vecie! Fiica Ica, ginerele Doru și nepotul Răzvan.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, soacre și bunici

văduva LUCREȚIA ERDELI,

de 80 ani. Ceasul despărțirii lasă un gol imens în sufletele noastre, rămân amintirile dragi pe care le vom păstra cu sfințenie în inimi, iar chipul ei drag nu îl vom uita niciodată. Drum lin către îngeri, suflet drag! Fiica Lenuța, ginerele Nicu, nepoata Nicoleta. 

 

* Suntem cu tot sufletul alături de prietenii noștri dragi, Lenu, Nicu și Nicoleta Vidican, la despărțirea de iubita și neprețuita lor

LUCREȚIA ERDELI,

în drumul ei spre eternitate. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Neli și Loredana. 

 

COMEMORĂRI

 

* S-au împlinit 15 ani de când fulgerător ne-a părăsit dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

GHIȚĂ BEI,

la numai 57 de ani, a cărui amintire o păstrăm vie în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihna binemeritată. Soția Silvia cu fiul Sebi, nora Claudia, nepoții Rareș și Răzvan. (5200) 

 

* Tristețea sufletelor noastre este aceeași ca și în urmă cu 5 ani, când moartea nemiloasă a răpit-o dintre noi pe buna noastră soție și mamă,

VALERIA CODĂU.

Familia, în veci nemângâiată. (5176)