DECESE

 

* În ziua Înainteprăznuirii Intrării în Biserică a Maicii Domnului şi a Cuviosului Grigorie Decapolitul, aflăm cu adâncă întristare că ne-a părăsit cumnatul nostru,

Dr.v. IOAN ISOC.

În tristeţea noastră, nădăjduim că, după multe trude şi osteneli, împreună cu Sf. Grigorie şi cu cetele îngereşti, va privi şi el la lumina cea preadulce a Preasfintei Treimi, după ce sufletul său va intra în Ceruri odată cu Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, când trupul său învins de boala nemiloasă care ne îngrozeşte pe toţi va coborî în mormânt. Odihneşte-te în pace (Requiescas in pace), dragul nostru! Cumnatul Teodor Rif cu familia.

 

 * Suntem alături de colegul nostru Bogdan Scholler la trecerea în neființă a mult iubitului tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Întreaga echipă a restaurantului Rivo.

 

* Tata,

ION CÂRLOGEA,

a plecat spre o lume mai bună. Nu găsim cuvinte să spunem cât ne doare. Ne consolăm cu ideea că va fi aproape de mama și vor putea să-și zâmbească din nou, fără urmă de durere sau păreri de rău. Înmormântarea va avea loc miercuri, 25 noiembrie, ora 11.00, din Capela Hașaș. Familia îndurerată. (6212)

 

* Suntem alături de colega noastră, Haragoș Marioara, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea. (6214)

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la

SILVIA BUIBAȘ,

cea care a fost mamă, bunică, soră și cumnată. Mulțumim celor care ne-au fost alături. Înmormântarea are loc azi, 21 noiembrie, ora 14.00, din Capela Hașaș. Dumnezeu să-i vegheze odihna veșnică! Fiicele Claudia și Alina, ginerele Cristian, nepoții Patrick și Carolina, fratele Ghitea George și Morena. (6216)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Morar Cristian, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei soacre. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea. (6215)

 

* Suntem alături de nenea Vasile, Dana, Danu și Rodica, la marea durere pricinuită de dispariția de cea care le-a fost soție, mamă, bunică și străbunică

MARIA HODIȘAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Dana, Gigi și Anda Coman. (6217)