DECESE

 

* „Cine iubește pe Dumnezeu și dorește să-L vadă acela suportă cu răbdare viața aceasta și moare bucuros”, zice Sf. Augustin.

ILEANA LUCACHE,

ELISAVETA BÂRLĂU,

IRINA DEJEU,

GYULA DIOS,

ECATARINA VARGA.

 Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de cea care ne-a fost soție, mamă și soacră,

ELISAVETA BÂRLĂU.

Înmormântarea va avea loc vineri, 22 noiembrie, ora 13.00, în localitatea Picleu, jud. Bihor. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace! Soțul Gheorghe, fiica Maria și ginerele Grațian-Ioan. (1204)

 

* Ceasul despărțirii a sosit lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, bunica mea dragă,

ELISAVETA BÂRLĂU.

Înmormântarea va avea loc vineri, 22 noiembrie, ora 13.00, în localitatea Picleu, jud. Bihor. Vei rămâne mereu în sufletul meu! Nepoata Camelia. (1205)

 

* Suntem alături de colega noastră, Camelia, la durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunicii dragi,

ELISAVETA BÂRLĂU.

Sincere condoleanțe! Colectivul Stării Civile Oradea. (1206)

 

* Ne despărțim cu durere în suflet de sora, cumnata și mătușa noastră,

ELISAVETA BÂRLĂU.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fratele Ioan Hava cu familia, din Oradea. (1185)

 

* Cu tristețe și durere în suflet ne despărțim de sora, cumnata și mătușa noastră

ELISAVETA BÂRLĂU,

născută HAVA, care a plecat spre Împărăția Cerurilor, după o lungă și grea suferință. Îți mulțumim,

ETI

dragă, pentru tot, ai fost pentru noi ca o adevărată mamă și bunică. Îți vom păstra vie amintirea ta tot restul vieții. Dumnezeu să-ți mângâie sufletul și să te primească în Împărăția Lui! Sora Aurica Gog, Ionel și nepoata Claudia Nicorici cu soțul Voicu și strănepoatele Maria și Iulia. (1186)

 

* Suntem alături de verișoarele noastre, Doina și Mărioara, acum când se despart de iubitul lor tată,

TRAIAN FUCIU.

Condoleanțe întregii familii. Fam. Ionel Gârba. (1189)

 

* Suntem alături de colega noastră, Mihaiela Volgyesi, în aceste momente grele în care mama ei dragă s-a stins din viață. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Băncii Transilvania Sucursala Oradea. (1203)

 

* Magistrul oferă o parte din sufletul său discipolilor. Transmitem gânduri de mângâiere familiei dr. Sanda Comănescu, la trecerea în eternitate a mamei dragi,

profesor AURORA COMĂNESCU,

magistrul nostru în ştiinţa pedagogică. A educat generaţii de învăţători la Liceul Pedagogic “Iosif Vulcan “Oradea, dar mai ales, a format caractere şi intelectuali de înaltă calitate. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. Vasile Cozma şi familia Ionel Papuc, Cluj-Napoca.

 

* Un ultim omagiu doamnei profesoare

AURORA COMĂNESCU

și un gând de alinare pentru tine, Sanda. Dumnezeu să-i dea odihnă și liniște veșnică. Monica Sabău. (1194)

 

* Suntem alături de colega noastră dr. Alexandra Comănescu în marea durere pricinuită de pierderea mamei. Colectivul Secției de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea. (1195)

 

* În aceste momente de adâncă tristețe, gânduri de alinare se îndreaptă către tine Sanda. Aducem un ultim omagiu celei care a fost

profesor AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Corina, Ovidiu și Alexandra Neamțu. (1199)

 

* Suntem alături de tine, Sanda, în aceste momente grele pricnuite de despărțirea de mama ta,

profesor AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Anca și Florin Blaga. (1200)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă, soacră și bunică,

IRINA DEJEU,

în vârstă de 86 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 22 noiembrie, ora 13.00, în Lugașu de Jos. Dormi în pace, suflet bun! Fiii Ioan și George cu familiile.

 

* Suntem alături de colega noastră, Dejeu Valeria, în aceste clipe grele pricinuite de decesul soacrei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colegii din Departamentul Economic și Administrativ al Curții de Apel Oradea. (1196)

 

* Cu adâncă durere în inimă și nespusă tristețe ne despărțim de mama, soacra și bunica,

ECATERINA VARGA.

Înmormântarea va avea loc vineri, 22 noiembrie, ora 15.00, la Cimitirrul Rulikowski, din Capela Orășenească. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiul și familia.

 

* Un pios omagiu celei care a fost distinsa profesoară

AURORA COMĂNESCU,

dascăl desăvârșit, om cu solide principii de viață, adevăr și echitate, care și-a pus amprenta asupra generațiilor de elevi, de dascăli, care va rămâne în inimile tuturor ca o lumină călăuzitoare în frumoasa profesiune de dascăl. Suntem alături de fiica Sanda în durerea pierderii irecuperabile. Doina și Iosif Tocoian. (2567)

 

* Cu durere în suflet, anunțăm trecerea în eternitate a celei care a fost scumpa noastră mamă, bunică, străbunică, soră, cumnată, mătușă,

SILVIA PETRILA,

în vârstă de 82 ani. Ceremonia de înmormântare are loc azi, 21 noiembrie, ora 12.00, Capela Hașaș. Dumnezeu s-o odihnească și să-i dea liniște sufletească. Copiii: Mihaiela și Stelian, cu familiile, frații și surorile, cu familiile. (2568)

 

* A plecat spre veșnicie buna și draga mea prietenă de o viață,

SILVIA PETRILA.

Sunt alături de voi, Mihaiela și Stelian, cu familiile voastre, în aceste clipe triste și dureroase când vă despărțiți de draga, buna și iubita voastră mamă, bunică și străbunică. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Viorica Toduța. (2569)

 

COMEMORĂRI

 

* Amintiri dragi, împletite cu durere, tristețe, lacrimi și dor nestins la împlinirea a patru ani de când nu mai ești printre noi, dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

IOAN MODOG.

Te vom păstra în sufletele noastre, în gânduri și în amintiri tot restul vieții. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Aurica, fiica Liana, ginerele Ovidiu și nepoata Ioana Fabiola.

 

* Astăzi se împlinesc 35 de ani de când a plecat dintre noi, pentru totdeauna, cel care a fost cel mai iubit soț, tată, socru și bunic,

GHEORGHE TIRPE,

din Brusturi. Chipul lui drag și blând va rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Ecaterina, fiul Ghiță cu familia și fiica Nicoleta cu familia. (1192)

 

* Nu va curge pe Barcău niciodată atâta apă să poată lua cu ea (cum n-a putut de 24 de ani) amintirea voastră dragă. Odihniți-vă în pace, vă iubim și vă ducem dorul dragii noștri părinți,

IOAN

și

ANA PAL,

din Sfârnaș. Gavril, Florin, Viorica, Florica, Stela și Ioan Pal. (1187)       

 

* Azi, 21 noiembrie 2019, se împlinesc 17 ani de tristețe și durere, fiindu-i curmat firul vieții într-un tragic accident, la 34 ani, dragei noastre

DANIELA BORODAN.

Pentru iubirea ce-ți purtăm veșnică neuitare. Bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul în Împărăția Cerului. Părinții Aurel și Silvia Buta, fiul Sebastian cu soția Julia, sora Bianca, cu familia. (1188) 

 

* Se împlinesc 14 ani, respectiv 5 ani de tristețe, lacrimi și dor nestins de la trecerea la cele veșnice a dragilor mei,

soț, prof. VASILE BIBARȚ,

fiu, DAN-IOAN BIBARȚ.

Bunul Dumnezeu să-i aibă în paza Sa și să le dăruiască pace și odihnă veșnică. Mult îndurerată, soția, mama, Ana. (1202)

 

* Mereu prezent în gândurile noastre, păstrăm amintirea vie a celui care a fost iubitul nostru soț și tată,

DAN-IOAN BIBARȚ,

la împlinirea a 5 ani de la plecarea la cele veșnice. Un gând pios de aducere aminte și pentru socrul și bunicul nostru,

prof. VASILE BIBARȚ,

la 14 ani de când l-am condus pe ultimul drum. Familia: Anca, Ioana, Sanda și Vlad Bibarț. (1201)

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea ce adâncește dorul și durerea din sufletele noastre, acum la împlinirea a 21 ani, 15 ani și respectiv 10 luni de când ne-au părăsit părinții,

ELENA MIHEȘ,

GHEORGHE MIHEȘ

 și soțul

NECULAI ȘTEFĂNESCU.

Dumnezeu să vă odihnească în pace și liniște și să vă așeze sufletele unde cei buni se odihnesc. Recunoștință celor care le vor dărui o clipă de aducere aminte. Familiile Ștefănescu Aurora, Săftoiu Maria și Țoc Elena. (1198)