DECESE

* ”Trebuie ca ființa aceasta stricăcioasă să se îmbrace în memurire și ființa aceasta muritoare, să se îmbrace în nemurire”. (Cor 15,53)

MARIA TOTH,

DUMITRU BARA,

ȘTEFAN BRONZ,

PAVEL NICA.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* În aceste momente dureroase suntem alături de nora noastră Larisa și familia ei, la pierderea bunicii și mamei dragi. Sincere condoleanțe. Fam. Berghian Dan și Nicoleta. (1176)

 

* Suntem alături de întreaga familie îndoliată în aceste momente de cumpănă pricinuite de trecerea în neființă a celui care a fost colegul nostru

EUGEN PETRUȘAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Sector Canal S.C. Compania de Apă. (1168)

 

* Ne despărțim cu durere în suflet de buna noastră colegă

VALI BRĂNESCU.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. A fost o colegă foarte bună și amabilă. Îi vom păstra în sufletele noastre o veșnică amintire. Colectivul Pavilionului V Psihiatrie Oradea. (1176)

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum familiei îndoliate, la despărțirea de colega noastră

dr. LUCIA PETRUGAN,

medic specialist medicină de familie. Dumnezeu să o odihnească în pace. Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor. (1179)

 

* În aceste momente grele suntem alături de familia îndurerată a celei care le-a fost mamă, soacră și bunică

dr. LUCIA PETRUGAN,

din Vașcău, plecată prea devreme la cele veșnice. Dumnezeu să o ierte și să-i de-a odihnă veșnică. Drum lin spre cer. Înmormântarea va avea loc azi, 20 noiembrie, ora 13.00, la Biserica Ortodoxă din orașul Vașcău. Același grup – Mariana, Rodica, Leana, Monica, Ioana, Victoria – de prietene care a prețuit-o ca om și ca un profesionist de excepție în lumea medicală.

 

* O ființă dragă nouă a luat calea spre cer. Îndoliați în suflet și plini de durere, ne despărțim pentru totdeauna de scumpul nostru soț, tată, bunic și socru

VASILE ȘTEF.

Dormi în pace, suflet blând. Nu te vom uita niciodată. Înmormântarea va avea loc în data de 21 noiembrie 2019, ora 14.00, la Cimitirul Municipal, de la Capela Hașaș. Familia îndoliată. (1181)