DECESE

 

* Un suflet bun, o inimă darnică şi plină de iubire ne-a părăsit duminică, când scumpa noastră soacră, bunică şi străbunică,

CRISTINA BALINT,

de 90 ani, şi-a dat ultima suflare. Lacrimile noastre vor păstra curat drumul amintirilor, iar florile ce le vom aşeza pe mormântul tău vor aminti veşnic de bunătatea sufletului tău. Drum bun spre stele, alătură-te scumpului tău fiu,

COSTEL BALINT,

în Împărăţia Cerului spre odihna veşnică. Stâlpul are loc azi, 20 iulie, ora 18.00, la Capela Orăşenească, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 21 iulie, ora 14.00, din Capela Haşaş. Drum bun, draga noastră! Odihneşte-te în pace! Nora Angela, nepoţii Ioana şi Adrian cu familiile lor. (2907)

 

* O adâncă tristeţe ne-a cuprins acum, când ne despărţim de draga noastră mamă, bunică şi străbunică,

CRISTINA BALINT,

care ne-a fost o mamă iubitoare, o bunică şi străbunică deosebită. Cuvintele nu pot exprima durerea pe care o laşi în urma ta. Ai fost şi vei rămâne mereu în inimile noastre. Odihneşte-te în pace! Fiica Valerica, nepoatele Cristina şi Nicoleta cu familiile lor. (2908)

 

* Cu multă tristeţe şi durere în suflete ne despărţim de scumpa noastră mamă, soacră, bunică şi străbunică,

CRISTINA BALINT,

la frumoasa vârstă de 90 ani, în care ne-a iubit, ocrotit şi ajutat pe fiecare. Te vom păstra vie în amintirile noastre şi nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te aşeze lângă cei drepţi şi să ne veghezi de acolo de sus în continuare. Fiul Viorel, nora Irina, nepoatele Mihaela şi Anca cu familiile lor. (2909)

 

* Cu adâncă durere în suflet mă alătur verişorilor mei, la trecerea la cele veşnice a scumpei mele mătuşi,

CRISTINA BALINT,

care şi-a terminat misiunea în această lume şi a plecat spre o lume mai bună. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu te voi uita niciodată! Nepoata Livia Balajiu. (2910)

 

* Cu tristeţe am primit vestea plecării la cele veşnice a doamnei

CRISTINA BALINT,

care a fost pentru familia noastră ca o mamă, dar şi o prietenă în acelaşi timp. A fost o bună creştină, care a iubit biserica ortodoxă şi a cinstit-o cum a ştiut ea mai bine. Dumnezeu să o odihnească în pace! Suntem alături de familia îndurerată! Fam. Tirla-Lupaş Nicolae şi Ana. (2911)

 

 

* S-a stins o viață de om, un suflet nobil și o inimă frumoasă. A plecat dintre noi,

NICOLAE ȘIMOCA,

fost director economic la Fabrica Crișul și S.C. Maxim S.R.L. Oradea, la frumoasa vârstă de 90 ani. Stâlpul are loc azi, 20 iulie, ora 19.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 21 iulie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiul Sorin și nora Ramona. (2905)

 

* Un ultim și pios omagiu de prețuire și un gând de veșnică aducere aminte în memoria celui care a fost unchiul și nașul nostru drag,

NICOLAE ȘIMOCA,

trecut la cele veșnice la vârsta de 90 ani. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să odihnească sufletul lui bun acolo unde cei drepți se odihnesc. Memoria să îi fie binecuvântată! Nepoata Lenuța Petca, cu familia. (2897)

 

* Vestea plecării dintre noi a fostului contabil șef al Fabricii de Încălțăminte ”Crișul”,

NICOLAE ȘIMOCA,

ne-a întristat. Ne-a fost un adevărat mentor. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l așeze alături de soție, de-a dreapta Sa, iar celor rămași condoleanțe. Fam. Ana Ardelean, fostă contabilă Crișul. (2898)

 

* Un suflet bun și un om de aleasă omenie a plecat la ceruri. Drum lin și odihnă veșnică dragul nostru unchi,

NICOLAE ȘIMOCA.

Te vom păstra în amintirea noastră și ne vom ruga pentru sufletul tău bun. Nepotul Bailef Constantin cu familia. (2899)

 

* Cele mai profunde condoleanțe pentru verișorul nostru Șimoca Sorin și familia, în momentul dureros al pierderii tatălui, cel care a fost unchiul și cumnatul nostru

NICOLAE ȘIMOCA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoata Oros Mirela cu familia și cumnata Șimoca Florica. (2901)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de mama, bunica și soacra noastră dragă,

VIORICA BIRCAȘ.

Înmormântarea are loc azi, 20 iulie, ora 13.00, Capela Hașaș. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia îndurerată: fiica Cerasela, nepoata Denisa și ginerele Sergiu. (2903)

 

* Suntem alături de cumnatul nostru, Sandu Ivan, la ceas de mare tristeţe, acum când se desparte de iubita sora

VIORICA BIRCAȘ.

Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! Daniela şi Octavian Bara.

 

* După o grea suferinţă, inima iubitei noastre cumnate şi surori

VIORICA BIRCAȘ,

a încetat să mai bată! Vei rămâne veşnic în sufletele noastre, draga noastră VIORICA!

Dumnezeu să te ierte şi să te aşeze în dreapta Sa! Fratele Sandu Ivan cu soţia Dana Ivan.

 

* Preotul Viorel Mal cu familia şi toată comunitatea Bisericii „Sf. Mucenic Sebastian”, cu sufletul greu, împovărat de greutatea întrebărilor fără răspuns, ne luăm rămas bun de la

VIORICA BIRCAȘ,

liderul Comitetului Parohial al femeilor şi modelul cetăţeanului comunitar, care fiind mai bolnavă decât ştiam noi, de aproape două decenii a fost „sufletul” comunităţii feminine în biserica noastră. Tot ceea ce s-a făcut frumos în biserica noastră, în aceşti ani poartă şi amprenta activistei noastre

VIORICA.

A fost o adevărată activistă comunitară, care şi-a găsit sensul vieţii în sluijirea comunităţii. Ne rugăm ca Dumnezeu s-o rânduiască printre cei ce-L slujesc în lumea veşniciei! (2911)

 

* Suntem alături de Ionescu Cerasela, la pierderea iubitei sale mame,

VIORICA BIRCAȘ,

fosta noastră colegă. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegii de la ATCOM Bihor. (2902)

 

 

COMEMORĂRI

 

* La acest mare praznic al Sf. Ilie, se împlinesc 15 ani de când a plecat dintre noi tatăl, socrul și bunicul nostru drag

GHEORGHE ȚUCRA,

din Vașcău. Vei fi întotdeauna pomenit în rugăciunile noastre și ne vom aminti cu dor și prețuire de dragostea și grija ce ne-ai purtat-o. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiicele tale dragi, Geta cu soțul Ghiță Pop, Mărioara cu soțul Lucian Olău și nepotul tău drag, Lucian. (2906)