DECESE

 

* Suntem alături de d-na dirigintă Pop Florica și de dl profesor Pop Mircea în aceste momente triste, când

își iau rămas bun de la cea care le-a fost mamă iubită,

CORNELIA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul clasei a VI-a E, de la Colegiul Național „Onisifor Ghibu”

Oradea.

 

* O lumină aprinsă și un gând din suflet pentru cea care a plecat prea devreme spre cele veșnice,

Dna prof. GAROFIȚA POP.

Nu o vom uita niciodată! Odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Diriginta Florica Pop și

colectivul clasei a VI-a E, Colegiul Național „Onisifor Ghibu” Oradea. 

 

* Suntem alături de d-na dirigintă Pop Florica și de dl profesor Pop Mircea în aceste momente triste, când își iau rămas bun de la cea care le-a fost mamă iubită,

CORNELIA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul clasei a VI-a E, de la Colegiul Național „Onisifor Ghibu” Oradea.

 

* O lumină aprinsă și un gând din suflet pentru cea care a plecat prea devreme spre cele veșnice,

Dna prof. GAROFIȚA POP.

Nu o vom uita niciodată! Odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Diriginta Florica Pop și colectivul clasei a VI-a E, Colegiul Național „Onisifor Ghibu” Oradea. 

 

* S-a stins încet și a trecut la cele veșnice mama, bunica și străbunica noastră

FLOARE SIMUȚ 

de 91 de ani, din satul Hotar, nr. 392. A fost o femeie credincioasă, harnică, onestă, devotată familiei, respectuoasă și respectată. A avut o viață cu multe încercări. În momentele de cumpănă, obișnuia să apeleze la înțelepciunea tradițională, spunând uneori: „Am trecut lume prin tine/ Dar n-am văzut mare bine”. Speranța ei a fost întotdeauna la Domnul. Nu o vom uita niciodată! Dumnezeu să o aibă în pază! Ceremonia de înmormântare va avea loc la capela din cimitirul satului Hotar, azi, 2 iunie, ora 13.00. Fiul Ioan Simuț și soția Gabriela, nepotul Andrei cu soția lui Iulia și strănepoata Eliza, nepoata Otilia cu soțul Emil și strănepotul Eduard.

 

* Regretăm trecerea în eternitate a celui care a fost un bun verișor și prieten,

MIRON POP.

Să-i fie somnul lin și țărâna ușoară! Condoleanțe întregii familii! Familia Iosif Gabor. (3842)

 

* Cu durere în suflet mă despart de fratele meu drag,

MIRON POP.

Te voi iubi mereu! Sora Aurica, cu familia. (3845)

 

* Durerea este nemărginită, cuvintele sunt de prisos, la despărțirea de fratele, cumnatul și unchiul nostru,

MIRON POP.

Suntem alături de cumnata Maria cu fiicele Corina și Mirela cu familiile, la plecarea fulgerătoare a soțului, tatălui și bunicului. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Fratele Pop Aurel și Emilia, nepoatele Carmen și Adriana, cu familiile. (3846)

 

* Sunt alături de Maria și fiicele ei, Corina și Mirela, la durerea pricinuită de plecarea dintre noi a celui care a fost,

MIRON POP.

Văd. Lucia Hasan. (3844)

 

* Suntem alături de colega și prietena noastă, Mariana Barbura, acum când se desparte de mama ei. Dumnezeu să o mângâie! Fam. Tiponuț.

 

* Un gând de mângâiere și alinare colegei noastre, Mariana Barbura, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celei mai scumpe ființe - MAMA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe cei rămași să-i mângâie! Conducerea și colectivul Spitalului Clinic de Urgență “Avram Iancu” - Oradea.

 

* Un ultim omagiu pentru cea care a fost mama colegei noastre, Mariana Barbura, acum când o conduce pe drumul fără întoarcere. Dumnezeu să-i dea iertare, iar celor rămași să le aline suferința. Colectivul Laboratorului de Radiologie – SCUAI, Oradea.

 

* Suntem alături de colegul nostru dr. ing. Cristian Vancea și familia sa, în aceste momente, la despărțirea de mama lui soacră. Sincere condoleanțe! Colectivul Biroului Transport din cadrul Universității din Oradea. (3831)

 

* Suntem alături de fina noastră Florica și Simona cu familia, în aceste momente grele pricinuite de pierderea celui care a fost un bun soț, tată, socru, bunic și verișor

VASILE DALE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Nașii Nistor Miron și Florica, familia Vancea Cosmin.

 

* Acum, când trebuia să ne bucurăm împreună la absolvire, ne luăm rămas bun de la cea care ne-a ajutat să pătrundem în tainele limbii române,

prof. GAROFIȚA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să îi dea mângâiere. Prof. Camelia Timofte și elevii clasei a VIII-a C, de la Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea. (3837)

 

* Suntem alături de tine Dana, acum când te desparți de iubita ta mamă

prof. GAROFIȚA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar ție să îți dea alinare. Diriginte Mircea Pop și colegii din clasa a X-a C, de la Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea. (3838)

 

* Suntem alături de domnul profesor Mircea Pop, la despărțirea de mama sa dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace.Prof. Camelia Timofte și elevii clasei a VIII-a C, de la Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea. (3836)

 

* Suntem alături de domnul diriginte, prof. Mircea Pop, la dureroasa despărțire de mama sa. Dumnezeu să o odihnească în pace. Elevii clasei a X-a C, de la Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea. (3839)

 

* Cu mare durere în suflete și profundă tristețe ne luăm rămas bun de la soțul și tatăl nostru,

VASILE POPA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Jenica, fiicele Anca, cu familia, Florica, cu familia și Janina cu familia. (3841)

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart de cuscrul meu

VASILE POPA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Bortoș. (3840)

 

* Suntem cuprinși de o mare tristețe și un profund regret acum, când îl pierdem pe cumnatul și unchiul nostru,

VASILE POPA, 

din Livada Beiușului. Ne-a părăsit un familist exemplar, un soț credincios, un tată iubitor, un bunic și un unchi foarte plăcut și căutat. A plecat un vrednic gospodar, un stâlp de casă, un om care a trudit, un om ce și-a iubit mult grădina și pământurile sale. Am pierdut un suflet bun și blând, un om înțelegător, sociabil, colegial, un bun vecin, un bun sătean, un cetățean onorabil.

Aceste trăsături nobile ale tale,

unchiu LICĂ,

ne face durerea și mai grea, știind că ne despărțim pentru totdeauna, dar încercăm să ne consolăm cu gândul că Bunul Dumnezeu te va așeza acolo unde se duc oamenii buni, blânzi și curați, îL rugăm deci să te ierte și să-ți  facă țărâna ușoară. Cumnații Miron și Nuțica, nepoții: Alina, Nelu și Ciprian cu familiile. (3847)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, după o grea suferință, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâșiate de durere și ochii înlăcrimați anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care ne-a fost iubit soț, tată și bunic,

VASILE MOISA.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 3 iunie 2020, ora 13.00, în Cimitirul Rulikowski, Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Magdalena, copiii Codruța, Teodora și Cosmina, ginerii Dorel, George și Cosmin, nepoatele Paula și Melania.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea în veșnicie a iubitei noastre soții, mame, soacre și bunici,

LUCREȚIA VLAD,

la vârsta de 74 ani. Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul între cei aleși! Înmormântarea are loc azi, 2 iunie, ora 13.00, de la Capela Hașaș, Cimitirul Municipal. Soțul Dumitru, fiul Radu cu familia, fiica Rodica cu soțul Adrian.

 

* Împărtășim durerea greu încercatei Sânziana, la pierderea dragii sale mame,

prof. VOICHIȚA ARDELEAN,

om integru, și-a clădit existența pe tripticul: verticalitate, profesionalism, devotament, câștigând prețuirea semenilor. Dumnezeu s-o așeze, în pace, în lumea celor drepți! Violeta și Anda Ardelean. (3849)

 

* Mulțumim tuturor celor care au fost lângă noi cu prezența, coroane, telefoane, mesaje, la pierderea soțului, tatălui și bunicului,

ANDREI PUȘKOV.

Dormi în pace, suflet bun! Familia îndurerată. (3848)

 

COMEMORĂRI

 

* Durerea celor care rămân este fără sfârșit, dar și iubirea este fără sfârșit. În acest univers al tristeții îmi rămân amintirile și clipele frrumoase adunate în 45 de ani, alături de acest om minunat din viața mea,

dr. NICOLAE INDRIEȘ,

medic stomatolog.

Soția Vera, copiii Oreste și Beby (Nestor), nepoții Lukas și Nikolas, nora Janina. (3809) 

 

* Lacrimi amare, tristețe și dor nemărginit s-au adunat în acest an, de când moartea m-a despărțit pentru totdeauna de dragul și iubitul meu soț

TEODOR CHIRILĂ,

suflet ales de o bunătate, cinste și corectitudine nemărginită, care mi-a dăruit toată dragostea și sprijinul, de-a lungul celor peste 64 de ani de căsătorie fericită. În inima mea vei fi mereu o prezență vie, o iubire ce va dăinui până în ultima clipă a vieții mele. Îl rog pe bunul Dumnezeu să-ți vegheze odihna veșnică și să te păstreze printre aleșii Săi, iar celor care-ți vor dărui o clipă de aducere aminte, sincere mea recunoștință. Soția, Chirilă Elena. (3832)

 

* Se împlinesc 7 ani de când a plecat la ceruri ființa dragă a sufletului nostru

PETRU MOCE,

din Vărășeni. Cât vom trăi te vom purta în inimi. Familia. (3834)

 

* Au trecut 6 ani de la moartea dragului nostru fiu, frate, cumnat și unchi

TAVI  DELIMAN,

din Vașcău. Vei rămâne veșnic în amintirea noastră! Familia îndurerată.

 

* Un pios omagiu de prețuire, recunoștință și dragoste dragilor noștri părinți din Ceica, bunici și stăbunici iubitori, plecați la cele veșnice în urmă cu 43 de ani, respectiv 15 ani

AUGUSTIN

și 

EVA CMECIU.

Pentru dragostea cu care ne-au înconjurat și grija pe care ne-au purtat-o, le datorăm neuitarea. Dumnezeu să vă odihnească sufletele blânde în Împărăția Sa! Fam. Vasile Cmeciu  din Beiuș.