DECESE

 

 * Suntem alături de familia Bandici Gheorghe, Livia și Adina la trecerea în eternitate a tatălui, socrului și bunicului drag,

GHEORGHE BANDICI,

Din Vășad. Dumnezeu să-l odihnească și să-i răsplătească viața exemplară. Familiile Magheru Paul, Călin și Igna George.

 


* O ființă dragă nouă a luat calea spre cer, pentru a fi în Împărăția lui Dumnezeu. Duminică, 20 septembrie 2020, la ora 15.00, Capela Hașaș, ne vom despărții pentru totdeauna de scumpa noastră mamă și bunică

ANA BOGDAN.

Veșnică recunoștință pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat. Drum lin iubită mamă. Fiicele Giulia și Alina, ginerii Radu și Adrian, nepoții Rafael, Riana și Patrick. (5186) 

 


* Cu multă durere în suflete anunțăm decesul fulgerător al iubitului nostru tată, socru și bunic

GHEORGHE BANDICI,

din Vășad, în vârstă de 90 de ani. Înmormântarea va avea loc duminică, 20 septembrie 2020, ora 13.00, de la capela din localitatea Vășad. Dragostea și bunătatea cu care ne-a înconjurat nu o să o uităm niciodată. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Fiica Ileana și fiul Ghiță cu familia. (5187) (ATENȚIE FOTO)


 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cuscrul nostru drag

GHEORGHE BANDICI.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Familia Jurcuț Florian. (5188)


 

* Suntem alături de cumnatul nostru Ghiță Bandici, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Robert și Neli Gyorodi. (5189)


 

* O durere nemărginită ne-a cuprins acum, când a plecat dintre noi iubitul nostru frate și cumnat

GHEORGHE BANDICI.

Un gând de mângâiere și întreaga noastră compasiune nepoților noștri, Ghiță și Elena, cu familiile lor. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-i așeze sufletul său bun în Împărăția Sa. Familia Bandici Constantin și Maria. (5191)


 

* Suntem alături de familia Constantin și Maria Bandici, la plecarea spre cele veșnice a fratelui și cumnatului drag

GHEORGHE BANDICI,

din Vășad. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere. Fam. Sotoc Florin și Florica, Rădac Rareș, Raluca și Tudor.


 

* Colectivul și conducerea Facultății de Protecția Mediului din Oradea sunt alături de prof. univ. dr. Bandici Gheorghe în aceste momente grele ca urmare a decesului tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească. Sincere condoleanțe. (5193)


 

* Suntem alături de prof. dr. ing. Bandici Gheorghe, la dureroasa despărțire de tatăl dânsului. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul departamentului Agricultură, Horticultură din cadrul Facultății de Protecția Mediului Oradea. (5193)


 

* Un gând de alinare prietenilor noștri Rodica și Virgil Țigan, la despărțirea de tatăl și socrul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Gheorghe Sabău. (5177)


 

* Un ultim omagiu pentru vecinul nostru,

GHEORGHE IVAN.

Odihnească-se în pace! Familia Fetea Nicolae și Maria.

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la

GHEORGHE IVAN.

Drum lin şi gânduri de alinare familiei îndurerate. Familia Indrieş şi familia Ruff.

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost mamă și soacră,

FLORICA URSACHE,

în vârstă de 81 de ani. Înmormântarea va avea loc în data de 20 septembrie 2020, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Bunul Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în Împărăția celor drepți! Fiul Cătălin și nora Luminița. (5185)

 

* Lacrimile care curg nu pot exprima durerea nemarginită la pierderea celei care a fost draga noastra soră, cumnată și mătușă

FLORICA URSACHE.

După o scurtă dar grea suferință inima ei a încetat să mai bată, la doar câteva zile de când cu aceeași durere în suflet ne-am despărțit de cumnatul și unchiul nostru

CORNELIU.

În balanţă, talerul cu cei peste 60 de ani de conviețuire, la bine și la greu a cântărit mai mult, decât dragostea pentru cei rămași îndurerați. Așa că ai ales să ne părăsești, ca să fiți împreună în lumea celor buni și drepți. Suntem alături de Cătălin și Luminița, care într-un timp atât de scurt au pierdut două ființe atât de dragi. Pentru sufletul tău mare, iubitor și generos, pentru dragostea necondiționată cu care ne-ai înconjurat îți vom păstra veșnica recunoștință. Te vom avea mereu în sufletul și rugăciunile noastre. Dumnezeu să îți odihnească sufletul în pace și liniște în Împărăția Lui! Sora Doina și cumnatul Mihai, nepoatele Ioana cu familia și Codruța cu familia.

 

* Un ultim și pios omagiu în amintirea fostei mele colege

FLORICA URSACHE.

Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Sincere condoleanțe și gânduri de alinare fiului Cătălin și soției sale în aceste clipe grele. Tatiana Silaghi cu familia.

 

* Un ultim omagiu la trecerea în neființă a fostei noastre colege

FLORICA URSACHE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Suntem alături de tine Cătălin cu soția Luminița, și de sora Doina Nistor cu familia. Fostele colege de la Biroul Plan-I.C.R.A. Oradea: Vaida Ana, Lucaci Ana, Ene Mărioara, Mudura Ana, Pătroc Mioara și Bala Elisabeta.

 

* Împărtășim durerea bunei noastre colege, Luminița Ursache și a soțului ei, Cătălin, la plecarea la cele veșnice a mamei lor dragi,

FLORICA URSACHE

Bunul Dumnezeu să o așeze în Împărăția Sa! Colectivul Serviciului de Informare Comunitară al Bibliotecii Județene “Gheorghe Șincai” Bihor. (5181)


 

* Ne exprimăm profunda compasiune și transmitem sincere condoleanțe familiei Ursache Cătălin și Luminița, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei lor dragi,

FLORICA URSACHE

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică în Împărăția Sa! Colectivul Bibliotecii Județene “Gheorghe Șincai” Bihor. (5182)


 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru Crina și Mănel Bercovici, la dureroasa despărțire de tatăl lor,

MANEA BERCOVICI.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândul celor drepți, în loc de odihnă, cu verdeață, de unde au dispărut toate necazurile. Colectivul clasei a XIII-a A reală seral, promoția 1977-1978 își exprimă toată recunoștința pentru bunătatea și dăruirea de care a dat dovadă ca și diriginte și profesor, în decursul a 5 ani de zile de școală. (185)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a fratelui meu

GHEORGHE CHEREȘ,

în vârstă de 51 ani. Înmormântarea va avea loc luni, 21 septembrie, ora 11.00, din Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sora Elena cu familia. (5196)

 

* Cu mare durere ne despărțim de dragul nostru frate,

GHEORGHE CHEREȘ.

Vei rămâne veșnic în amintirea noastră. Sora Mărioara cu familia. (5197)

 

* Suntem alături de cumnata noastră Lenuța, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a fratelui drag,

GHEORGHE CHEREȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Adriana, Bianca și Cristi Grava și Eva Chișu. (5192)