DECESE

 

* Un gând de mângâiere și sincerele noastre condoleanțe pentru colega noastră, Aurica Bibarț, la despărțirea de iubita sa mamă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa, iar celor rămași să le aline suferința. Colegii de la Administrația Domeniului Public SA Oradea.

 

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a mamei noastre

SILVIEA MADA,

cea care ne-a iubit și pe care am iubit-o foarte mult. Îți mulțumim că ne-ai crescut și ne-ai îndrumat pașii în această lume. Sperăm ca și în lumea în care ai plecat să-ți fie foarte bine. Te vom iubi mereu! Stâlpul are loc azi, 19 noiembrie, ora 16.30, la Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie, ora 12.00 din Capela Orășenească. Familia Mada, profund îndurerată. (4398)

 

* Profund întristați ne despărțim de cuscra noastră,

SILVIEA MADA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Gânduri de mângâiere și alinare întregii familii îndoliate! Fam. Gligor Mihai și Mioara. (4399)

 

 

* Suntem alături de verișorii noștri, Mioara, Fănel, Sorina, acum când se despart de mama lor dragă și mătușa noastră

MARIA LAZĂU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Nelu și Marioara Toma. (4381)

 

* Un suflet mare s-a ridicat la cer. A plecat fulgerător. Suntem alături de voi, Ioana, Andrei și Alexandra, la trecerea la cele veșnice a soțului și tatălui vostru drag,

CIPRIAN GAVRAȘ.

Rugăm pe Mostivul Dumnezeu să-i așeze sufletul cu cei drepți, iar pe cei îndurerați să-i mângâie cu harul Său. Preoții, Consiliul și Comitetul Parohial și enoriașii Parohiei Oradea Tei.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare și bun s-a ridicat la cer

CIPRIAN GAVRAŞ.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiile Paşca, Duma, Reştea şi Haneş.

 

* Ca o adiere de vânt ai plecat de lângă noi prea devreme, lăsându-ne triști și îndurerați dragul nostru soț, tată și bunic,

dr. GHEORGHE OROS.

Pentru tot ce-ai făcut pentru noi în această viață îți mulțumim și cu ochii în lacrimi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Candela neuitării va arde neîncetat la tristul tău mormânt. Soția, copiii Andrada și Rareș cu familiile lor și nepotul Victor-Andrei. (4360)

 

* Împărtășim durerea și suntem alături de Oros Andrada și familia, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a domnului

dr. GHEORGHE OROS.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Judea. (4380)

 

* Cu nemărginită tristețe în suflet, aducem un ultim omagiu dragului nostru

dr. GHEORGHE OROS

un om și un medic de excepție. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Corina, Daiana, Virgil Popa. (4382) 

 

* Suntem alături de doamna doctor Andrada Oros, greu încercată de pierderea tatălui drag

dr. GHEORGHE OROS.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Fam. Popa Aurel și Florica, din Copăcel. (4384)

 

* Profund îndurerați, ne luăm rămas bun de prietenul nostru,

dr. GHEORGHE OROS

și transmitem sincere condoleante soției Maria, fiicei Andrada și fiului Rareș. Familia Horje- Nicu, Livia, Dan și Bogdan. (4395)

 

* Cu multă tristețe am aflat de trecerea în neființă a celor care au fost

dr. MIRON COSTEA

și

dr. GHEORGHE OROS,

buni parteneri în proiectele de reformă din Bihor, oameni deschiși spre nou, care au contribuit la îmbunătățirea asistenței acordate persoanelor afectate de boli psihice și mentale. Odihnă veșnică sufletelor și sincere condoleanțe familiilor îndoliate. Dr. Michael Wunder și colaboratorii Proiectului Rumanienhilfe Alsterdorf din Hamburg. (4386)

 

 

* Mă despart cu durere în suflet de sora mea cea mare,

MARIA FOGHIȘ,

rugându-l pe Cel de Sus să-i dea odihna, pacea și liniștea în Împărăția Sa. Transmitem întreaga noastră compasiune nepoților, Adriana și Nelu cu familiile. Fratele Cornel Gârba cu familia.

 

* Ne despărțim cu mare durere de sora și mătușa noastră,

MARIA FOGHIȘ,

care, după numai o lună de zile, a plecat la ceruri spre soțul, tatăl și bunicul nostru drag,

CONSTANTIN BUTIȘCĂ.

Dumnezeu să-i primească și să-i odihnească în Împărăția Sa, iar celor rămași, fiica Adriana și Nelu Foghiș cu familiile lor să le dea pace în suflet și mângâiere. Sora Saveta și nepoții Octavian și Ovidiu Butișcă cu familiile lor. Dormi în pace!

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărţim de sora, cumnata şi mătuşa noastră dragă,

 MARIOARA FOGHIȘ,

care ne-a înconjurat cu dragostea ei toată viaţa. Dumnezeu să o odihnească în pace şi să vă întărească pe voi, copii şi nepoţi. Nelu, Adi, Florina, Florin şi Alina, fratele Flore Gârba cu soţia Genovica şi fiul Sabin. (4389)

 

 

* Împărtășim durerea verilor noștri, acum, când se despart de cea care a fost

MARIOARA FOGHIȘ.

Dumnezeu s-o odihnească! Natalia Gârba și familia. (4379) 

 

* Cu ochii înlăcrimați și cu sufletele cernite de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpei noastre mame, soacre, bunici și străbunici

IULIANA NEGRĂU,

de 92 ani. Te vom păstra veșnic în inimile noastre și rugăm pe bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Familiile Mihuț Mărioara și Negrău Ioan. (4385)

 

* Pios omagiu pentru mama

IULIANA NEGRĂU,

plecată în veşnicie. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în Împărăţia Sa, iar ţie buna şi adevărata mea prietenă, Mărioara Mihuţ şi familiei tale, un gând de mângâiere şi compasiune la despărţirea de cea mai dragă fiinţă. Eva Fechete cu familia. (4387)

 

* A dispărut în eternitate dragul meu coleg și prieten, profesor cult și cinstit. O lacrimă am avut la aflarea morții tale, dragă

COSTI ILIEȘ.

Să te odihnească cel de Sus! Prof. Iosif Suciu. (4392)

 

* Gânduri de mângâiere şi sincere condoleanţe familiei îndoliate, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veşnice, după o lungă şi grea suferinţă a celui care a fost soţ şi ginere

SORIN STĂNESCU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Viorica şi Grigore Bala. (4393)

 

* Un ultim omagiu celei care a fost buna mea prietenă

FLORICA MICULESCU.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe fiului Dacian şi întregii familii! Ioana Chira. (4394)

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre, Ioana Avram şi a mamei sale, doamna Zoe, în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de plecarea spre cele veşnice  a fratelui şi fiului drag,

FLORIN AVRAM.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” Oradea. (4396)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru tată, socru și bunic,

colonel (rez.) PETRE GRIGA.

Vei fi veșnic în inimile noastre! Odihnește-te în pace! Cristian, Nora și Vladimir. Slujba de înmormântare va avea loc marți, 23 noiembrie 2021, ora 12.00, la Cimitirul municipal, Capela Hașaș.

 

* Ca o adiere de vânt ai plecat de lângă noi prea devreme, lăsându-ne triști și îndurerați dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

MIHAI CEAUȘIU.

Pentru tot ce-ai făcut pentru noi în această viață îți mulțumim și cu ochii în lacrimi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Stâlpul va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie 2021, la orele 19.00, la Capela Cimitirului din Oșorhei și slujba de înmormântare va avea loc duminică, 21 noiembrie 2021, la orele 14.30, la Cimitirul din com. Oșorhei. Soția Doina, copiii Dan și Cosmin cu familiile lor și nepotul Vlad.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urma lui o familie plină de durere. Îl vom păstra veșnic în inima noastră pe cel care a fost,

MIHAI CEAUȘIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște! Cumnata Vali și nepoata Cristina cu familia.

 

* Un suflet mult prea bun, un om minunat s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste în Împărăția Sa. Ne vine greu să credem că cel care a fost cumnatul și unchiul nostru,

MIHAI CEAUȘIU,

nu mai este. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Cumnata Viorica și nepoata Alexandra.

 

* Gândurile noastre de compasiune sunt alături de voi, dragii noștri, Doina, Dani și Cosmin, în aceste clipe dureroase pricinuite de plecarea la cer a celui care v-a fost soț, tată, socru și bunic,

MIHAI CEAUȘIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Tibi, Livia, Cătălin și familia.

 

* Cu inimile zdrobite de durere și ochii plini de lacrimi ne despărțim de mult iubita noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

LENUȚA PANEA,

de 84 ani. Chipul ei drag, căldura și iubirea cu care ne-a înconjurat vor rămâne veșnic în inimile noastre. Te-am iubit, te vom iubi și îți vom fi recunoscători pentru tot ce ai făcut pentru noi. Cât vom trăi te vom plânge. Stâlpul va avea loc duminică, 21 noiembrie 2021, la ora 16.00, la Capela Municipală, iar înmormântarea luni, 22 noiembrie 2021, la ora 15.00, de la Capela Hașaș din Cimitirul Municipal. Fiul Viorel, nora Lucia, nepoții Mihai, Oana cu soțul Mihai, strănepoatele Giulia și Gloria.

 

* Cu durere nesfârșită în suflet ne luăm rămas bun de la iubita noastră mamă, bunică și străbunică

LENUȚA PANEA,

de 84 ani. Iubirea pe care ne-a oferit-o, bunătatea și generozitatea ei rămân în sufletul noastru amintiri neprețuite. Pentru tot ce a făcut pentru noi, îi mulțumim și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul său minunat în cel mai frumos loc din Împărărția Sa! Fiica Aurica Bibarț, nepoții Ioana, Vlad, Sanda și strănepotul Noah.

 

* Adio

LENUȚA PANEA,

draga mea bunică.

„Adio iar și rămas bun îți spun,

Căci mâna ta blândă, încă mai pică

Să-mi șteargă lacrima

De pe obraz, cu-n rămas bun.

Ne-ai părăsit, dar noi vom ține minte

Că tu erai soarele ce ne încălzea...

 Că tu ai vrut să ne întipărești în minte

Că dragostea ta pentru noi nu se va sfâșia

Te voi păstra veșnic în inima mea

Și nu vei fi cu nici un preț uitată...”

Drum bun bunico! Dumnezeu să odihnească! Nu te vom uita niciodată! Nepoata Oana cu soțul Mihai, strănepoatele Giulia și Gloria.

 

* Cerul a luat și ultima mea bunică

LENUȚA PANEA,

pe care a tranformat-o într-o stea pe cer. Dumnezeu să te îndrume spre o lume mai bună departe de suferințele ce te-au încercat în ultimele ceasuri. Vei rămâne mereu în sufletele noastre și vom purta doliul întunericului rămas în urma ta. Nepotul tău iubit, Mihai Panea.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu aceeași  durere în suflet amintim că în data de 21 noiembrie 2021, se împlinesc 6 ani de când ne-am despărțit pentru totdeauna de dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

IOAN MODOG.

Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul bun. Familia îndurerată.

 

* Cu aceeaşi durere şi dor nemărginit amintim celor apropiaţi că au trecut 4 ani (21 noiembrie 2017) de la mutarea la cele veşnice a scumpei noastre mame, soacre şi bunici - (Mamaia),

FLOAREA BERTEA,

a lui Toader, născută Samuilă în satul Căuaşd, de 85 ani şi 6 ani (1 septembrie 2015) de la mutarea la strana îngerească şi corul îngerilor a tatălui nostru,

GHEORGHE BERTEA,

Ghiuriţa Berti, născut în satul Căuaşd, de 85 ani, cântăreţ bisericesc. Cu durere în suflete, fiul Ghiţă, nora Lucia şi nepoata Andreea Bertea. Veşnică odihnă, veşnică amintire, în veci pomenirea lor! (4397)

 

 

* Durerea, tristețea și un dor profund ne copleșesc și acum la 5 ani de la despărțirea de mama, soacra și bunica noastră dragă,

SALVINA ȚUCRA,

din Vașcău. Ne vom aminti cu prețuire și respect de dragostea, de vorbele înțelepte și grija pe care ne-a arătat-o de-a lungul vieții. Te vom iubi mereu și ne vom ruga și închina la mormântul tău presărat cu flori. Lumina veșnică să-ți vegheze somnul de veci. Fiicele Geta cu soțul Ghiță Pop, Mărioara cu soțul Lucian Olău și nepotul Lucian. (4383)

 

* Acum un an m-ai părăsit fără să-mi spui un cuvânt, draga mea fiică

farmacist FELICIA TOMA.

Ai plecat când aveam atâta nevoie de tine, îți duc dorul și îți simt lipsa zi de zi. Vei trăi de-a pururi în inima mea, pentru că m-ai iubit și ocrotit. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică! Pe veci nemângâiată, mama Elena.

 

* În urmă cu un an Dumnezeu a deschis porțile Raiului, pentru cea mai dragă ființă,

FELICIA TOMA.

Retrăim povara dureroasei despărțiri cu gândul mereu la tine. Ne-ai iubit mult, dar ai uitat să ne înveți cum e să trăim fără dragostea și ajutorul tău. Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie 2021, la cimitirul din Beiuș. Odihnește-te în pace! Îndurerați, soțul Adrian, copiii Andrei, Horia și nepoțica Bianca. 

 

* Mereu prezenți în inimile și gândurile noastre, aducem un pios omagiu de prețuire a scumpilor noștri părinți, bunici și străbunici

înv. LIDIA ROTARU

și

GRIGORE ROTARU,

plecați la cele veșnice în urmă cu 6, respectiv 16 ani. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească în liniște și pace în Împărăția Sa. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie, ora 10.00, la Biserica “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”. Copiii Tavi și Radu cu familiile. (4376)

 

* Au trecut șase săptămâni de lacrimi și suferință de când soțul meu

IOAN GÂRBA

a plecat la ceruri, pentru a fi alături de fiul nostru

RADU GÂRBA,

plecat în urmă cu patru ani în lumea îngerilor. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie, orele 9.00, la Biserica Tei, Oradea. Dumnezeu să le dea odihnă veșnică! Mulțumim celor care le vor păstra o clipă de aducere aminte. Natalia Gârba și familia. (4378)

 

* Se împlinesc 16 ani de tristețe și dor de când a plecat dintre noi scumpul nostru fiu, frate, cumnat, unchi

 CĂTĂLIN-MARIAN POPA,

 din Salonta. Odihnă veșnică! Mama, tata, sora, cumnatul, nepoții. (4390)