DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre

EVA BARBONȚA.

Înmormântarea va avea loc vineri, 19 aprilie, ora 11.00, la Capela Hașaș. Familia îndurerată.

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că tanti

IOANA CHIRA

a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de dragele noastre prietene Monica și Corina. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Betty, Mirciu și familia Pop.

 

* Transmitem sincere condoleanțe vecinului nostru Barbonța Ioan, pricinuită de pierderea fulgerătoare a scumpei sale soții

EVA.

Ne exprimăm durerea alături de familia îndoliată. Vecinii din scara F. (4921)

 

* Transmitem sincere condoleanţe şi suntem cu tot sufletul alături de prietena noastră Magda, la moartea mamei sale. Ica Vesa şi Bobi Bucur.

 

* Suntem profund tulburați de vestea pierderii mamei tale doamna profesoară

SILVIA HORTENSIA DOGARU.

În aceste momente triste suntem alături de tine, Liana, cu gânduri bune și încurajări. Condoleanţe familiei, Dumnezeu să o odihnească! Prieteni, familia Lazăr Mihaela Ana, Anglia.

 

* Regretăm profund trecerea în lumea nemuririi, a distinsului nostru coleg

dr. ȘTEFAN  BUZAS

medic primar ginecolog. Suflet nobil și generos, și-a dedicat întreaga carieră alinării suferințelor celor care i-au cerut ajutorul. Pentru tot ce a însemnat pentru noi, va rămâne alături de amintirile noastre dragi ca un om deosebit și bun colaborator. Sincere condoleanțe familiei greu încercat! Drum lin și presărat cu flori spre împărăția Tatălui Ceresc! Familia dr. Călin Nandra.

 

* Cu inimile împietrite de durere ne luăm rămas bun, după o lungă și grea suferință, de la cea care a fost iubita noastră mamă, soacră și bunică 

IOANA CHIRA,

în vârstă de 77 de ani. Stâlpul are loc azi, 19 aprilie, ora 17.30, la Capela Municipală, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Te vom păstra în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace! Fiicele Monica Onohan cu soțul Mark și Corina Mălan, soțul Marius, nepoatele Roxana cu soțul Gabriel și Carina. (4922) 

 

* Cu sufletele îndurerate ne luăm rămas bun de la vecina noastră dragă,

doamna IOANA CHIRA,

care după o îndelungată suferință merge să-și odihnească sufletul bun în Împărăția Tatălui Ceresc. Condoleanțe familiei ! Vecinii de la Blocul C7, scara B.

 

* Ne este greu să găsim cuvinte potrivite în aceste clipe grele, când sufletul ființei atât de dragi vouă a urcat la ceruri printre îngeri ! Ne alăturăm durerii pricinuite de trecerea la cele veșnice a celei care v-a fost mamă, soacră și bunică

IOANA CHIRA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie ! Familia Vancea Călin.

 

* S-a ridicat la cer sufletul minunat al vecinei noastre dragi, distinsa doamnă

IOANA CHIRA,

asistentă medicală pensionară. A fost MODEL de soție, mamă, soacră și bunică, iubită și respectată de toate persoanele din jurul său. Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Sa. Transmitem sincere condoleanțe fiicelor Monica și Corina cu familiile profund îndurerate. Fam. Ciortin Augustin. (4925)

 

* Cu tristețe anunțăm plecarea dintre noi a colegului nostru 

ing. IOAN CHIȘ.

Transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică. (4924) 

 

* Cu profundă tristețe ne luăm rămas bun de la colegul nostru

IOAN CHIȘ.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul Departamentului de Mecatronică, Universitatea din Oradea.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, socru, bunic și străbunic

FLORIAN  POP,

în vârstă de 95 ani. Slujba de înmormântarea va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, ora 13.00, la Biserica Penticostală Speranța din Oradea, str. Bihorului nr. 53. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndoliată: soția Florica, copiii Mircea, Domițian, Dorina, Felicia, Rodica, Florin, Daniel cu familiile.

 

* Drag prieten,

VALI UIVAROȘAN,

ai plecat în Lumea veșniciei mult prea devreme, lăsând un gol imens în urma ta. Mai aveai atâtea de spus în familie, în profesie, în grupul de prieteni. Dumnezeu să te aibă în paza Sa! În aceste clipe de mare durere, transmitem familiei sincerele noastre condoleanțe. Fam. Suciu Ioan.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Triști și nemângâiați comemorăm 10, respectiv 17 ani de când bunii noștri părinți

col. r. LUCIAN PROCOPIE

și soția sa

GEORGETA PROCOPIE

sunt la dreapta Domnului. Dormiți în pace! Familia. (4852)