DECESE

 

 * Cu trisetețe și durere în suflete, ne despărțim pentru totdeauna de cea care a fost mamă-soacră și bunică,

SILVIA TIURBE.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul bun în pace! Nora Camelia și nepotul Cristian.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, mă despart cu tristețe de draga mea bunică,

SILVIA TIURBE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Nepotul Alexandru.

 

* Îmi iau rămas bun de la cuscra mea dragă,

SILVIA TIURBE.

Odihnă veșnică! Ligia Floruța.

 

* În aceste clipe de tristețe, mă despart de fosta mea soacră,

SILVIA TIURBE.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Georgeta Bochiș.

 

* Vulcania beiuşană intră iarăşi în doliu odată cu vestea tristă a plecării distinsului profesor

MANEA BERCOVICI,

care i-a făcut cinste 31 de ani (1966-1997). Firea plăcută, mereu zâmbitoare a lui Mişa al nostru ne amintea zilnic de frăţietatea popoarelor născute din acelaşi strămoş – Adam, de necesitatea iubirii aproapelui, de Dumnezeu care îi spusese lui Moise „Eu sunt Cel ce este” (Ieşire 3,14), de necesitatea respectării celor 10 Porunci şi de multe alte clipe dragi tuturor vulcaniştilor beiuşeni, profesori sau elevi. Acum, când merge spre odihna veşnică, apoape de ziua odihnei şi de Anul Nou Evreiesc, să ne mobilizăm toţi apropiaţii lui ca „Să-i cântăm Domnului căci cu slavă S-a preamărit” (Ieşire 15,1), pentru ca Domnul să-i mijlocească o înălţare uşoară spre El. Să te odihneşti, prietene, în iubirea şi pacea Domnului! – Dilectione et pace Domini! Prof. Teodor Rif şi familia.

 

* Cu durere în suflete anunțăm încetarea din viață a celui mai bun soț, tată, socru și bunic,

GHEORGHE IVAN,

de 75 ani, din Tileagd. Înmormântarea are loc azi, 18 septembrie, ora 13.00,  de la Capela Cimitirului din Tileagd. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Soția Viorica, fiicele Georgeta și Carmen cu familiile. (5154)

 

* Un suflet bun, un vecin și un om deosebit s-a înălțat la ceruri. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe cel care a fost

GHEORGHE IVAN.

Familia Sturz Ioan și Aurica; Sorin și Otilia cu familia. (5164)

 

* Suntem alături de vecina noastră Viorica, la despărțirea de soțul ei drag

GHEORGHE IVAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Aurel și Ani. (5163)

 

* Suntem alături de veci

GHEORGHE IVAN.

Sincere condoleanțe. Familia Sărăcuț. (5165)

 

* Un gând de alinare vecinei Viorica Ivan, la despărțirea de soțul drag

GHIȚĂ,

din partea familiei Bandi. (5166)

 

* Suntem alături de nașa noastră Viorica, la ceas de grea încercare, când îl plânge la căpătâi pe dragul său soț

GHEORGHE IVAN,

din Tileagd, trecut la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe întregii familii. Familia Pogana Ilie, din Oradea. (5171)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe vă transmitem vouă, Lenuța și Anca, la trista despărțire de dragul vostru

DOREL IONOI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familiile Filip, Bălaj și Ghiban. (5168)

 

* Suntem alături de colega noastră Lenuța la marea durere pricinuită de pierderea neașteptată a soțului drag,

DOREL IONOI.

Sincere condoleanțe. Melania și Magda. (5169)

 

* Suntem alături de doamna Carmen Buzura, în aceste momente triste pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui dânsei. Dumnezeu să mângâie familia îndurerată. Echipa Asociației Alsterdorf. (5159)

 

* Mulțumim acelora care ne-au fost alături, prin prezență în Cimitirul Militar din Cluj-Napoca, la dureroasa despărțire de iubitul nostru frate, cumnat și unchi,

colonel (r.) TRAIAN BALA,

fost Șef de Stat Major, profesionist desăvârșit și un caracter deosebit. Odihnă veșnică, suflet ales! Familia Bala. (5167)

 

* Suntem alături de colega noastră Adriana, în aceste dureroase momente când se desparte de soțul său iubit,

părintele GHEORGHE LAZA.

Sincere condoleanțe. Colectivul firmei Unicert. (5161)

 

* Suntem alături de colega noastră Moza Emilia, în aceste momente dureroase când se desparte de iubitul său tată. Sincere condoleanțe. Colectivul firmei Unicert. (5160)

 

* În aceste clipe de tristețe, un gând de alinare către familia 

preot GHEORGHE LAZA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Ionescu Maria. (5165)

 

* Regretăm profund trecerea prematură în lumea drepților a bunului nostru,

preot GHEORGHE LAZA (GHIȚĂ),

om de aleasă omenie, familist convins, soț devotat și tată desăvârșit. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l așeze în dreapta Sa, iar doamnei preotese Adriana și copiilor, să le dea putere să treacă peste această durere. Familiile Druță și Ancuțici. (5173)

 

* Suntem alături de colega noastră Lakatos Fodor Reka, la pierderea bunicii sale dragi. Sincere condoleanțe. Colectivul Camerei de Conturi Bihor. (5162)

 

* Sincere condoleanțe familiei Pop Tibi și Adela, în durerea despărțirii de soacra și mama cea dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia Moldvai. (5464)

 

* Exigentul, corectul și modestul nostru profesor de matematică și fizică

MANEA BERCOVICI

s-a stins din viață la vârsta de 88 ani și s-a ridicat la cer în data de 17 septembrie 2020, unde o va întâlni pe soția sa

MARIA BERCOVICI,

deasemenea profesoara noastră. Familia Bercovici a fost un exemplu de morală pentru toate familiile mixte. Dumnezeu să-i odihnească în pace, iar celor doi copii ai lor, Crina și Mănel, le tramsmitem condoleanțe. Promoția 1963 a Liceului Teoretic Vadu Crișului. (5166)

 

* Suntem alături de colega noastră, Țigan Rodica, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a bunului său tată. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Birou R.U.N.O.S.-D.S.P. Bihor. (5174)

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Rodica Țigan și a familiei sale, la plecarea la cele veșnice a tatălui său drag și iubit. Bunul Dumnezeu să îl așeze în Împărăția Sa! Colectivul biroului Contabilitate D.S.P. Bihor. (5170)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru tată, socru și bunic,

FLORIAN ȚIȚ,

în vârstă de 97 de ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 19 septembrie 2020, în localitatea Sititelec, de la nr. 89, ora 12.00. Fiul Ghiță și fiicele Ileana și Mia cu familiile.

 

* Cu tristețe în suflete ne luăm rămas bun de la bunicul nostru drag

FLORIAN ȚIȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoții Florin și Anca și Ioana cu Mircea. 

 

* Un gând de mângâiere pentru colega noastră, Rosmenteniuc Alina, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegii din cadrul Instituției Prefectului Județului Bihor.

 

COMEMORĂRI

 

* Cu sufletele îndurerate, anunțăm că se împlinesc 6 săptămâni de la plecarea spre cele veșnice, a iubitei noastre mame, bunică, străbunică și soacră,

MARIA PETRE.

Te-ai stins puțin câte puțin sub privirile noastre neputincioase, dar vei fi întotdeauna în inimile noastre amintindu-ne de persoana iubitoare, înțeleaptă, credincioasă și încurajatoare care a plecat dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 20 septembrie, la Biserica „Înălțarea Domnului” din Salonta. Veșnic îndurerați: fiicele Dorina și Anca, cu familiile și nepoata Camelia cu familia. (5163)

 

* Se spune că un om moare doar atunci când îl uiți. Noi, nu te-am uitat și nu te vom uita niciodată, draga noastră mamă, soră, soacră și bunică,

ILEANA COTUNA (BOBIȚA),

din Nojorid. Azi, se împlinesc 8 ani de când ai plecat la cele veșnice, dar dragostea ta încă ne încălzește inimile, sfaturile tale înțelepte ne sunt și acum călăuze. Te vom păstra mereu în suflete! Familia, în veci nemângâiată. (5175)

 

* Cu suferință și durere, retrăim clipe din urmă cu 6 luni, 20 martie 2020, când a plecat spre veșnicie buna noastră mamă

VETURIA BABA.

Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun și trupul obosit în Împărăîția Sa alături de bunul nostru tată

IOAN BABA

cântând în corul îngerilor așa cum a-i făcut-o cu drag în biserica din Chiribiș unde va avea loc parastasul de 6 luni. Dorul și lacrimile noastre vor păstra curat drumul amintirilor, iar florile ce le așezăm pe mormânt vor aminti veșnic de bunătatea sufletului vostru. Familia adânc îndurerată. (5138)

 

* Dor, amintiri dragi și o mare durere ne încearcă acum, când se împlinesc 40 de zile de la despărțirea fulgerătoare de cel care a fost soț și tată iubitor

TEODOR-VASILE NISTOR.

Ai lăsat aici pe pământ suflete zbrobite de durere. Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa. Adâncă recunoștință celor care vor înalța la ceruri o rugăciune în amintirea sa. Parastasul de pomenire va avea loc în data de 20 septembrie la Biserica „Înălțarea Domnului” din Salonta. Veșnic nemângâiați soția Mariana, fiii Teodor-Marius și Florin-Vasile și soacra Florița.

 

* Cu durere în suflete anunțăm că se împlinesc 40 de zile de când iubita noastră mamă, mamă-soacră, bunică și străbunică

MARIOARA (MIA) PRICHICI

a plecat la cele veșnice. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă la ora 9.00, la Biserica cu Lună. Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească! Familia îndoliată. (5161)