DECESE

 

* Profund șocați de trecerea în neființă a colegei noastre

MONICA MATI

ne exprimăm durerea și regretul pierderii unei colege care a fost și va rămâne pentru noi un exemplu de corectitudine, bunătate și profesionalism în tot ceea ce a însemnat trecerea ei prin această lume. A FOST UN OM ÎNTRE OAMENI! Sincere condoleanțe familiei greu încercate.

MONICA,

Dumnezeu să te odihnească! Locul tău este în rai. Colectivul Oficiului Poștal Oradea 8 și O.Z.P.

 

* Răzvan Cioargă fiul din Giroc (Timișoara) împreună cu părinții Florica și Dorel din Oradea cu sufletele sfâșiate de durere mulțumesc tuturor acelora care prin anunțuri, telefoane, mesaje sau prezență fizică au fost alături de draga lui soție, și iubita noastră noră

ADRIANA-RAMONA (MONA).

Mulțumim din inimă colegilor profesori, studenților de la Universitatea Poli Timișoara, colegilor, de la firma Everseen Timișoara, rudelor, prietenilor din Timișoara, prietenilor, vecinilor din Giroc, rudelor din Arad, personalului Compexului Stomatologic Kogălniceanu Oradea, colegilor de la firma Dentamir, rudelor, prietenilor, vecinilor, cunoscuților, din Oradea și tuturor, pentru sprijinul acordat și pentru gândurile de alinare pe care ni le-au transmis. (2560)

 

* Doamne, Dumnezeule, ce durere îngrozitoare mi-a cuprins sufletul! Mămica mea dragă, cu nume de floare

FLORICA SZASZ

s-a stins ca o lumânare. Pentru credinţa ce mi-ai insuflat-o, educaţia ce mi-ai dat-o şi dragostea nemărginită cu care m-ai înconjurat, te voi purta mereu în rugăciune şi-n suflet. Drum drept şi luminat mămica mea dragă! Fiul George Szasz. Înmormantarea va avea loc, luni, ora 14.00 de la Capela Orăşenească.

 

* Am fost un copac cu şase ramuri,

O primă ramură, sora FLORICA, a căzut

Secerata de braţul nemilos al morţii.

Ai fost furnica robotitoare

Pentru familia ta iubitoare.

Pe a vieţii cărare

Ai fost creştina, care

În mod necondiţionat

Multă lume ai ajutat!

Bunul Dumnezeu, să mângâie sufletele îndurerate ale nepoţilor dragi, Florica şi George. Cu durerea despărţirii si florile recunoştinţei, sora Lena Suciu. Drum drept si luminat la Dumnezeu Împărat!

 

 

COMEMORĂRI

 

* Durerea, tristețea și un dor profund ne cuprinde acum când se împlinesc 2 ani de când a plecat la cele veșnice cea mai dragă mamă, bunică și străbunică, un suflet minunat și plin de bunătate

FLOARE ȚĂRĂU

din Girișu Negru. Ne lipsești mult, dar ești mereu prezentă în gândurile și sufletele noastre. Chipul tău blând și luminos este o icoană care ne veghează și nu vom uita niciodată dragostea ta de mamă, bunică și străbunică.

Pentru toate acestea noi îți datorăm iubire și recunoștință, iar bunul Dumnezeu să-ți dăruiască odihnă veșnică în loc luminat fără durere.

Parastasul de pomenire va avea loc la Biserica Ortodoxă din Girișu Negru în 20 noiembrie 2022. Fiica Florica cu soțul Aron, nepotul Călin cu soția Monica și strănepoata Raisa, nepoata Claudia cu soțul Victor. 

 

* Retrăiesc cu tristețe și durere această zi în care în urmă cu 5 ani a trecut în eternitate iubita și draga mea soție

ECATERINA ZAHAN.

Dumnezeu să îi ofere pacea, liniștea și odihnă veșnică. Soțul Puiu. (2552) 

 

* 1970-2009

În data de 18 noiembrie 2009 prea buna inimă a dragului nostru 

GEORGE-CRISTIAN MOLNAR

a încetat să mai bată. Cuvintele sunt de prisos și nu pot exprima imensa durere și golul lăsat în sufletele noastre. Pentru bunătatea, dragostea, grija, înțelepciunea și blândețea cu care ne-a înconjurat, îl vom iubi în veci, mult dincolo de moarte. Preabunul Dumnezeu să-i ocrotească sufletul în rândul celor buni și drepți. Amin! Pe veci îndurerată, familia. Odihnă veșnică și cuscrului nostru drag

AURELIAN BOBESCU,

acum, la 1 an de la deces. Dumnezeu să-i ierte pe amândoi! (2562)