DECESE  

 

* Suntem alături de familiile Cozorici și Ilisie, la despărțirea de

bunul NICU.

Familia Bălan.

 

* Suntem alături de colega noastră, Abrudan Mihaiela, la marea durere pricinuită de moartea mamei dragi,

FLORICA ABRUDAN.

Înmormântarea va avea loc azi, ora 12.00, la intrarea dinspre AUCHAN. Sincere condoleanțe. Colectivul TESA și secretariatul facultății. (262)

 

* Suntem alături de colega noastră, Abrudan Mihaiela, la marea durere pricinuită de despărțirea de mama ei,

FLORICA ABRUDAN.

Sincere condoleanțe din partea conducerii Facultății de Protecția Mediului. (263)

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Venig-Ungur Aurora, la marea durere pricinuită de moartea tatălui ei. Sincere condoleanțe. Conducerea Facultății de Protecția Mediului Oradea. (264)

 

* Împărtășim durerea familiei la trecerea în neființă a dragului lor soț, tată și bunic,

NICOLAE COZORICI.

Dumnezeu să-l aibă în paza Lui! Nașii Octavian și Ileana Oros. (265)

 

* O inimă bună a încetat să bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi colegii, cu inimile îndurerate, anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpului și apreciatului nostru coleg

FLORIN PETRILA.

Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei copleșite de durere. Din partea Colegilor de la Serviciul Județean Bihor al Arhivelor Naționale.

 

* Înv. TRAIAN PAȘCALĂU

s-a stins, luminând mulți copii. Îl vom păstra mereu în amintire... Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace! Suntem alături de soția Maria în aceste clipe grele când îl conduce pe ultimul drum. Fam. Sas Florian, Maria, Aurica Mureșan și foștii colegi de la Școala Țigănești de Criș.

 

* Amintiri dragi din anii trecuți ne leagă de cel ce a plecat nedrept dintre noi

dr. HORIA PAUL.

Va rămâne pentru noi același profesionist devotat, iubitor al naturii și al autenticului românesc, decent și cultivat, mereu bine dispus, optimist. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i fie veșnică pomenirea! Melaniei, multă putere și alinare sufletească. Monica și Traian Lazăr. (6107)

 

* Regretăm pierderea unui OM deosebit, bun român și până nu demult vecinul nostru din Ioșia

dr. HORIA PAUL.

Alinare și mângâiere doamnei Melania. Rămas bun și Dumnezeu să te odihnească în  pace

”nenea HORIA”!

Av. Dana Coman cu família. (6114)

 

* Colegii din Promoția 1960 a Liceului ”Samuil Vulcan” din Beiuș, cu tristețe și regret, anunță plecarea la cele veșnice a colegului lor drag

dr. HORIA PAUL.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dormi în pace,

HORICĂ!

Blaga Mihoc, Sabin Burcă. (6115) 

 

* Cu profundă tristețe ne despărțim, prin trecerea la cele veșnice a vărului nostru, de

dr. HORIA PAUL.

Sincere condoleanțe verișoarei Melania și familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Demian Dumitru. (6135)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, bunici și soacre

preoteasa ECATERINA BĂLAȘ.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul cu drepții Săi. Chipul său blând și bun va rămâne în inimile noastre. Înmormântarea are loc azi, 18 noiembrie 2020, ora 13.00, la Cavoul Bisericii ”Învierea Domnului” de pe Calea Clujului nr. 202. Familia îndoliată: Dumitru, Olimpia, Andrei Tăut cu familia și Melania, Felicia și pr. Marian Bălaș-Cuș. (6112)

 

* Suntem alături de Dumitru, Olimpia și Andrei Tăut cu família și Melania, Felicia și pr. Marian Bălaș-Cuș, la marea durere a trecerii la cele veșnice a mamei, bunicii și soacrei lor dragi

preoteasa ECATERINA BĂLAȘ.

Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Fam. Daniela, Antonia, Cristian și Valer Micula. (6113)

 

* Melania, Felicia, Marian, împărtășim durerea voastră și vă transmitem condoleanțe  și întreaga noastră afecțiune. Dana și Călin. (6111)

 

* Împărtășim durerea familiei dr. Melania, pr. Marian și av. Felicia Bălaș-Cuș, în aceste momente grele cauzate de trecerea la cele veșnice a mamei, soacrei și bunicii dragi

preoteasa ECATERINA BĂLAȘ.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul nobil cu cei drepți în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe întregii familii. Fam. pr. Emil Cioară. (6123)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei Venig-Ungur, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui și bunicului lor drag

ALEXANDRU UNGUR.

Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată, iar pe voi să vă mângâie. Fam. preot Cristea. (6109)

 

* Suntem alături de voi, Aurora, Adrian și Adelina, în aceste momente de grea încercare, când vă despărțiți de tatăl, socrul și bunicul vostru drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Silvia Murg, Călin și Florina Crișan. (6108)

 

* În aceste momente de grea încercare, transmitem un gând de mângâiere și compasiune familiei Venig Aurora și Ungur Ioan la despărțirea de tatăl și bunicul lor

ALEXANDRU UNGUR,

din Girișu de Criș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Cumnata Șuteu Floare și familia Bogdan.

 

* Suntem alături de familia colegei noastre Venig Ungur Aurora la marea durere pricinuită de trecerea la Domnul a celui care a fost tată, socru și bunic,

ALEXANDRU UNGUR.

Dumnezeu să-l odihnească, iar pe voi să vă mângâie. Sincere condoleanțe. Fam. Bandici Gheorghe. (6120)

 

* Sincere condoleanțe familiei Venig Ungur Aurora la moartea celui care a fost tată, socru și bunic,

ALEXANDRU UNGUR.

Dumnezeu să-l odihnească. Ardelean Ileana. (6121)

 

* Suntem alături de familia conf. univ. dr. ing. Venig Ungur Aurora la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost tată, socru și bunic,

ALEXANDRU UNGUR.

Dumnezeu să-l odihnească. Sincere condoleanțe. Colegii din Departamentul de Agricultură, Horticultură, Facultatea de Protecția Mediului. (6122)

 

* Suntem alături de prietena noastră, prof. Sorina Comșa, acum, când se desparte de iubita sa mamă. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Fam. Vasile și Virginia Tiurbe. (6116)

 

* Împărtășim durerea familiilor Miheș și Pușcaș, la despărțirea de tatăl, soțul și fratele drag, trecut la cele veșnice, după o viață greu încercată

IOAN MIHEȘ.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe! Verișoara Maghiar Maria cu familia. (6117)

 

* Cu tristețe și durere în suflet îmi iau rămas bun de la verișorul meu

prof. IOAN MIHEȘ.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei întristate și îndurerate! Onaca Valeriu și Onaca Șerban cu familia. (6118)

 

* Cu tristețe și adâncă durere ne despărțim de vărul nostru drag

IOAN MIHEȘ.

Noblețea sa, sufletul său bun vor rămâne mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să mângâie familia greu încercată. Familia Mincic. (6119)

 

* Un suflet de om de o mare bunătate și blândețe a plecat la cer și lasă în urmă tristețe și lacrimi. Drum bun, dragul nostru văr și unchi,

prof. NUȚU MIHEȘ.

Odihnă veșnică, iar pe cei rămași Dumnezeu să-i ocrotească! Maria Covaci și Dana cu familia. (6130)

 

* Cu profundă durere ne luăm rămas bun de la cel care a fost un om deosebit, unchiul nostru,

prof. NUȚU MIHEȘ.

Dumnezeu să-l odihnească și să aline durerea celor rămași! Ducu și Ovi cu familiile. (6131)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la verișorul nostru,

IOAN MIHEȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Codoban. (6132)

 

* Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace pe dragul nostru coleg,

ing. IOAN MIHEȘ.

Îl vom păstra mereu în sufletele noastre pe domnul director adjunct! Sincere condoleanțe familiei! Colectivul de colegi de la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia” Oradea. (6140)

 

* Suntem alături de verișoara noastră, Florica Pușcaș, acum când se desparte de fratele ei,

IOAN MIHEȘ.

Odihnească-se în pace! Viorica, Cornelia, Pantelimon cu familiile. (6138)

 

* Suntem alături de Sergiu și familia sa, în aceste momente de grea încercare, acum, când se despart de cea care a fost soție, mamă, soacră și bunică,

JULIANA MOISA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Delia și familia. (6139)

 

* Suntem alături de Gheorghe și Raul Ioța, în aceste momente de mare durere pricinuită de trecerea în neființă a soției și mamei drragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Verișorii Maria, Mircea și Ioan Opriș. (6129)

 

* Cu tristeţe şi durere în suflet ne despărţim de mama, bunica, străbunica şi soţia noastră, cea care a fost

DOINA FLORIȚA DAVID.

Plecarea ei ne-a îndoliat sufletele. Vom păstra în inimile noastre memoria unui suflet cald și bun. Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta Sa spre veșnică odihnă! Soțul, copiii, nepoții și strănepoții.

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi sufletele îndurerate, ne luăm rămas bun pentru totdeauna de la draga noastră soră,

DOINA-FLORIȚA DAVID.

 Frații Nicu cu familia, Viorica cu familia și Lelu cu familia.

 

* Un ultim și pios omagiu adus celei care a fost

DOINA FLORIȚA DAVID,

plecată dintre noi, după o scurtă și cumplită suferință! Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată! Sincere condoleanțe familiei profund îndurerate! Fam. Florian și Irina Pavel.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând un gol imens în sufletele noastre, pierderea celei ce a fost mamă, bunică, străbunică

VALENTINA ROTARU.

Vei rămâne veșnic în inimile și rugăciunile noastre. Înmormântarea va avea loc în data de 19 noiembrie 2020, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Fiul Marcel și nora Georgeta Rotaru. (6125)

 

* Drum lin spre stele bunica,

VALENTINA ROTARU.

Când cei dragi sunt chemați către cele veșnice, nu îi pierdem niciodată, trăiesc veșnic în inimile și amintirile noastre. Nu te vom uita niciodată. Nepoata Cristina Șandro cu familia. (6124)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru tată, socru și bunic

TRAIAN ARDELEAN,

în vârstă de 75 ani. Sufletul său bun va fi mereu în amintirea noastră. Îi mulțumim pentru bunătatea și iubirea cu care ne-a înconjurat până în ultima clipă a vieții. Înmormântarea va avea loc joi, 19 noiembrie 2020, ora 14.00, de la capela satului Tilecuș. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fiica Elena, ginerele Lucian și nepoții Roxi, Carla, Marius și Cosmin. (6126)

 

* Cu multă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a bunului și dragului nostru frate și unchi,

TRAIAN ARDELEAN,

din Tilecuș. Dumnezeu să-i răsplătească bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat pe toți. Dormi în pace, suflet bun! Surorile Mina și Florica cu familiile lor. (6134)

 

* Deplângem trecerea în neființă a dragului nostru unchi

TRAIAN ARDELEAN,

din Tilecuș. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Nepoatele Marcela și Zoița. (6136)

 

* Sincere condoleanțe familiei la pierderea fulgerătoare a celui care a fost soț, tată și bunic, regretatul

LAJOS KUBINYEC,

prietenul nostru drag. Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Zaboyszki Victor și Ana. (6128)

 

* Cu profundă durere și tristețe în suflete ne luăm rămas bun, la trecerea în eternitate, a iubitului nostru frate, unchi, cumnat

SORIN HUS,

care a plecat în veșnicie la vârsta de 50 ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină! Înmormântarea are loc joi, 19 noiembrie 2020, ora 13.00, la Capela Hașaș, din Oradea. Tatiana cu familia.

 

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat pentru totdeauna dintre noi. Odihnă veșnică,

SORIN HUS!

Nu te vom uita niciodată! Vanesa și Ani.

 

Cu durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost tatăl și bunicul nostru,

IONEL IULIUS SASU.

Înmormântarea va avea loc vineri, 20 noiembrie 2020, ora 11.00, la Cimitirul Municipal. Dormi în pace! Fiii Adrian și Cosmin cu familiile.

 

COMEMORĂRI

 

* 1970-2009

Luna noiembrie, în fiecare an, aduce cu ea acele momente ale despărțirii cumplite de dragul nostru,

GEORGE-CRISTIAN MOLNAR.

Acum, după 11 ani, încă mai încercăm să înțelegem de ce-ai plecat atât de repede? Aveam atâta nevoie de tine! Vegheză asupra noastră, iar noi continuăm să ne rugăm pentru odihna ta veșnică. Pe veci nemângâiată, familia. (6099) 

 

 * În urmă cu 10 ani un suflet bun s-a stins, o inimă dragă a încetat să mai bată, a  soţului, tatălui, socrului şi bunicului nostru iubit,

prof. MIRON VERCHE.

Cu lacrimi în ochi, cu durere în suflete, suntem mai conştienţi ca niciodată de tot ceea ce ai însemnat pentru noi, ca familie: înţelepciune, echilibru, încredere, forţă şi mai ales o mare iubire. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică! Mulţumiri şi recunoştinţă tuturor celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Soţia Maria, fiicele Ofelia Drăgan şi Camelia Porumb cu familia. (6133)

 

*  În aceste zile mohorâte de noiembrie se împlinește 1 an de când sufletul mult iubitei mele mame,

prof. AURORA COMĂNESCU

și-a încheiat misiunea pământeană și a plecat spre lumina cea veșnică. Vorba ei blândă și privirea ei caldă vor rămâne veșnic în inima mea. Parastasul de comemorare va vea loc la Mănăstirea ”Sfintei Cruci”, joi, 19 noiembrie, ora 8.30. Fiica Sanda Comănescu. (6082)

 

* Timpul se comprimă în jurul nostru și nu realizăm că a trecut un an de când distinsul nostru profesor, doamna

AURORA COMĂNESCU

s-a înălțat la Ceruri. Chipul domniei sale va rămâne veșnic în locul unde nimeni și nimic nu-l poate umbri, inimile noastre, zugrăvit în slove alese:

Vă aducem mulțumire

Oriunde v-ați afla

Și Sus în veșnicie,

Noi nu vă vom uita!

Ați fost și veți rămâne

Profesorul iubit,

Model demn de urmat

Și foarte prețuit.

Un gând de mângâiere doamnei doctor Sanda Comănescu. Domnica Cordoș (promoția 1969). (6110)