DECESE

IN MEMORIAM

Domnul dr. ANTON VALENTIN s-a născut în 8 februarie 1959 la  Cluj-Napoca, a absolvit Institutul de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Generală în 1985, a facut parte din acea pleiadă de medici al căror traseu profesional linear, de la tânăr medic absolvent la medic primar medicină generală, medic primar medicină de urgență, a fost dublat de prestaţii şi activităţi dedicate in special patologiei  pacientului in urgență. A obținut promovarea în funcția de medic primar în specialitatea Medicină generală adulți în 1997. În anul 1993 a participat activ împreună cu domnul profesor ATI dr. Ladislau Szegedi la fondarea UPU SMURD BIHOR, proiect inițiat de domnul ministru secretar de stat dr. Raed Arafat, al doilea centru în Romania, dupa orașul Târgu Mureș, fiind numit la acea vreme medic coordonator UPU SMURD. A obținut promovarea în funcția de medic primar în specialitatea Medicină de urgență în 2006. Persoană deosebit de inteligentă şi cultă, spirit viu, ambiţios şi tenace, mereu în căutarea noului, a îmbinat în modul cel mai fericit şi eficient perceptele şi teoriile clasice cu cele moderne. A fost o personalitate puternică, a avut o capacitate deosebită de analiză şi sinteză. Fire deosebit de perseverentă, și-a fixat cu înţelepciune obiectivele şi, dublat de o mare disponibilitate la efort, a urmarit realizarea lor până la atingerea deplină a scopului propus. Modest, a avut întotdeauna excelente relaţii, atât pe plan colegial, cât şi pe plan uman, bazate pe un comportament etic ireproşabil în relaţia cu pacienţii, cu colegii și cu societatea. Prietenos, jovial, generos, a cultivat excelente relaţii inter-umane. A fost angajat la Spitalul Clinic Județean de Urgență  Oradea - UPU-SMURD din 1993. A încetat din viata în 14 mai 2020, la varsta de 61 de ani! Drum lin spre stele! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dr. Hadrian Borcea, medic șef UPU SMURD ORADEA

Dr. Carmen Pantiș, președinte Colegiul Medicilor Bihor 

 

 

* Un suflet bun, o inimă curată a încetat să mai bată, lăsându-ne cu sufletul pustiu și inimile îndurerate. Ne luăm rămas bun de la iubitul nostru soț și tată

VASILE SILAGHI,

care a plecat dintre noi fulgerător, la vârsta de 74 de ani, spre o Grădină mult mai frumoasă. Nu te vor uita niciodată: soția Florica, copiii Florin și Laura cu soțul Florin. Înmormântarea are loc la Capela Orașului, azi, 18 mai 2020, ora 15.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

* Este dureros să pierzi ființa iubită. Am sperat… ne-am rugat, dar moartea a

fost mai puternică…. Cu durere în suflete, ne despărțim de cea care ne-a fost

mamă, soacră și bunică dragă,

ELENA LAZA,

de 73 ani, un suflet cald și blând dedicat familiei până la sacrificiu.

Înmormântarea are loc azi, 18 mai 2020, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Părintele

Ceresc să te odihnească în liniște și pace, alături de îngeri, MAMĂ dragă! Te vom

păstra veșnic vie în inimile noastre. Cu sufletele îndurerate, fiica Angela și fiul

Marius cu familiile lor. (3663)

 

* Suntem alături de voi, Dita, Vali și Vlăduț, în aceste momente dificile când vă despărțiți de draga voastră mamă, soacră și bunică. Dumnezeu să o odihnească în pace și să o primească în Împărăția Sa. Familia Roșca. (3665)

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Miuța Anton, la despărțirea de soțul drag,

dr. VALENTIN ANTON.

Sincere condoleanțe! Colectivul Secției Clinice de Gastroenterologie. (3667)

 

* Cu mare durere în suflete ne luăm rămas bun de la bunul nostru coleg și prieten,

dr. VALENTIN ANTON.

Fie-i țărâna ușoară! Dumnezeu să-l odihnească! Fam. dr. Cristina și Ciprian Brisc. (3668)

 

* Suntem alături de familia îndurerată, la despărțirea de soțul și tatăl drag,

dr. VALENTIN ANTON.

Foștii colegi de școală primară îl vom avea mereu în sufletul și inimile noastre. Dumnezeu să-l așeze între cei drepți! (3669)

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Anton Miuța, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a soțului iubit,

dr. VALENTIN ANTON,

cel care a fost om și coleg de înaltă ținută. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. prof. dr. Popa Amorin, Marilena și Loredana. (3659)

 

* Regretăm trecerea în neființă a colegului nostru

dr. VALENTIN ANTON .

Suntem alături de colega noastră, dr. Anton Miuța, în aceste momente de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Conducerea și colectivul TESA al Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea.

 

* Suntem alături de Miuţa şi Corina, la trecerea în nefiinţă a iubitului soţ şi tată,

dr. VALENTIN ANTON.

Sincere condoleanţe! Rica şi Cichi.

 

* Regret profund dispariţia fulgerătoare a distinsului

dr. VALENTIN ANTON.

Sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească! G-ral bg. (r.) dr. Ioan Baș.

 

* În aceste momente de grea încercare, sunt alături de sora mea, Anişoara şi de nepoţii Ovidiu şi Cristian cu familiile, la despărţirea fulgerătoare de cel care a fost soţ, tată, socru şi bunic,

ȘTEFAN TOMESCU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fratele Dumitru cu familia.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, după o grea suferinţă, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâşiate de durere şi ochii înlăcrimaţi anunţăm trecerea la cele veşnice a celei care ne-a fost iubită mamă, soţie şi bunică,

SILVIA GIURGE.

Înmormântarea va avea loc în data de 19 mai, ora 13.00, în Cimitirul Rulikowski, din Capela Haşaş. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiicele: Claudia, Cristina, soţul Nicolae, nepotul Matei.

 

COMEMORĂRI

 

* S-au scurs cinci ani de la trecerea la cele veșnice a scumpului nostru frate și unchi

VIOREL CERNEA.

Bunătatea lui va dăinui veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sora Rodica și nepoata Alexandra cu familia. (3660)

 

* Acum la 40 de zile de când tatăl și socrul nostru drag,

TEODOR ARDELEAN (DEDU)

ne-a părăsit, soarele și-a pierdut căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului, care rămâne în urma lui. Să ai parte, tati dragă, de odihnă veșnică alături de mami, alături de îngeri în Împărăția Sa! Lumina lumânării să facă lumină în Rai pentru voi, dragi părinți! Veți rămâne nemuritori!

”E pământul tot mai greu,

Despărțirea-i tot mai grea,

Sărut mâna, tatăl meu

Sărut mâna, mama mea!”.

Fiica Dana și ginerele Gabi. (3651)

 

* Pios omagiu dragului nostru unchi,

TEODOR ARDELEAN,

la 40 de zile de la plecarea dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Mancia Mircea și Mancia Mircea jr. (3664)

 

* Cu aceeași durere în suflete anunțăm că azi, 18 mai 2020 se împlinesc 5 ani de când a plecat dintre noi bunul nostru soț, tată, socru și bunic, cel care a fost

GAVRIL POP.

Un gând pios în amintirea lui, iar celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte, întreaga noastră recunoștință. Fie-ți țărâna ușoară și memoria binecuvântată! Soția Irina, fiul Octavian și fiica Gabriela cu familiile. (3636) 

 

* De 40 de zile batem la ușa dorului trăind emoția întâlnirii și dulcei amintiri a lui

BUNU.

De fapt, așteptarea ca să ne deschidă este dovada iubirii și credința că a rămas în sufletele noastre, în spiritul lui Hristos cel Înviat. Înțelepciunea și dragostea lui ne vor însoți existența și numele de

NICOLAE FLONTA

va fi mereu un reper, pentru toți care l-au cunoscut și prețuit prietenia! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! (3666)