DECESE

 

* Dumnezeu să-i odihnească în pace!

IMRE BALOGH,

dr. GHEORGHE ISOC,

VIKTOR-ALBERT GURBAI.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Bucuria revederii s-a transformat în durerea despărţirii. Ne-ai aşteptat atât, dar bunul Dumnezeu te-a chemat la El mai devreme. Dormi în pace printre îngeri tatăl şi socrul nostru drag

TEODOR BULEA.

Vei fi mereu în sufletul nostru „buntule” drag! Fiica Teodora (Bobicuţa Ticuţului) cu soţul Nelu. (4310)

 

* De pe cealaltă parte a globului ne-ai aşteptat. De peste mări şi ţări am zburat ca să mai fim împreună, dar ne-ai părăsit pe neaşteptate. Odihneşte-te în pace„buntule” drag

TEODOR BULEA.

Te voi iubi mereu. Nepotul Claudiu cu prietena Kayla. (4311)

 

* La neaşteptata despărţire, ne-a lăsat un mare gol dragul nostru cuscru

TEODOR BULEA.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei din familia lui să-i întărească şi să-i mângâie la tot ce este bun şi liniştitor. Cuscra Irina şi fiul Nicu cu familia. (4309) 

 

* Un gând de mângâiere pentru familia Bulea Maria, la durerea despărţirii de cel care a fost soţ

TEODOR BULEA.

Fam. Negruţ şi Lupşea. (4299)

 

* Suntem alături de vecina noastră Bulea Maria la trecerea la cele veşnice a soţului drag. Dumitru Caciora cu familia. (4301)

 

* Suntem alături de colegii noştri, Iuliana şi Ghiţă Târb, la marea durere pricinuită de moartea tatălui şi socrului drag

GHEORGHE SATMARI.

Sincere condoleanţe. Conducerea şi colectivul TESA-Modex SCM. (4302)

 

* Un gând de mângâiere pentru Geta Sburlea, în aceste momente dureroase, la despărţirea de tatăl ei. Condoleanţe familiei. Fam. Vancea Florin şi Codruţa. (4304)

 

* Un falnic condei justiţiar, din breasla jurnaliştilor s-a frânt, un izvor enciclopedic a secat subit, iar Cetatea a pierdut un brav soldat.

Dacă viaţa aceasta nu-i decât o închisoare, atunci

ANDREI ŞANDOR

a evadat din propria-i bastilie, într-o zi anume. Ciudată coincidenţă.

În acelaşi timp, din păcate, el a lăsat în urma sa un fiu şi nişte părinţi răvăşiţi de durere. Acestora, sincerele mele condoleanţe, iar ţie,

ANDI,

permanenţă în amintirea mea, Vasile Cârje. (4305)

 

* Cu mare durere în suflete, mult prea devreme ne luăm rămas bun de la

ANDREI.

Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun. Mihai, Dana şi Marius. (4315)

 

* Un suflet mult prea bun, mult prea generos, un om minunat printre oameni s-a înălţat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste în Împărăţia Sa. Ne vine greu să credem că cel care a fost unchiul nostru bun şi drag

dr. GHEORGHE ISOC

nu mai este. Îmbrăţişăm cu inima sfâşiată de durere pe mătuşa Gabi şi verişorii Geta şi Gabriel. Bunul Dumnezeu să-i facă veşnicia binecuvântată. Nepoata Florica Purdea cu familia. (4307)

 

* Cu inimile împietrite de durere, neputincioşi în faţa destinului, ne luăm rămas bun de la sora şi cumnata noastră dragă

FELICIA POP.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Înmormântarea are loc azi, 18 iulie 2018, ora 12.00, de la Capela Haşaş. Fratele Ştefan Galbenu şi cumnata Rica. (4312)

 

* Cu profund regret şi durere în suflete ne despărţim de mătuşa noastră dragă

FELICIA POP.

Va rămâne veşnic în sufletele noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Nepoţii Marius Galbenu, Mirela şi Horia. (4313)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la sora, cumnata şi mătuşa

FELICIA POP,

născută GALBENU. Bunul Dumnezeu s-o primească în Împărăţia Sa şi să-i dea odihnă veşnică. Vom păstra amintirea ta în inimile noastre pentru totdeauna. Fratele Ştefan cu soţia Rica, nepotul Marius cu soţia Mirela şi fiul Horia, sora Olimpia şi familia, nepoţii Paula cu soţul Jason şi Daniel, Monica, Adi şi nepoatele Mina şi Arsenia, Matei, Otilia şi Harv. Dormi în pace. (4308)

 

* Suntem alături de prietenii noştri, familia Dascăl Ioan, în aceste momente de profundă durere, la trecerea în nefiinţă a mamei sale dragi. Familia Cosma Eugen şi Elena şi familia Stan Alina. (4316)

 

* Ne exprimăm regretul pentru trecerea în neființă mult prea devreme a jurnalistului

ANDREI ȘANDOR,

pe care l-am apreciat și respectat. Dumnezeu să-l odihnească în pace, sincere condoleanţe familiei! Conducerea Primăriei Oradea și Biroul de presă. 

 

* Cu nespus regret, suntem alături de domnul Gheorghe Maxim şi de familia Ţucudeanu, în aceste momente grele pricinuite de moartea soţiei şi surorii dragi,

Rodica Maxim.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia Mohan.

 

 

* A plecat mult prea devreme în veșnicia Bunului și Iertătorului Dumnezeu sufletul dragei noastre

FLORICA GAJE

soție, mamă și bunică deosebit de iubitoare, dedicată trup și suflet familiei, bisericii și, în mod deosebit, copiilor din localitatea Beznea. După ce timp de 40 de ani a slujit satul prin cea mai nobilă profesie, Doamna Învățătoare Florica Gaje își ia acum rămas-bun de la generațiile de copii conduși cu iubire și blândețe pe cărările cunoașterii, de la toți cei dragi din sat, de la Biserica ortodoxă și corul bisericesc cărora le-a dăruit harul ei muzical și pedagogic. Joi, 19 iulie 2018, scumpa și preabuna noastră mami-Florica va fi condusă pe ultimul drum, slujba de înmormântare fiind săvârșită de Biserica Ortodoxă din satul Beznea (fost Delureni), comuna Bratca, județul Bihor.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în somnul drepților, iar pacea și lumina veșniciei Domnului Iisus Hristos să o călăuzească în veșnicii. Dumnezeu să o ierte! Fiica Camelia, împreună cu familia, fiul Daniel și soțul Teodor Gaje.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Azi, se împlinesc patru ani de când sufletul şi sprijinul meu de-o viaţă, cea mai bună mamă şi cea mai bună prietenă,

IRINA-PARASCHIVA SĂCAL,

a plecat la tine, Doamne! Te-am legănat zi de zi în palmele sufletului meu, iubita mea mamă! Lipsa ta nu o poate înlocui nimeni şi nimic. Ai fost un exemplu de bunătate şi generozitate. Te-am iubit şi te iubesc din toate puterile sufletului meu. Rog pe bunul Dumnezeu să-ţi dea odihnă şi pace în Împărăţia Cerului! Fiica ta, Adriana. (4175)

 

* Astăzi 18 iulie se împlinesc 10 ani de la decesul mamei mele,

EUGENIA POPESCU.

Dumnezeu s-o odihnească şi să o ocrotească. Fiul care n-o poate uita, Nicolae Popescu (Pufu). (4272)

 

* Pios omagiu de dragoste, recunoştinţă şi neuitare la împlinirea a 2 ani de când sufletul bunului şi dragului nostru tată, socru şi bunic,

GHEORGHE PINTEA,

a plecat pe drumul fără întoarcere. Pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat şi pentru tot ce-ai făcut pentru noi, veşnică amintire. Dumnezeu să te odihnească în pace. Familia. (4273)