DECESE

 

* Aducem un ultim omagiu iubitei noastre colege, 

dr. IULIANA ROMOCEA.  

Ai fost un om deosebit, un medic cu vocație și un profesionist de excepție! Vei rămâne veșnic în inimile noastre și cu siguranță și în inimile foștilor tăi pacienți. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colectivul Ambulatorului de Specialitate locația C. Coposu. (4915)

 

* Cu durere în suflete am primit vestea trecerii la cele veșnice a celei care a fost un OM deosebit, o prietenă de excepție, un medic devotat profesiei 

dr. IULIANA ROMOCEA.  

Părintele Ceresc să-i odihnească sufletul bun în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fam. dr. Mariana și Iulius Mureșan. (4916)

 

* Un ultim și pios omagiu în memoria celei care a fost 

dr. IULIANA ROMOCEA,  

un suflet cald și blând, un OM și un medic deosebit. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Mihaela Stanomir. (4917)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer mult prea devreme. Drum lin spre stele, stimată și iubită doamnă, prietenă și colegă 

dr. IULIANA ROMOCEA.  

Cuvintele sunt de prisos. Nu vă vom uita niciodată! Veți rămâne veșnic în inimile noastre zdrobite de durere. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Rămâne un gol imens în cabinetul de dermatologie... Dr. Chebeleu Amalia și as. med. Perțe Dana. (4920)

 

* Cu tristețe regret trecerea în eternitate a celei mai iubite prietene a familiei mele

LUCIA BOGDAN.

Anii copilariei, ai tinereții mele petrecuți împreună vor rămâne mereu în gândul și sufletul meu. Rămas bun dragă

LUCICA.

Dumnezeu să te așeze într-un loc special de unde să ne veghezi pe noi cei ce te-am iubit și prețuit. Transmit sincere condoleanțe întregii familii, Andreea Mezea Metter cu familia. (4918)